- 28 Kasım 2017
- 158
- 252
- 103
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.641
Prilam dr hapını gece 2 tane kullanan var mı aranızda
Ben gece yatarken 2 alıyorum sabah da ac karna bi tane içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prilam dr hapını gece 2 tane kullanan var mı aranızda
Gaz probleminize iyi geldi mi peki?Baska doktordan görüş alın kesinlikle
Bol su için lifli meyveler beslenin
Bana doktorum gaz ve kabızlık için activia probiyotik shot iç günde 1 tane dedi
Dün içtim ilk defa sanki iyi geldi. Ya bana sütü ve gluteni kesmekde iyi geliyor. Hele beyaz ekmek vs midem bulandıgı için sadece tost gözleme tarzı yiyordm fenaydımGaz probleminize iyi geldi mi peki?
Bende de bulanti oldugu icin cok bir sey yiyemiyorum ama gaz durumu artti sanki. Kullandigim progesteronlar da arttiriyor zaten de bastaki gibi degil. Tesekkur ederim bende deneyeyim gaz da cok can sikici yaDün içtim ilk defa sanki iyi geldi. Ya bana sütü ve gluteni kesmekde iyi geliyor. Hele beyaz ekmek vs midem bulandıgı için sadece tost gözleme tarzı yiyordm fenaydım
Sağlıkla gelsin darısı bize bizde guzel haberler alırız inslh sağlıkla ilerlerler sonuna kadar bebelerimizMerhaba herkese, az önce kontrolden çıktım, bugüne kadar devlete gitmistim artık yeni bir doktor buldum kendi muayenehanesi olan onunla ilerlemeye karar verdim. Simdiye kadar gec döllenme demislerdi 9+3 olarak ilerliyorduk bugün 10+2 oldugunu ve haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktor, büyük ihtimalle ben mayıs anası olurum ama bakalım![]()
Bu gaz sorunu bendede çok var karnım davul gibi şişti birde ağrıda oluyor doktora dedim ilaç veremem dedi aç olduğumda çok rahatım 54 kiloyum çokta yemiyorum ama iki lokmada yesem siginamiyorum doktor hamilelik boyunca çekeceksin dediBende de bulanti oldugu icin cok bir sey yiyemiyorum ama gaz durumu artti sanki. Kullandigim progesteronlar da arttiriyor zaten de bastaki gibi degil. Tesekkur ederim bende deneyeyim gaz da cok can sikici ya
aynı ben de öyleyim normal rahat olan taytlarım eşofmanlarım bile olmuyo yemekten sonra hemen bi şişlik gaz..Bu gaz sorunu bendede çok var karnım davul gibi şişti birde ağrıda oluyor doktora dedim ilaç veremem dedi aç olduğumda çok rahatım 54 kiloyum çokta yemiyorum ama iki lokmada yesem siginamiyorum doktor hamilelik boyunca çekeceksin dedi
Yaa demek ki bizim sorun da bu olacak desene. Ben bulantidan dolayi ac da duramiyorum. Yedigim ne varsa sonra midemde hissediyorum onu bu hafta daha da artti.Bu gaz sorunu bendede çok var karnım davul gibi şişti birde ağrıda oluyor doktora dedim ilaç veremem dedi aç olduğumda çok rahatım 54 kiloyum çokta yemiyorum ama iki lokmada yesem siginamiyorum doktor hamilelik boyunca çekeceksin dedi
Canımsın teşekkür ederim kuzum buralardayım bakalımGözün aydın canım sen Haziran annesisin biryere gitmek yokkalp atsini duymak okadar güzel bir duygu ki ağladım ben duyunca sende inşallah haftaya duyarsın canım
Cnm benimde ilk çocuğum tüp bebek estrofem kalp atışı duyuldukdan sonra kesiyorlar ben kalp atisindan sonra kestim ama progestandex 10 haftaya kadar kullanılıyor ve doktor kullanicaksindedi benim içim rahat etmedi için ilk haftada hafif kanama oldu için ben dex 12. Haftaya kadar kullandım biraktim sonra fitille doğuma kadar devm ettimKizlar 8+4 um tüp bebek doktorum şehir dışında olduğu için whatsap üzerinden burdaki doktorumla takipliyim dün burdaki doktoruma gittim kontrole o doktor ilaçlara devam dedi tüp bebek doktoru estrofem progesteron iğneyi kes progesteron fitilide günde 1 taneye düşürdü şimdi benim kafam karisti tüp bebek doktoru 8 haftaya kadar kanama lekelenme gibi olumsuzluk yasamayan sağlıklı ilerleyen hamilelere kesebiliyoruz dedi
Benim gibi olup ilaclarini kesen arkadaşlar varmı iyimi kötümü olur bilmiyorum kesmek
Benim ablam ikiz gebeydi ve birisi diğerinden 1 hafta geriydi. Aynı anda döllenmedikleri için ama o çift yumurta ikizi. Sizinki tek yumurtamıKalp atışını duymaya gittiğimde ikiz gebelik olduğunu öğrendim 2 tane kalp atışı duyduk elhamdülillah ama bir tanesi 3-4 gün geriden geliyor kardeşine göre kalbi daha derinden atıyor ikiz gebeliklerin başında öyle oluyomuş doktor bazen biri gelişmeyebiliyor dedi tekrar kontrole gittiğimde gelişmişti ama kardeşine göre geride 3-4 gün inşallah ikisini de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur böyle bir şey yaşayan var mı aranızda acaba ? :)
Estrofeme 8.hafta igne ve fitile 12.hafta demislerdi bana daKizlar 8+4 um tüp bebek doktorum şehir dışında olduğu için whatsap üzerinden burdaki doktorumla takipliyim dün burdaki doktoruma gittim kontrole o doktor ilaçlara devam dedi tüp bebek doktoru estrofem progesteron iğneyi kes progesteron fitilide günde 1 taneye düşürdü şimdi benim kafam karisti tüp bebek doktoru 8 haftaya kadar kanama lekelenme gibi olumsuzluk yasamayan sağlıklı ilerleyen hamilelere kesebiliyoruz dedi
Benim gibi olup ilaclarini kesen arkadaşlar varmı iyimi kötümü olur bilmiyorum kesmek
tek yumurta ikizi gibi duruyor ama bir dahaki kontrolde net bişey söylerim dedi doktor merakla bekliyoruz zamanda geçmiyor bekleyince :) inşallah sağlıkla ikiside gelişir büyür aralarındaki fark normaldir inşallahBenim ablam ikiz gebeydi ve birisi diğerinden 1 hafta geriydi. Aynı anda döllenmedikleri için ama o çift yumurta ikizi. Sizinki tek yumurtamı. Maşallah ne güzel süpriz
Son adet tarihiniz ne zaman ?Arkadaşlar merhaba ben tüp bebek transfer ile gebelik nasip oldu . Bu hafta kese görmeye gittiğimizde 4+5 günlük çıktı
Ama embriyo transferi ve adet günüme göre 5+5 olması gerekiyor doktor da 4+5 sin dedi benim kafam karıştı acaba geriden mi geliyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
24 eylülSon adet tarihiniz ne zaman ?
Bir de başta boyle farklar olabiliyor. Onemli olan keseyi sonrada bebegi gormek bence