• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
ben de çok çekiyorum şişkinlik gaz. zaten mide bulantım var ilaçla bile zor oluyo bazen. Az yiyip sık yemeye çalışıyorum bu sefer karnım 6 aylık gibi şişiyo kiloda var ekstra geriliyor. kabızlıkta var valla doktoruma sorucam kabızlık için bişey versin. bu sabah iki lokma bişey yedim evdeyim diye karnım şişmedi
Kabizlik icin şurup kullaniyorum bol su içmek gerekiyormuş ben bilmiyordum ilk kullandigimda epey zorlandim. Sizin aklinizda olsun da ayni hatayi yapmayin :)

Ayy gozunuz aydin bakalkm nasil olacak merakla bekliyorum 🥰 benim hic el becerim yok bu işleri hiç bilmiyorum ama o gün gosterdikleriniz çok tatli duruyordu :)
Eski kadınlar derdiki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 😁 kimse annesinin karnında ogrenmiyor isterseniz küçük bir yelek YouTube den bakarak yapabilirsiniz

Kızlar merhaba hiç progestan iğne vurulan var mı kalçadan. aşırı bi kalça ağrısına sebep oldu ve 10 gün boyunca devam edeceğim adım atamıyorum ağrıdan bilgisi olan var mı ?
2gun sonra 1ay olacak hergun vurduruyorum coksukur agrı beze morarma olmadı sadece kasıntı oluyor bende bence vuran kısıyle alakalı olabılır yada sızın vucudunuzun ıgneye verdıgı tepkıde olabılır

ben de çok çekiyorum şişkinlik gaz. zaten mide bulantım var ilaçla bile zor oluyo bazen. Az yiyip sık yemeye çalışıyorum bu sefer karnım 6 aylık gibi şişiyo kiloda var ekstra geriliyor. kabızlıkta var valla doktoruma sorucam kabızlık için bişey versin. bu sabah iki lokma bişey yedim evdeyim diye karnım şişmedi

Bende bu haldeyim. Gaz icin yapacak bir sey yok dedi doktorum sordugumda. Ama yemeklerden sonra ozellikle o geğirme olayo da bir haftadir var😒😔
Napcaz böyle geçmez inşallah sonuna kadar yaa
Activia probiyotik shot önermişti doktorum ama onuda içemedim

kızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş

Sonundaaa biri bunu sorduu😂😂 benimde hep aklimda ama yenmese daha iyi diye duydum doktoruma soramamistim🫠
Kızlar canınız ne çekiyorsa yiyin mümkün olduğunca güvendiğiniz temizliğini bildiğiniz yerlerden yemeye çalışın tabi çiğ etten işlenmiş etten uzak durun ama şu yenmez bu yenmez demeyin bu aşerme olayı çok başka çünkü o yüzden kendinizi kısıtlamayın kısıtladıkça daha da çok isteyecek canınız günlerce aklınızda dönecek o yüzden nefsinize yetek kadar da olsa yiyin bişey olmaz 😊🌸

Bende böyle düşünüyorum.

Ya kızlar şu şişkinlik gaz beni bitiriyor en cok bu sebebten kusma geliyor. Birşeyler yiyorum sonra saatlerde gaz sindirememe bulantı 🤢 geğirme aşırı zordayım

Cokda zayıfım karnım şişti ama bence cogu gaz
Bende çok sıkıntıdaydım bu konuda karnım çok çabuk çıktı diye düşündüm hatta şimdi 4 5 gündür çok rahatım sanırım 12.haftalarda olduğum için artık birden kesildi bu şikayetim
Ve gerçekten karnım gazmış sadece inşAllah sizde rahatlarsınız

Eklentiler

• IMG_6867.webp
    IMG_6867.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Back
X