- Emoji Skoru
- 141.740
- Puanlar
- 698
bende o civarlarda bıraktım cnmKızlar 12 haftalık oldum ben de progestan dex iğneyi bıraktım içim hiç rahat değil siz kaçıncı haftada bıraktınız güvenli bir hafta mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende o civarlarda bıraktım cnmKızlar 12 haftalık oldum ben de progestan dex iğneyi bıraktım içim hiç rahat değil siz kaçıncı haftada bıraktınız güvenli bir hafta mı?
Sanırım 9 ay böyle geçecek hayırla sağlıkla alalım kucağımıza bebişleride geçer bu günlerOyy oyy bitmiyordu biz ne zaman keyifle hamilelik geciricez![]()
Ben 11 de bıraktım geçmişte kanama yaşamış olmama rağmen 11+3 de kesti doktorumKızlar 12 haftalık oldum ben de progestan dex iğneyi bıraktım içim hiç rahat değil siz kaçıncı haftada bıraktınız güvenli bir hafta mı?
Günaydııınngünaydın kızlar![]()
Bende 12.haftada bıraktım canim korkma bişey olmadı şükürKızlar 12 haftalık oldum ben de progestan dex iğneyi bıraktım içim hiç rahat değil siz kaçıncı haftada bıraktınız güvenli bir hafta mı?
Aynen canim Allah'tan bir gun artiyor bir gun azaliyorda sürekli cekmek zorunda kalmiyorum bugün düne göre daha iyiyim detayliya gun aldim bugun bakalim carsamba da kendi doktoruna kontrole gidicem cinsiyetleri göruruz inşallah yaa cok merak ediyorumSanırım 9 ay böyle geçecek hayırla sağlıkla alalım kucağımıza bebişleride geçer bu günler![]()
Canım ne yaptın gittin mi doktora?Benim azalmiyor yaa yarin devlete gidicem bakalim bide o doktora dicem belki farkli bi ilac verir
Hiç korkma canım, ben 8. Haftada kalçadan iğneyi, 13. Haftada da fitili bıraktım. İlaçlar kesilirken hepimizde bir endişe oluyor ama kimsede bir sorun olmadı çok şükür. En ufak bir risk olsa doktor bırak demedi zaten öyle düşün.Kızlar 12 haftalık oldum ben de progestan dex iğneyi bıraktım içim hiç rahat değil siz kaçıncı haftada bıraktınız güvenli bir hafta mı?
Gittim canim devlete gitmistim detaylı ultrason için oda perinatolojiye gonderdi orasida gun verdi 4 kasima muane olmadım yani gun aldim sadece carsamba kendi doktoruma gidicem o muane eder dışarda takipliyim diye muane etmek istemedi galibaCanım ne yaptın gittin mi doktora?
Hiç korkma canım, ben 8. Haftada kalçadan iğneyi, 13. Haftada da fitili bıraktım. İlaçlar kesilirken hepimizde bir endişe oluyor ama kimsede bir sorun olmadı çok şükür. En ufak bir risk olsa doktor bırak demedi zaten öyle düşün.
fetal günü gitmiştim.. fetal açıklanmasını bekledm bi süreç.. sonra 3-4 hafta sonra dedi@Bal0ncuk ümit bey neden 6 hafta bekletti
16. Haftada neye bakıyor merak ettiğim için soruyorum bu hafta randevum var 16.haftadayımfetal günü gitmiştim.. fetal açıklanmasını bekledm bi süreç.. sonra 3-4 hafta sonra dedi
6 hafta etti :) cumartesi gittim gördm bebemi
şimdide3-4 hafta snra giderim
sat.. dr aynı olabilir ama her gebelik farklıdır.. kıyaslama yapılması doğru değil16. Haftada neye bakıyor merak ettiğim için soruyorum bu hafta randevum var 16.haftadayım
kızzz ne olabilir saçmalamaGünaydın canımlar
Okul başladı, yoğunluk arttı benim..
Korkuyorum bir şey olacak diye Allah korusun![]()
Dikkat et canim yavas hareket et fazla ayakta kalmamaya calis bisey olmaz Allah'ın izniyleGünaydın canımlar
Okul başladı, yoğunluk arttı benim..
Korkuyorum bir şey olacak diye Allah korusun![]()