- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.941
6+3 te kalp atışımı kalp atışını mı duydunuzben 6+3 de gittim geçen hafta bir ay sonra gel dedi tekrar aralık ilk haftası gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+3 te kalp atışımı kalp atışını mı duydunuzben 6+3 de gittim geçen hafta bir ay sonra gel dedi tekrar aralık ilk haftası gidicem
Merhaba o kramp gibi bıçak saplanmış gibi ağrıların bir çoğu gaz sancısı oluyor.ben tam 9.haftalara kadardı sanırım o ağrıyı çektim.Hatta bazen üzülüp böyle bebek mi büyür bunlara birsey oluyor diye eşime doktorumuza ağlardımBende de hep agri var malesef. Önceden tatlı tatlı hafif ağrı olurdu. Şimdi kramp gibi saplanıyor inşallah rahim büyümesidir. Arkaya doğru tutununca derinde kalıyormuş o yüzden görünmeye biliyormuş. Sizinde hersey yolunda gider inşallah kucağınıza alırsınız sağ salim![]()
çok çok üzüldüm… ne denir ki rabbim sabır versin en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sizeMalasef çok istedim ama olmadı,meğer gecen hafta durmuş kalbikürtaj oldum yaklaşık 3-4 saat önce... ameliyathaneden çıkarken zangir zangir titreyip ayılırken o daha çok küçüktü nolur koparmayin beni ondan diye ağlayarak çıktığımı hatırlıyorum,şu saat oldu hâlâ sicim gibi gözyaşlarım akıyor...dayanabilmesi çok zormuş Allah'ım, güç ver yarabbim..
![]()
Çok geçmiş olsun rabbim acınızı hafifletsin tez zmnda sağlıklı birsekilde nasip etsin sağlıkla kucağınıza alınMalasef çok istedim ama olmadı,meğer gecen hafta durmuş kalbikürtaj oldum yaklaşık 3-4 saat önce... ameliyathaneden çıkarken zangir zangir titreyip ayılırken o daha çok küçüktü nolur koparmayin beni ondan diye ağlayarak çıktığımı hatırlıyorum,şu saat oldu hâlâ sicim gibi gözyaşlarım akıyor...dayanabilmesi çok zormuş Allah'ım, güç ver yarabbim..
![]()
Merhaba benim kanamam geldiğinde. Kan sulandırıcıyi kestik. Dün gece uyandım ic çamaşırım hepsi kan olmus pıhtı yoktu ama gece apar topar hastaneye geldik. Malesef aşağıda olan kesede sekil bozuklugu olmus doktor büyük ihtimalle ondan geliyor dedi. Ikisinde de kalp atışı devam ediyor ama ne olacağını bilmiyorum. Ağrılarım arttı suan yatırdılar malesef.Merhaba o kramp gibi bıçak saplanmış gibi ağrıların bir çoğu gaz sancısı oluyor.ben tam 9.haftalara kadardı sanırım o ağrıyı çektim.Hatta bazen üzülüp böyle bebek mi büyür bunlara birsey oluyor diye eşime doktorumuza ağlardımhem canım yandığı için hemde korktuğum için.
Birde kanamadan şikayet etmişiniz kan sulandırıcı kullanıyorsanız muhtemelen o yapıyor olabilir.Bende pıhtılaşma yok ama tedbir amaçlı doktorum vermişti aşırı su gibi bi kanama yaşadım daha sonra sürekli lekelenmeler gördüm(çamur gibi)Ama 10.haftaya girince kan sulandırıcıyı bıraktığım an diğer gün hiç lekelenmelerim olmadı
Rabbim acınızı hafifletsin, gözyaşlarım aktı gitti yazdığınızı okuyunca, en tez vakitte sağlıklı evlatla kucağınız dolsun inşallah..Malasef çok istedim ama olmadı,meğer gecen hafta durmuş kalbikürtaj oldum yaklaşık 3-4 saat önce... ameliyathaneden çıkarken zangir zangir titreyip ayılırken o daha çok küçüktü nolur koparmayin beni ondan diye ağlayarak çıktığımı hatırlıyorum,şu saat oldu hâlâ sicim gibi gözyaşlarım akıyor...dayanabilmesi çok zormuş Allah'ım, güç ver yarabbim..
![]()
Merhaba benim kanamam geldiğinde. Kan sulandırıcıyi kestik. Dün gece uyandım ic çamaşırım hepsi kan olmus pıhtı yoktu ama gece apar topar hastaneye geldik. Malesef aşağıda olan kesede sekil bozuklugu olmus doktor büyük ihtimalle ondan geliyor dedi. Ikisinde de kalp atışı devam ediyor ama ne olacağını bilmiyorum. Ağrılarım arttı suan yatırdılar malesef
Etsiz olduğu için sıkıntı değil. Ben yiyordum diğer gebeliklerimdekızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
İnşallah beğeniniz size sımsıkı tutunur kendinizi hiç yormayın lavabo dışında kalkmayın.Benimde bebeğin bi tanesinin eşi çok aşağıda denildi halada öyle ileri haftalarda yukarıya çıkar deniliyor.Cuma günü kalbinizden nasıl geçiyorsa rabbim kabul etsin yardımcınız olsunMerhaba benim kanamam geldiğinde. Kan sulandırıcıyi kestik. Dün gece uyandım ic çamaşırım hepsi kan olmus pıhtı yoktu ama gece apar topar hastaneye geldik. Malesef aşağıda olan kesede sekil bozuklugu olmus doktor büyük ihtimalle ondan geliyor dedi. Ikisinde de kalp atışı devam ediyor ama ne olacağını bilmiyorum. Ağrılarım arttı suan yatırdılar malesef.