2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Kızlar cok şükür herşey yolunda 🌸
Tosuncuğum iyimiş🌸 baya güzel bir muayne geçti... 6 hafta beklediğime değdi
Kocaman olmuş ya insan duygulanıyor..
Allah isteyen bekleyen mücadele veren herkese nasip etsin inşallah 🙏

Ayy çok şükür bitanemm 😍😍🧿🧿 Maşallah minnoşa 🤭🥰🌼

Cok sukur cokk sevindim birtanecimm hep guzel haberlerini alalım ♥️🌸😘 maşallah kucuk paşaya 🧿🧿🧿

Seninde şu sakinlikle beklemelerine hayranım canımcım😂 ben unisex kiyafet falan almış olabilirim🤷🏻‍♀️😂
hahahaa dayanamayanlar kulübü burası :KK70::KK70::KK70:
Ben kızımın tüm eşyalarını saklaşmştm 0 ile 4 yaş arası hepsini cıkardm yıkadım hepsi yepyeni, bir arkadaşıma verecem
Ordan unisex olanları ayırdm yıkadım tekrar hurca koydm, erken :KK70:
Hoş erkek bebe için cokta zorlanılmaz şak die alıosun, sınırlı :KK70:
Ben erkek bebeklerde küçük prens ve winnie the pooh konsepti cok seviyorum 🙈

Merhaba canlar dün tekrar betaya bakıldı düşmüş yani kimyasal olmuş. Doktor yaşımın etkili olduğunu soyledi yani artik yas mi nasip mi biz ne dersek sebep o😊 hayırlısı demek ağzımıza yapışmış ne yazikki ona sığınıyorum ama içimde uzgunum kırgınım artik neye onu da bilmiyorum. Keske diyecek birseyim kalmadı bu benim son tedavimdi artik maddi manevi mental olarak uğraşamam bu isle. Siz hepiniz bu iki aylık süreçte bana yoldaş olup desteğinizi esirgemediginiz icin cok teşekkür ederim💙🙏 kiminizin ilk kiminizin 2. Cocugu olacak yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alın ve guzel günlerini görün inşallah. Ara ara grupta yazarım belkide 😊 seviliyorsunuz hanimlar öpüyorum sizleri @Bal0ncuk @MasalTozu @likopen @Sulgen @Pure Glow @Vignette 🌸
Kuzum kocaman sarılıyorum sana ❤️

hahahaa dayanamayanlar kulübü burası :KK70::KK70::KK70:
Ben kızımın tüm eşyalarını saklaşmştm 0 ile 4 yaş arası hepsini cıkardm yıkadım hepsi yepyeni, bir arkadaşıma verecem
Ordan unisex olanları ayırdm yıkadım tekrar hurca koydm, erken :KK70:
Hoş erkek bebe için cokta zorlanılmaz şak die alıosun, sınırlı :KK70:
Ben erkek bebeklerde küçük prens ve winnie the pooh konsepti cok seviyorum 🙈
😂😂 sende ayirmissin aldin sayiyorum 😂😂 Yaa bende winnie the poohlu birseyler aldim 2sine de olur diye erkek olursa dogum suslemem bile kucuk prens olabilir cunku kitabina bayiliyorum 😂🥰♥️ minik adamina da cok yakışır 😎

😂😂 sende ayirmissin aldin sayiyorum 😂😂 Yaa bende winnie the poohlu birseyler aldim 2sine de olur diye erkek olursa dogum suslemem bile kucuk prens olabilir cunku kitabina bayiliyorum 😂🥰♥️ minik adamina da cok yakışır 😎
Kızzzz havasızlkktan sararmş cok üzüldüm
Güzelcene yıkadım
Altı üstü cıtcıtlı atlet :KK70::KK70:
Evet ya o kitap her yaşa uygun, görende cok entel bi anne sanacak beni :KK70: :KK70: :KK70:

Gunaydin kizceler benim bulantılar yine basladi yaa yediğim çıkıyor yok anam rahatlayamicam heralde bi gebeligimin tadini cikartamadim😩

Günayyydıınnn 🌸 ya benim bulantım filan geçti çok şükür çok kötü de olmadı hiç ama zeytin iyi geliyordu bi dene istersen zeytin ekmek 🤣

Günayyydıınnn 🌸 ya benim bulantım filan geçti çok şükür çok kötü de olmadı hiç ama zeytin iyi geliyordu bi dene istersen zeytin ekmek 🤣
Yok canim onuda denedim bana misin demiyor birde cok yaniyor midem yaa fokur fokur kayniyor sanki gecmicek sanirim benimki

Yok canim onuda denedim bana misin demiyor birde cok yaniyor midem yaa fokur fokur kayniyor sanki gecmicek sanirim benimki
Gaviscon iyi geliyor allahtan bana içiyorum benimde iki gündür dişim agrıyor ve idrar yolu enfeksiyonu için 3. Kez ilaç kullanışım 🤦🏻‍♀️

Gaviscon iyi geliyor allahtan bana içiyorum benimde iki gündür dişim agrıyor ve idrar yolu enfeksiyonu için 3. Kez ilaç kullanışım 🤦🏻‍♀️
Oyy oyy bitmiyordu biz ne zaman keyifle hamilelik geciricez😭

Kızlar 12 haftalık oldum ben de progestan dex iğneyi bıraktım içim hiç rahat değil siz kaçıncı haftada bıraktınız güvenli bir hafta mı?

Back
X