- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.101
Erkek mi acaba ya kesesi farklı yuvarlak digilcanım kesemiz böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek mi acaba ya kesesi farklı yuvarlak digilcanım kesemiz böyle
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 9 haftalık olmuşuzzgayet iyi dedi bi daha kalp atışını dinledik gayet güzel atıyo dedi 3 hafta sonra bir daha çağırdı
![]()
Benim 10 haftalık kesem yuvarlak kız hissettimErkek mi acaba ya kesesi farklı yuvarlak digilpek tutmuyormuş ama genelde ilk haftalarda keseye göre bakılıyor sonr ister istemez büyüdü icin kese şekli değişiyor benim oğlumun da ilk haftalarda kese boyleydi şimdiki yuvarlak
Bende anlamadim bu işi her hafta kese degismis oluyirErkek mi acaba ya kesesi farklı yuvarlak digilpek tutmuyormuş ama genelde ilk haftalarda keseye göre bakılıyor sonr ister istemez büyüdü icin kese şekli değişiyor benim oğlumun da ilk haftalarda kese boyleydi şimdiki yuvarlak
Doktorun ultrasonu tutuş açısına göre bile kese şekli değişiyor ya ona inanmamak lazımBende anlamadim bu işi her hafta kese degismis oluyir![]()
evet her gittiğimde değişiyor keseBende anlamadim bu işi her hafta kese degismis oluyir![]()
evet bu durumlarda gebelik haftası bile değişiyor maalesef hiç tutarı yokDoktorun ultrasonu tutuş açısına göre bile kese şekli değişiyor ya ona inanmamak lazım![]()
Bende kendiminkini kız hissediyorum ama bakalım sağlıkla doğsun da önemli değilBenim 10 haftalık kesem yuvarlak kız hissettim![]()
İlk yandan duranda nub bildigin yukarı dogru erkek bu bebekKızlar dr geldim 12 hafta ama cinciyeti beli olmadı sizin tahminleriniz ne
Göbek var mı canım? Benim hiç yok dahaKızlar 10 +4 üz burda nub belli mi sizce? Crl 42 mm olmuş
Bence endise edecegin bir sey yok kalbini ferah tut. Cok fazla okuyorum burada kalpinde parlaklik olup ileride gozukmeyen veya dogunca hic bir sorun olmayanMerhabalar biz bugün 12+5 deyiz. Bugün perinotolojiye gittik Göztepe şehir hastanesine. Doktor kalbinde parlaklık gördü ama bunun diğer şeylerle birleştiğinde problem olacağını söyledi karaciğerinde bi şey söyledi ama o an o kadar çok terim kullandı ki ben algı problemi yaşadım resmen. Arkadaşlar böyle bi şey yaşayan var mı çok üzüldüm. Yani kalbinde parlaklık olması karaciğerinde bi şey olması acil bi durum olsa hemen müdahale edilirdi heralde. Test sonucu 15 gün sonra çıkacakmış ama bu 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
Kuzum yok sadece şiddetli kabızlık var 5 günde bir ancak yapabiliyorum 5. Günde hamile gibi şişiyorum ama sonrasında eski halime dönüyorum. 50 kg ile basladım 50 yim daha iştahım gelse diye dört gözle bekliyorum.Göbek var mı canım? Benim hiç yok daha
Kızlar dr geldim 12 hafta ama cinciyeti beli olmadı sizin tahminleriniz ne
İkisi de kız gibi geldi banaBende ilk ultrason görüntüsünü aldım 10 haftalıkCinsiyeti kız gibi geldi bana sizce
![]()
İlk fotoda belli belirsiz kuUm aşağıda gibi geldi bana kız gibiKızlar 10 +4 üz burda nub belli mi sizce? Crl 42 mm olmuş