2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Kızlar transferde embriyo glue yaptıracak mısınız? Daha önce yaptıran oldu mu? Sizce istemeli miyim? İlk transferim
Ben yaptiricam canim ne kadar faydası var bilmiyorum ama bu benim 7.transferim olacağı için herşeyi yapın dedim doktora hepsini denicem valla😂

Estrofem günde kaç tane kullanıyorsunuz?
Bende ilk 8 gün felan 2 tane
Sonra 3e cıkıyor cnm kontrol gününe kdar

Ya Birşey sorucam benim normaldede rahim duvarım gayet güzel kalınlaşıyor neden acaba estrofem kullanmamı istiyorlar hatta geçen sefer fazla kalınlaştı bencr
Çeşitli sebepleri var cnm oranlarıda var
Her dr'un işleyişi farklı

Ayy inşallah canım ağzın bal yesin 😂🤲🏻
🎈🎈🎈🎈

Merhaba kızlar bugn dr gittim :halay::halay:
estrofeme başladım... ilk 10 gün 2 sonra 3er tane
Haziranın 3ünde kontrolün var
8ide transfer inşallah
Tahlil sonuçlarım cıkmadı bekliyorum aramalarını hadi Bismillah
Merhaba eğer bir terslik olmazsa ben de 8 Haziran gibi transfer olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Banada bugün Dr. um estrofeme başlayacağım ilk 10 gün 3 sonrasında 1 Haziran'da kontrol Dr kan değerlerinde ve ultrasonda sıkıntı olmazsa 1 Hafta sonra transfer olacak.O da 8 haziran oluyor galiba 🤣🤣🤣kısmet Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Merhaba eğer bir terslik olmazsa ben de 8 Haziran gibi transfer olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Banada bugün Dr. um estrofeme başlayacağım ilk 10 gün 3 sonrasında 1 Haziran'da kontrol Dr kan değerlerinde ve ultrasonda sıkıntı olmazsa 1 Hafta sonra transfer olacak.O da 8 haziran oluyor galiba 🤣🤣🤣kısmet Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Yaaaa 🎈🎈🎈🎈 bi aksilik olmazsa ikimiz aynı gün
Şans getirsin inşallah cnm

Merhabalar, ben de bugün estrofem’e başladım. Hayırlısıyla bayramdan sonraki hafta transfer olacak. Son ve tek embriyom. Çok umutlu değilim ama her şey nasip…

Merhabalar, ben de bugün estrofem’e başladım. Hayırlısıyla bayramdan sonraki hafta transfer olacak. Son ve tek embriyom. Çok umutlu değilim ama her şey nasip…
Neden umutlu değilsiniz güzel düşünün lütfen umutsuz başlamayın🥹 bu gruptaki herkes güzel haberi alacak inanıyorum 🙏🏻🌸

Yaaaa 🎈🎈🎈🎈 bi aksilik olmazsa ikimiz aynı gün
Şans getirsin inşallah cnm
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. 😍😍😍😍 1Haziranda Hatay da kontrole gideceğim. Kafam karışık kime gideceğimi bilmiyorum 🤷‍♀️ Bu konuda öneriniz olur mu ❤❤❤

Hic belli olmaz . Sen pozitif düşün. Benimde 3.transfer son 2 embriyom transfer edilecek

İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. 😍😍😍😍 1Haziranda Hatay da kontrole gideceğim. Kafam karışık kime gideceğimi bilmiyorum 🤷‍♀️ Bu konuda öneriniz olur mu ❤❤❤
Ben ümit beye gidiorum cnm
Mükemmel ötesi bi dr
Biraz donuk ve soğuk yapısı var ama bilgileri tecrübeleri uygulamaları efsane...
100 kere doğursam 100 kere giderim

Her nasip vaktine esirdir...
Ol der ve olur
Dua ile cnm... inan.. pozitif enerji

Ben yaptiricam canim ne kadar faydası var bilmiyorum ama bu benim 7.transferim olacağı için herşeyi yapın dedim doktora hepsini denicem valla😂
Kaç kez yumurta toplattınız? Kaç yumurta toplandı kaç embriyo oldu hep ilk opudan mı 7. Transferinizde?

Şehir hastanesinde ışıl hanıma mı yaptırıyorsunuz?

Ne kadar ödedin ücretli olanlara? Ücretli de vermiyorlar bu arada burda sistem ne veriyorsa onu veriyor sadece
Ben reçete 5 kutu aldım 2100 TL verdim
Kızlar transferde embriyo glue yaptıracak mısınız? Daha önce yaptıran oldu mu? Sizce istemeli miyim? İlk transferim
2. Transferinde embriyo glue ve intirepilid serum yaptırdım

Back
X