- Emoji Skoru
- 3.699
- Puanlar
- 133
Ayy inşallah canım ağzın bal yesinkızlar hepimiz pozitif olursak inşallah
şubat annesi olacaz...
2027 şubat anneleri topiğinde toplanırız o günleri görürüz inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah canım ağzın bal yesinkızlar hepimiz pozitif olursak inşallah
şubat annesi olacaz...
2027 şubat anneleri topiğinde toplanırız o günleri görürüz inşallah![]()
Ben yaptiricam canim ne kadar faydası var bilmiyorum ama bu benim 7.transferim olacağı için herşeyi yapın dedim doktora hepsini denicem vallaKızlar transferde embriyo glue yaptıracak mısınız? Daha önce yaptıran oldu mu? Sizce istemeli miyim? İlk transferim
Ayy hadi hayırlısı olsun hakkında ilk gebemiz sen olacaksin insallahMerhaba kizlar
Bugün Doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda. Rahim kalınlığı 10.1 mm dedi 3 cizgiyi gördük. Haftaya Cuma 29.05 Transfer kesinleşti![]()
Dene bakalım kuzum işe yarar inşallahBen yaptiricam canim ne kadar faydası var bilmiyorum ama bu benim 7.transferim olacağı için herşeyi yapın dedim doktora hepsini denicem valla![]()
Bende ilk 8 gün felan 2 taneEstrofem günde kaç tane kullanıyorsunuz?
Çeşitli sebepleri var cnm oranlarıda varYa Birşey sorucam benim normaldede rahim duvarım gayet güzel kalınlaşıyor neden acaba estrofem kullanmamı istiyorlar hatta geçen sefer fazla kalınlaştı bencr
Ayy inşallah canım ağzın bal yesin![]()
Merhaba eğer bir terslik olmazsa ben de 8 Haziran gibi transfer olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Banada bugün Dr. um estrofeme başlayacağım ilk 10 gün 3 sonrasında 1 Haziran'da kontrol Dr kan değerlerinde ve ultrasonda sıkıntı olmazsa 1 Hafta sonra transfer olacak.O da 8 haziran oluyor galibaMerhaba kızlar bugn dr gittim
estrofeme başladım... ilk 10 gün 2 sonra 3er tane
Haziranın 3ünde kontrolün var
8ide transfer inşallah
Tahlil sonuçlarım cıkmadı bekliyorum aramalarını hadi Bismillah
YaaaaMerhaba eğer bir terslik olmazsa ben de 8 Haziran gibi transfer olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Banada bugün Dr. um estrofeme başlayacağım ilk 10 gün 3 sonrasında 1 Haziran'da kontrol Dr kan değerlerinde ve ultrasonda sıkıntı olmazsa 1 Hafta sonra transfer olacak.O da 8 haziran oluyor galibakısmet Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Neden umutlu değilsiniz güzel düşünün lütfen umutsuz başlamayınMerhabalar, ben de bugün estrofem’e başladım. Hayırlısıyla bayramdan sonraki hafta transfer olacak. Son ve tek embriyom. Çok umutlu değilim ama her şey nasip…
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.Yaaaabi aksilik olmazsa ikimiz aynı gün
Şans getirsin inşallah cnm
Hic belli olmaz . Sen pozitif düşün. Benimde 3.transfer son 2 embriyom transfer edilecekMerhabalar, ben de bugün estrofem’e başladım. Hayırlısıyla bayramdan sonraki hafta transfer olacak. Son ve tek embriyom. Çok umutlu değilim ama her şey nasip…
İnşallah canımDene bakalım kuzum işe yarar inşallah![]()
hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallahHic belli olmaz . Sen pozitif düşün. Benimde 3.transfer son 2 embriyom transfer edilecek
Ben ümit beye gidiorum cnmİnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.1Haziranda Hatay da kontrole gideceğim. Kafam karışık kime gideceğimi bilmiyorum
Bu konuda öneriniz olur mu ❤❤❤
Her nasip vaktine esirdir...Merhabalar, ben de bugün estrofem’e başladım. Hayırlısıyla bayramdan sonraki hafta transfer olacak. Son ve tek embriyom. Çok umutlu değilim ama her şey nasip…
Kaç kez yumurta toplattınız? Kaç yumurta toplandı kaç embriyo oldu hep ilk opudan mı 7. Transferinizde?Ben yaptiricam canim ne kadar faydası var bilmiyorum ama bu benim 7.transferim olacağı için herşeyi yapın dedim doktora hepsini denicem valla![]()
Ben reçete 5 kutu aldım 2100 TL verdimNe kadar ödedin ücretli olanlara? Ücretli de vermiyorlar bu arada burda sistem ne veriyorsa onu veriyor sadece
2. Transferinde embriyo glue ve intirepilid serum yaptırdımKızlar transferde embriyo glue yaptıracak mısınız? Daha önce yaptıran oldu mu? Sizce istemeli miyim? İlk transferim
Benimde 3. Transferim son embriyolarim transfer edilecek hakkımıza hayırlısı olsunHic belli olmaz . Sen pozitif düşün. Benimde 3.transfer son 2 embriyom transfer edilecek