• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Kizlar hamilelik belirtisi yasamiyordum biliyorsunuz kafamda takılıyordu midemde bulanmiyor sadece midemde gaz sansici vardı bugün doktora gittim doktor 8+3 dedi kalbide çok güzel atıyordu güçlü kalp atışı dedi hiçbir sorun yok haftasıyla uyumlu dedi çok şükür
Hamilelik belirtisi yaşamayan arkadaşlar kafanızı asla karıştırmayın bakın ben bir ornegim sizin için çok şükür Allah'ıma bende artık kafamı karistirmayacam hamileligimin tadını cikarticam
Belirti yaşamamak tam anlamıyla harika bence. Yaşamasam hiç sorgulamazdım 😆 ama benim ikinci, ilk olsa belki bende panik olurdum pimpirik yapım var çünkü:)) ama bulantı yaşamak kusmak Allahım berbattttt. Boşver bir çok arkadaşım var belirti yaşamayan keyfini çıkar. Ben ise yatttığım yerden yazıyorum şu an 😆

Buzdolabı kokusundan tiksinmiş durumdayım Allahım böyle bi koku olamazzz 😆 normalde hiç koku almam ben bu arada, yok yani bende o duyu ama hamileyken bu kokular buram buram geliyor🙈 en panik olduğum su içme durumu su içemiyorum zorluyorum valla su içmeyi de çok severim normalde ama çok kötü geliyor tadı. Böbreklerimde ağrı başladı yarın kontrolüm var tahlil sonuçlarına bakacak muhtemelen şase verecek idrarda bakteri için ay onun tadı da kötü ☺️ ne yapalım ya biraz dayancaz artık 🙈

Darısı bize🥹

Benimde ilk kontrolüm 6+2 di birdaha 1 ay sonra dedi acaba bende 10+2 gibimi gitsem 11-12 yimi beklesem

Bendede yok canım göğüs hassasiyeti 8 haftalıgm. Ama bulantı midede gaz vs dolu🥲
Valla bugün gittim gördüm açıkçası ben üniversite hastanesine gidip fetal DNA için birazda bilgi almak istedim. Fetal DNA yaptiricam. O yüzden gittim kan tahlilleri falan kontrolünude yaptırdım. Fetal DNA sonucum çıktığında tekrar giderim diye düşündüm.
Şu an böyle danslar yapıyor kendince teyzeleri 🥹

Eklentiler

• 1000063458.webp
    1000063458.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 67
Gebelik planlıydı zaten evde gebelik testi yaptım pozitif çıkınca acile gittim 16 değerle öğrendim 2 gün sonra da kadın doğumda sıra alıp orda betaya baktırdım çünkü acilde sıkıntı çıkarıyorlar kadın doğuma git diyorlar. Kadın doğumda bir kere daha beta ver bir daha gerek yok dediği için yaptırmadım. Sonra bir dahaki gidişte keseyi gördü. Alttan baktı.
Anladım canım Sağlıkla kucağına al inşallah

Valla bugün gittim gördüm açıkçası ben üniversite hastanesine gidip fetal DNA için birazda bilgi almak istedim. Fetal DNA yaptiricam. O yüzden gittim kan tahlilleri falan kontrolünude yaptırdım. Fetal DNA sonucum çıktığında tekrar giderim diye düşündüm.
oyyy maşAllah yerım onu yaaa. resmen tamamen silüet belli artık darısı bizim başımıza. Sağlıkla mutlulukla ferahlıkla huzurla kucağınıza almak nasip olsun 🤍

Maşallah Oyyy tatlı bir bebek olmuşşşş 🥹🥹😍😍😍

Buzdolabı kokusundan tiksinmiş durumdayım Allahım böyle bi koku olamazzz 😆 normalde hiç koku almam ben bu arada, yok yani bende o duyu ama hamileyken bu kokular buram buram geliyor🙈 en panik olduğum su içme durumu su içemiyorum zorluyorum valla su içmeyi de çok severim normalde ama çok kötü geliyor tadı. Böbreklerimde ağrı başladı yarın kontrolüm var tahlil sonuçlarına bakacak muhtemelen şase verecek idrarda bakteri için ay onun tadı da kötü ☺️ ne yapalım ya biraz dayancaz artık 🙈
Ya sabır diyelim 🥹
Suyu ben ılık ve küçük küçük yudumlarla 2 gündür braz içmeye basladm kabızlık var mecburum

Maşallah cnm çok sevindim rabbim hep böyle güzelliklerle devam ettirsin inşallah ben ve sen aynı haftalardayız aynı durumları yaşadık benim kontrolüm 15 gün sonra ,sana ne zmn dedi bi sonraki kontrol ?
3 hafta sonra canım inşallah ama artık kafama takip kendimi strese sokmayacagim

Maşallah subhanallah ne kadar belli 🌸 kaç haftalıksınız

Yaaaa bende 6+3 üm yarın gideceğim inş görürüm bende kalp atışı çok sevindim canım 💕 kanama bende de olmuştu çok az şimdi de kahverengi akıntı oluyor ara ara sana ne dedi doktor bilmiyorum ama normalmış
Cnm nptn gittin mi doktora nasil gecti yazmayınca merak ettim umarım guzelhaberler almissindir

Bende Eskişehir osmangazi de ücretsiz yapılıyormuş fetal dna yaptırsam mı diye düşünüyorum. 12 haftalıkken yapılıyormuş öyle demişler yorumlarda okudum. Bi düşünüyorum ama kararsızım hala.

Sen esittir ben demektir😅😅

Cinsiyet belli olurmu kesenin şekline bakarak anlıyorlar ya kizlar yorum yapın bakalım ikinci hamilelik geçiren tecrübeli hamisler😂 8+3 suanki kese

Eklentiler

• IMG_20251105_142205.webp
    IMG_20251105_142205.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 49
Amin inşallah hepımızın kını aklım çok karıstı aslında başka doktora da gorunme taraftarayım ama 11 kasımda tekrar kontrol
Var onda net bellı olur dıye dusunuyorum ondada aynı şeyı yaşarsam başka doktara gıdım dıye dusunuyorum ekstra ona gitmek kafamı daha çok karıstırcak gibi de bilemşyorum açıkçası suan pek napıcagımı
Erkek bebeklerin kalp atışı nazik olur derler. 104 bence normal sınırlar içerisinde. Lütfen kafanıza takmadan imkanınız varsa başka doktora görünün.

Back
X