• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Son adet tarihiniz ne zaman ?
Bir de başta boyle farklar olabiliyor. Onemli olan keseyi sonrada bebegi gormek bence
Keseyi gördük elhamdülillah azıcık bi kanama alanı var dedi kesenin yakında değildi biraz yukarısında azıcık bi lekenmem oldu ama sadece peçeteye silerken mukusla beraber geldi kahverengi ondan dolayı yatıyorum devamlı

Keseyi gördük elhamdülillah azıcık bi kanama alanı var dedi kesenin yakında değildi biraz yukarısında azıcık bi lekenmem oldu ama sadece peçeteye silerken mukusla beraber geldi kahverengi ondan dolayı yatıyorum devamlı
Iyi yapmissiniz yatmak kanama alani icin en iyi gelen şey. Bence sorun yok ama adet tarihine gore bebegi gormeniz gerekmez miydi doktor ne zaman cagirdi sizi bir daha ?

Arkadaşlar merhaba ben tüp bebek transfer ile gebelik nasip oldu . Bu hafta kese görmeye gittiğimizde 4+5 günlük çıktı
Ama embriyo transferi ve adet günüme göre 5+5 olması gerekiyor doktor da 4+5 sin dedi benim kafam karıştı acaba geriden mi geliyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Ayın kaçında transfer oldunuz hesap yapayım size programdan

Iyi yapmissiniz yatmak kanama alani icin en iyi gelen şey. Bence sorun yok ama adet tarihine gore bebegi gormeniz gerekmez miydi doktor ne zaman cagirdi sizi bir daha ?
Kese ve yok kesesi görünüyor dedi hatta bebeğimize içerde gibi bir şey dedi ama ben heyecandan beynim durduğu için anlamadım resimde belli gibi sanki

Eklentiler

• 1000038021.webp
    1000038021.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 40
tek yumurta ikizi gibi duruyor ama bir dahaki kontrolde net bişey söylerim dedi doktor merakla bekliyoruz zamanda geçmiyor bekleyince :) inşallah sağlıkla ikiside gelişir büyür aralarındaki fark normaldir inşallah
İki kesemi var tek kesemi anlayamadımı demekki kücükler baya🥰. Bir daha ne zaman gidiceksiniz. İkiz gebelikler beni cok heyecanlandırır

ay kızlar ben laboratuvarda çalışıyorum yüksek lisanstayım ya kokulu kimyasallar reaksiyonlar yapıyoruz. daha hocalarıma da söylemedim 12. haftayı bekliyorum. çok korkuyorum zarar veririm diye bu kokulardan

13 ekimde 5.gün embriyosu
5 hafta 5 günlük hamilesin canım doğum tarihim 4 temmuz bu dönemde sadece kese ve yolk kesesi görebilirsin haftaya ancak bebeği görürsün

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-06-13-35-07-431_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-11-06-13-35-07-431_com.android.chrome.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 28
ay kızlar ben laboratuvarda çalışıyorum yüksek lisanstayım ya kokulu kimyasallar reaksiyonlar yapıyoruz. daha hocalarıma da söylemedim 12. haftayı bekliyorum. çok korkuyorum zarar veririm diye bu kokulardan
Zararı olmazmi canım keşke söyleseydin belki başka bölüme verirlerdi seni

Kızlar izmirde yaşayıp fetal dna yaptıran yakını tanıdığı olan var mı doktorum 3 farklı yer öneri hepsi kendini farklı pazarlıyor yok biz daha kapsamlıyız bizden başka şuna buna bakan yok gibisinden hepsinin fiyatı da farklı ve arada 7-8 binler oynuyor bilgi sahibi olan var mı aranızda
Canım ben ilk gebeliğimde yaptırdım Genox diye bir merkezde İzmir'de. Bir hafta içinde sonuç geliyor. Şimdi ikinci gebeliğim yine yaptırmak istiyorum a dan z ye her şeyi çıkıyor bebeğin. Tarama testlerine bile gerek kalmıyor. 10.haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum. Ama aklımda şöyle bir bilgi kalmış eğer 12.haftadan önce yapılırsa cinsiyet açıklanmıyor bebek aldırmaya karşı olmak için. Eski doktorum öyle demişti. Öncesinde aslında görebiliyorlarlar ama söylemiyorlar kimisi kız kimisi erkek istiyor aldırma düşüncesi olmasın diye.

Kızlar merhaba,
Bugün iş yerine gebelik bildirimini yaptım. Dr 'un hastanenin logosunun olduğu kağıda kaşe ve imza ile birlikte kaç haftalık gebe olduğumu yazdığı resmi bi yazı verdi. Ayrıca hastane içinde genel sekreterlikten de imza aldım. Verilen evrağı iş yerine ik ya ve iş yeri hekimine mail olarak ilettim.

NOT: ilk once düz A4 kağıdına dr yazıp göndermişti beni onu kabul etmediler. Eğer iş yeriniz bu konuda titiz ise mutlaka hastanenın logosu olan ve dr imza keşesi ve genel sekreterliğin imzası olduğu evrak ile bildirin.

Back
X