• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Bu arada mide bulantısı yaşadım, canım hep tatlı şeyler istedi, cildim kötüleşmedi ve çin takvimine göre kızdı. Doğru hesaplama yapınca çin takviminin tuttuğuna inanıyorum
Yaa benim çin takvimi oğlumda kız gösteriyordu şimdi de erkek gösteriyor ne çıkacak bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Oğlumda bulantım yoktu kokular çok rahatsız ediyordu daha dinç hissediyordum yani çalışıyordum belki onunda etkisi vardır ama yine de daha enerjiktim cildimde benimde bişey yoktu tatlı çok yedim ama şimdi hepsi tam tersi bulantım çok koku o kadar etkilemiyor hergün yeni bi sivilceyle uyanıyorum hiç enerjim yok tuzlu yada ekşi istiyor canım ama her bebekte farklı oluyormuş bilemiyorum artık ay sonunda öğreneceğiz 😍

Yaa benim çin takvimi oğlumda kız gösteriyordu şimdi de erkek gösteriyor ne çıkacak bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Oğlumda bulantım yoktu kokular çok rahatsız ediyordu daha dinç hissediyordum yani çalışıyordum belki onunda etkisi vardır ama yine de daha enerjiktim cildimde benimde bişey yoktu tatlı çok yedim ama şimdi hepsi tam tersi bulantım çok koku o kadar etkilemiyor hergün yeni bi sivilceyle uyanıyorum hiç enerjim yok tuzlu yada ekşi istiyor canım ama her bebekte farklı oluyormuş bilemiyorum artık ay sonunda öğreneceğiz 😍
Herkesin bünyesine göre değişiklik gösteriyor herhalde mesela ben tatlı canım isteyince erkek diye düşünmüştüm ama alakası yokmuş😂

Cinsiyet tahmini yaparmısnz kızlar12+6gun
IMG_20251201_125919.webp

Eklentiler

• image-1764581723421.webp
    image-1764581723421.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 11
merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.

merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
paramızla rezil olmak lafının yaşanmış hali gerçekten çok rezillik ya. hiçbir işi düzgün yapamıyor insanlar. İnşallah en kısa zamanda doğru sonuç alırsınız

paramızla rezil olmak lafının yaşanmış hali gerçekten çok rezillik ya. hiçbir işi düzgün yapamıyor insanlar. İnşallah en kısa zamanda doğru sonuç alırsınız
alsam da güvenim kalmadı bu sonuca ,nasıl sonuç alamadınız diyorum cihaz sonuç vermedi böyle durumlar olabiliyor diyor numuneyi tekrar almanız gerekmez mi o kan kaç gündür sizde dedim ,laboratuvar sıcaklığında saklıyoruz diyor anlamadım ki nasıl iş yapıyorlar insanların hem parası hemde duygularıyla oynuyorlar

Ultrasonda yazmaz Kalp atışını hangi haftada duydunuz keseyi hangi kaftada gördünüz onu sormak istemiştim 💐

Bir sakin olun öncelikle kimse sizi yargılamadı yada eleştiride bulunmadı yazılanları dikkatli olursanız aksine doktora eleştiride bulundular neden sizi bilgilendirmediği rahatlatmadığı yorum yapmadığı hususundaydı. burda herkes hamile herkesin gerginlikleri olabilir bu tutumunuzu bırakın lütfen bu şekilde agresif yorumlara devam ettiğiniz sürece kimse size cevap vermeyecek ve aynı tutumda yorumlarınız devam edersede banlamak durumunda kalacağım. Sükunetle birbirimizi kırmadan bir süreç geçirmemiz dileğiyle
Merhaba 10 hafta kese 12 hafta kalp atışı cinsiyet kız

Merhaba hanımlar bende hamilelik durumum için ufak bir özet geçmek istedim.
Ben hamile ögrendiğimde 10 haftayı geçiyordu. Agustos 18 son adet Tekrar agustos sonu gibi ara kanamam oldu
4 eylülde dr gittiğimde testte yada ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. ve eylül ekim de adet olmadım Bende babamın vefatından üzüntü,stresten kaynaklı yada erken menopoz gibi vs düşündüm
14 kasımda gittigimde ultrason ölçülerine göre 2 eylül son adet tarihimi alarak 11 haftaya giden bir hamilelik olduğunu söyledi.
Zaten 1 yıldır oglumunda kardeş isteği baskısıyla düşünüyorduk.10 yıl aradan sonra 2. hamileliğim :)
Yaş faktörunden dolayı dr biraz daha ayrıntılı yol alıyor.
Öncelikle fetal dna yapıldı Testler çıktı temiz çok şükür ve cinsiyette kız cıktı.
Sma testi yapıldı sonuç bekliyorum
Kan ve idrar tahlillerim verildi
Haftaya da detaylı ultrason için Perinatologi uzmanına gözükeceğiz
Çalışma hayatım var.
Benim bu süreç de kilo kilo mandalina yemelerim çoğalmıştı (Demek ki ye ekşiyi doğur Ayşeyi doğruymuş :D)
Sadece sabahları çok hafif bir mide bulantısı ve gündüz akşam uykuları bastırdı. 68 kilo ile başladım.
Nefes nefese kalmaya başladığımı hissediyorum günden güne.
Bakalım ilerleyen günlerimiz nasıl geçecek :)

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar bende hamilelik durumum için ufak bir özet geçmek istedim.
Ben hamile ögrendiğimde 10 haftayı geçiyordu. Agustos 18 son adet Tekrar agustos sonu gibi ara kanamam oldu
4 eylülde dr gittiğimde testte yada ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. ve eylül ekim de adet olmadım Bende babamın vefatından üzüntü,stresten kaynaklı yada erken menopoz gibi vs düşündüm
14 kasımda gittigimde ultrason ölçülerine göre 2 eylül son adet tarihimi alarak 11 haftaya giden bir hamilelik olduğunu söyledi.
Zaten 1 yıldır oglumunda kardeş isteği baskısıyla düşünüyorduk.10 yıl aradan sonra 2. hamileliğim :)
Yaş faktörunden dolayı dr biraz daha ayrıntılı yol alıyor.
Öncelikle fetal dna yapıldı Testler çıktı temiz çok şükür ve cinsiyette kız cıktı.
Sma testi yapıldı sonuç bekliyorum
Kan ve idrar tahlillerim verildi
Haftaya da detaylı ultrason için Perinatologi uzmanına gözükeceğiz
Çalışma hayatım var.
Benim bu süreç de kilo kilo mandalina yemelerim çoğalmıştı (Demek ki ye ekşiyi doğur Ayşeyi doğruymuş :D)
Sadece sabahları çok hafif bir mide bulantısı ve gündüz akşam uykuları bastırdı. 68 kilo ile başladım.
Nefes nefese kalmaya başladığımı hissediyorum günden güne.
Bakalım ilerleyen günlerimiz nasıl geçecek :)
Hayırlı olsun 🩷 Ben de diyordum daha 10. haftada nefes nefese kalmam normal mi 😂 benimde belirtilerim sizin gibi uyku çok vardı kusturmayan zorlamayan bir mide bulantısı var bakalım bebişin annesi olarak etrafımdaki erkek hissedenlere karşı tek başıma kız hissediyorum 😂

Back
X