• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
canım kesemiz böyle
Erkek mi acaba ya kesesi farklı yuvarlak digil 😀 pek tutmuyormuş ama genelde ilk haftalarda keseye göre bakılıyor sonr ister istemez büyüdü icin kese şekli değişiyor benim oğlumun da ilk haftalarda kese boyleydi şimdiki yuvarlak

Erkek mi acaba ya kesesi farklı yuvarlak digil 😀 pek tutmuyormuş ama genelde ilk haftalarda keseye göre bakılıyor sonr ister istemez büyüdü icin kese şekli değişiyor benim oğlumun da ilk haftalarda kese boyleydi şimdiki yuvarlak
Benim 10 haftalık kesem yuvarlak kız hissettim 🌸🌸

Bende anlamadim bu işi her hafta kese degismis oluyir😂😂

Merhabalar biz bugün 12+5 deyiz. Bugün perinotolojiye gittik Göztepe şehir hastanesine. Doktor kalbinde parlaklık gördü ama bunun diğer şeylerle birleştiğinde problem olacağını söyledi karaciğerinde bi şey söyledi ama o an o kadar çok terim kullandı ki ben algı problemi yaşadım resmen. Arkadaşlar böyle bi şey yaşayan var mı çok üzüldüm. Yani kalbinde parlaklık olması karaciğerinde bi şey olması acil bi durum olsa hemen müdahale edilirdi heralde. Test sonucu 15 gün sonra çıkacakmış ama bu 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.

Kızlar 10 +4 üz burda nub belli mi sizce? Crl 42 mm olmuş

Eklentiler

• IMG_9011.webp
    IMG_9011.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9008.webp
    IMG_9008.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9003.webp
    IMG_9003.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8980.webp
    IMG_8980.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 29
Merhabalar biz bugün 12+5 deyiz. Bugün perinotolojiye gittik Göztepe şehir hastanesine. Doktor kalbinde parlaklık gördü ama bunun diğer şeylerle birleştiğinde problem olacağını söyledi karaciğerinde bi şey söyledi ama o an o kadar çok terim kullandı ki ben algı problemi yaşadım resmen. Arkadaşlar böyle bi şey yaşayan var mı çok üzüldüm. Yani kalbinde parlaklık olması karaciğerinde bi şey olması acil bi durum olsa hemen müdahale edilirdi heralde. Test sonucu 15 gün sonra çıkacakmış ama bu 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
Bence endise edecegin bir sey yok kalbini ferah tut. Cok fazla okuyorum burada kalpinde parlaklik olup ileride gozukmeyen veya dogunca hic bir sorun olmayan❣️

Göbek var mı canım? Benim hiç yok daha
Kuzum yok sadece şiddetli kabızlık var 5 günde bir ancak yapabiliyorum 5. Günde hamile gibi şişiyorum ama sonrasında eski halime dönüyorum. 50 kg ile basladım 50 yim daha iştahım gelse diye dört gözle bekliyorum.

8+5 den selamlar 🥰 terzi kendi söküğünü dikemezmiş 🤣 biri 6+5 biri 8+5 ilk ultrason daha yuvarlak gibi geldi bana değişiyor sanki sizce cünsiyeti ne 🥰

Eklentiler

• 1000017976.webp
    1000017976.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000018844.webp
    1000018844.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 0
Back
X