- Emoji Skoru
- 3.699
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler baya hacimlendi en büyük hayali memesini büyütmek isteyen ben için oldukça güzel gözüküyorlarKizlar bisey sorucam hamilelikte goguslerimizde buyuyor yaa kuruyor sanki benimkiler bi nemlendirici krem vs. Kullaniyor musunuz kullanmak gerekiyor mu onuda bilmiyorum![]()
Hahahah Allah seni ben büyük meme sevmem yaa kucukken iyiydiBenimkiler baya hacimlendi en büyük hayali memesini büyütmek isteyen ben için oldukça güzel gözüküyorlarama kuruluk vs gözlemlemedim
kızzz ne olabilir saçmalama
iyi düşün beybi![]()
Dikkat et canim yavas hareket et fazla ayakta kalmamaya calis bisey olmaz Allah'ın izniyle![]()
Benimkiler baya hacimlendi en büyük hayali memesini büyütmek isteyen ben için oldukça güzel gözüküyorlarama kuruluk vs gözlemlemedim
İiçin rahat olsun kuzuBugün derslerim çoktu bir de nöbeti bugüne vermişler, sabahtan beri ayakta kaldım diyebilirim balım.. Derste de çok oturamıyorum ister istemez anlatırken yazarken kalkıyorum diye içime endişe düştü![]()
İnşallah bitanecim ya inşallah![]()
Çalışınca öyle oluyor canim maalesef napican calisablldigin kadar calis baktin olmuyor izine ayrılırsin olmuyor mu öyleBugün derslerim çoktu bir de nöbeti bugüne vermişler, sabahtan beri ayakta kaldım diyebilirim balım.. Derste de çok oturamıyorum ister istemez anlatırken yazarken kalkıyorum diye içime endişe düştü![]()
İnşallah bitanecim ya inşallah![]()
Benimki küçük değil küçücükdü suan ancak küçük meme boyutuna ulaşabildilerHahahah Allah seni ben büyük meme sevmem yaa kucukken iyiydiyaa arada kaşınıyor bakiyorum kuru gibi netten baktimda Hindistan cevizi yagi iyi geliyornus gobegime sürüyordum arada oraya da suruyum bari
Bende henüz öğrenemedim seninle haftalarımız yakın sanırım 14+3 üm ben cumartesi özele gideceğim bunun içinBenimde yarin kontrolum var ayy artik cinsiyetleri öğrenirim insallah yaa bu gidisle dogumda öğrenicem ben heralde![]()
İiçin rahat olsun kuzu![]()
Çalışınca öyle oluyor canim maalesef napican calisablldigin kadar calis baktin olmuyor izine ayrılırsin olmuyor mu öyle
Benimde yarin kontrolum var ayy artik cinsiyetleri öğrenirim insallah yaa bu gidisle dogumda öğrenicem ben heralde![]()
Benimde yarin kontrolum var ayy artik cinsiyetleri öğrenirim insallah yaa bu gidisle dogumda öğrenicem ben heralde![]()
artık cicişleri öğrenme vakti

Ahhh benim canım, birtanecigim o kadar sevindim ki anlatamamKızlarr herkese selaaammmm
Uzun bir aradan sonra kendimi toparladım ve tekrar buradayım
Yeni topik açmaya gönlüm razı olmadı
Kürtaj sonrası bugün 2.reglimi oldum ve Perşembe günü doktora gidip tekrar sürece başlıyorum
Tahmini 3 Ekim gibi transferim olur diye düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa
Son kurşunumu da atayım dedim
Sizleri de sessiz sessiz takip ettim bu arada, hepinizi çok özledim![]()
İçin rahat olsuun hiçbir şey olmaz, ben 10. Haftada biraktimmKızlar 12 haftalık oldum ben de progestan dex iğneyi bıraktım içim hiç rahat değil siz kaçıncı haftada bıraktınız güvenli bir hafta mı?
Kızlarr herkese selaaammmm![]()
Kürtaj sonrası bugün 2.reglimi oldum ve Perşembe günü doktora gidip tekrar sürece başlıyorum
Tahmini 3 Ekim gibi transferim olur diye düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa
Hoşbuldum canım benimmAhhh benim canım, birtanecigim o kadar sevindim ki anlatamamiyi ki geldin Hoşgeldin eminim bu kez cok guzel sonuclanacak hem aramızda fazla fark da olmayacak ki
yeni topik açsan üzerdin
Senin icin hep dua ettim, edeceğim herşey harika olacak heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz
![]()
Hoşbuldum balıımmCanım benimm hoş geldin sayfana
Ben de o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Şimdi tamamlanmış hissettim, eminim buradaki herkes öyle
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, İnşallah minnoşumuz sımsıkı tutunsun ve kolaylıkla tamamına erdirsin Rabbim![]()
Aaayy çok sevindimmmKızlarr herkese selaaammmm