- Emoji Skoru
- 340
- Puanlar
- 103
Hadi güzel haberlerle gel canımAz sonra geçecem muayneye kızlar..
valla ben dr değiştiremiorm
Doktorumun tarzına alıştm sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi güzel haberlerle gel canımAz sonra geçecem muayneye kızlar..
valla ben dr değiştiremiorm
Doktorumun tarzına alıştm sanırım :)
Kızlar cok şükür herşey yolunda
Tosuncuğum iyimişbaya güzel bir muayne geçti... 6 hafta beklediğime değdi
Kocaman olmuş ya insan duygulanıyor..
Allah isteyen bekleyen mücadele veren herkese nasip etsin inşallah![]()
Ben 6. Veya 7. Ayda düşünüorm
Seninde şu sakinlikle beklemelerine hayranım canımcımGünaydın kızlar 6 hafta sonra kontrolüm var![]()
Cok sukur cokk sevindim birtanecimm hep guzel haberlerini alalımKızlar cok şükür herşey yolunda
Tosuncuğum iyimişbaya güzel bir muayne geçti... 6 hafta beklediğime değdi
Kocaman olmuş ya insan duygulanıyor..
Allah isteyen bekleyen mücadele veren herkese nasip etsin inşallah![]()
hahahaa dayanamayanlar kulübü burasıSeninde şu sakinlikle beklemelerine hayranım canımcımben unisex kiyafet falan almış olabilirim
![]()
Kuzum kocaman sarılıyorum sanaMerhaba canlar dün tekrar betaya bakıldı düşmüş yani kimyasal olmuş. Doktor yaşımın etkili olduğunu soyledi yani artik yas mi nasip mi biz ne dersek sebep ohayırlısı demek ağzımıza yapışmış ne yazikki ona sığınıyorum ama içimde uzgunum kırgınım artik neye onu da bilmiyorum. Keske diyecek birseyim kalmadı bu benim son tedavimdi artik maddi manevi mental olarak uğraşamam bu isle. Siz hepiniz bu iki aylık süreçte bana yoldaş olup desteğinizi esirgemediginiz icin cok teşekkür ederim
kiminizin ilk kiminizin 2. Cocugu olacak yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alın ve guzel günlerini görün inşallah. Ara ara grupta yazarım belkide
seviliyorsunuz hanimlar öpüyorum sizleri @Bal0ncuk @MasalTozu @likopen @Sulgen @Pure Glow @Vignette
![]()
hahahaa dayanamayanlar kulübü burası
Ben kızımın tüm eşyalarını saklaşmştm 0 ile 4 yaş arası hepsini cıkardm yıkadım hepsi yepyeni, bir arkadaşıma verecem
Ordan unisex olanları ayırdm yıkadım tekrar hurca koydm, erken
Hoş erkek bebe için cokta zorlanılmaz şak die alıosun, sınırlı
Ben erkek bebeklerde küçük prens ve winnie the pooh konsepti cok seviyorum![]()
Kızzzz havasızlkktan sararmş cok üzüldümsende ayirmissin aldin sayiyorum
Yaa bende winnie the poohlu birseyler aldim 2sine de olur diye erkek olursa dogum suslemem bile kucuk prens olabilir cunku kitabina bayiliyorum
minik adamina da cok yakışır
![]()
İlahi yaKızzzz havasızlkktan sararmş cok üzüldüm
Güzelcene yıkadım
Altı üstü cıtcıtlı atlet
Evet ya o kitap her yaşa uygun, görende cok entel bi anne sanacak beni![]()
![]()
![]()
Yok canim onuda denedim bana misin demiyor birde cok yaniyor midem yaa fokur fokur kayniyor sanki gecmicek sanirim benimkiGünayyydıınnnya benim bulantım filan geçti çok şükür çok kötü de olmadı hiç ama zeytin iyi geliyordu bi dene istersen zeytin ekmek
![]()
Mide yanması bende de ilk haftalardan beri vardı bu hafta biraz rahatladık 14 haftalık olduk çok şükürYok canim onuda denedim bana misin demiyor birde cok yaniyor midem yaa fokur fokur kayniyor sanki gecmicek sanirim benimki
Gaviscon iyi geliyor allahtan bana içiyorum benimde iki gündür dişim agrıyor ve idrar yolu enfeksiyonu için 3. Kez ilaç kullanışımYok canim onuda denedim bana misin demiyor birde cok yaniyor midem yaa fokur fokur kayniyor sanki gecmicek sanirim benimki
Benim azalmiyor yaa yarin devlete gidicem bakalim bide o doktora dicem belki farkli bi ilac verirMide yanması bende de ilk haftalardan beri vardı bu hafta biraz rahatladık 14 haftalık olduk çok şükür![]()
Oyy oyy bitmiyordu biz ne zaman keyifle hamilelik geciricezGaviscon iyi geliyor allahtan bana içiyorum benimde iki gündür dişim agrıyor ve idrar yolu enfeksiyonu için 3. Kez ilaç kullanışım![]()