- Emoji Skoru
- 2.244
- Puanlar
- 53
O zaman yaptırmıcam ilk sefer için,Ben reçete 5 kutu aldım 2100 TL verdim
2. Transferinde embriyo glue ve intirepilid serum yaptırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yaptırmıcam ilk sefer için,Ben reçete 5 kutu aldım 2100 TL verdim
2. Transferinde embriyo glue ve intirepilid serum yaptırdım
Yine siz bilirsiniz herkeste aynı durum olmuyor bende olmadı belki sizde olumlu olurO zaman yaptırmıcam ilk sefer için,
Bilimsel olarak bir faydası yok diye okudum ya ne bileyim çok da gerek yok gibiYine siz bilirsiniz herkeste aynı durum olmuyor bende olmadı belki sizde olumlu olur
Kaliteleri nasıl embriyolarinBilimsel olarak bir faydası yok diye okudum ya ne bileyim çok da gerek yok gibi
3AB-3BB-2BBKaliteleri nasıl embriyolarin
Canım ben kan tahlili ve rahim kalınlığının kontrolü için gideceğim. Tüp bebek Dr. u olduğu için kendisi sanki ayıp olur gibi geliyorBen ümit beye gidiorum cnm
Mükemmel ötesi bi dr
Biraz donuk ve soğuk yapısı var ama bilgileri tecrübeleri uygulamaları efsane...
100 kere doğursam 100 kere giderim
İlk transferimmi bilmiyorum 2. Transferim 3bb ve 5 bb 3. Transferim biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi doktor3AB-3BB-2BB
3Ab yi transfer ederler sanırım
sizin nasıl
Embriyo glue bende düşünüyorum ama şans artıyor muSon olsun inşallah canım benim 4.tedavim ama ozelde ilk olacak daha önceki denemelerim hep devlette olmuştu bu sefer her seyi istedim doktordan bakalim neler olacakşuan histereskopi ile rahime cizik atilacak transferde ise intralipid takilacak ve embriyo glue yaptiricam ayrica opudan sonra dollenmede doktor piezzo uygulatti embriyolarim hep 3AA kalitede oluyordu benim bu sefer 5AA kalitede oldular faydasi oldu bence
Normaldir reglmisiniz şuandaHanımlar bende kist gordu doktor dupboston kullanacam hazirana kadar
Evet anladım zatende bence olmaz ama tabi bilemedim..Canım ben kan tahlili ve rahim kalınlığının kontrolü için gideceğim. Tüp bebek Dr. u olduğu için kendisi sanki ayıp olur gibi geliyorBuraya da yetişmiyor iznim arayışa girdim.
Evet anladım zatende bence olmaz ama tabi bilemedim..
Ben başkasına gidemem gitmedm çevremdekilerde öyle o yüzden bilemedim
Nerde calışıosn kamu kurumundamı
Günaydın evet kamu kurumunda çalışıyorum
Ben hatırlıorm hafif olmuştuGünaydın kızlar
Opudan sonraki 2.regliniz de ağrılı mı geçti normalinden? Benim pek ağrım olmaz çok kanamam da olmaz ama opudan beri ikisi de yoğun
Günaydın kızlar
Benim liste şu şekilde ama ben sanırım 2sinde gitmek durumunda kalcam muayneye
Nerede çalışıyorsunuz@Ysima iş arkadaşı cıkıyormuşuz![]()