• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
Bugün 12+2 de bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik çok şükür. Öğrendikten kastım kendimizde gördük yani. 😂 Rabbim her birimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah. Amin.

Benim kabizliktan dolayı ağrıyor. :( maf oldum ya geçmiyor ısrarla kabizlik zorladıkça kuyruk sokumu ağrıyor yani ben kabızlığa yordum ama baska bi nedeni var mıdır bilmiyorum. Uzun oturunca mi oluyor ?
Kabızlıkla mı bilemedim ama galıba uzun oturmaktandır kıs havalar soğuk yürüyüş felan da yok mecbur oturuyorum 😓😓

Bugün 12+2 de bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik çok şükür. Öğrendikten kastım kendimizde gördük yani. 😂 Rabbim her birimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah. Amin.
Canım görüntü varsa atar mısın nasıl oluyor erkek nub u

Eklentiler

• IMG_2128.webp
    IMG_2128.webp
    35 KB · Görüntüleme: 14
farkında olmadan düz yattım sırt üstü kilomda var ağırlık oldu herhalde ağrıyla uyandım bide bulantı başladı bu saat oldu uyuyamıyorum ya 😔

farkında olmadan düz yattım sırt üstü kilomda var ağırlık oldu herhalde ağrıyla uyandım bide bulantı başladı bu saat oldu uyuyamıyorum ya 😔
Canım stres olma hiç 11.haftada problem olmaz, ben hâlâ arada tam olmasa bile yarım yüzüstü yatıyorum, dördüncü aydan itibaren dikkat etmek lazım. Standart kas ağrısıdır o, canını sıkma. 💖
Oy yerim masallah ömürlü olsun kuzucuk
Teşekkür ederiz amin inşallah 💖💖

Nipt testinde cevrenizde anomali cıkan oldu mu? Benim ikili testte hormonlarım çok yüksek gelmiş bu yüzden riskim orta risk olarak raporlanmış. Doktor ileri inceleme gerekir nipt gönder dedi gönderdim bende. Benim bir arkadasımda kleinfelter diye bir cinsiyet anormalligi cıkmıştı. 13. Haftada tahliye olmuştu.

Nipt testinde cevrenizde anomali cıkan oldu mu? Benim ikili testte hormonlarım çok yüksek gelmiş bu yüzden riskim orta risk olarak raporlanmış. Doktor ileri inceleme gerekir nipt gönder dedi gönderdim bende. Benim bir arkadasımda kleinfelter diye bir cinsiyet anormalligi cıkmıştı. 13. Haftada tahliye olmuştu.
Benim de hormon kaynaklı orta riskli çıktı, nipt sonucum güzel geldi çok şükür. Tarama testini merak ettim acaba benzer mi testlerimiz

Benim bhcg 4.03 mom, papa 5.09 mom gelmiş. Ense kalınlıgı 1.71 mm ve kombine risk 1/1500 ikili test riski 1/318 yaş riski 1/483 gelmiş. Sizin?

Back
X