2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Kizlar bisey sorucam hamilelikte goguslerimizde buyuyor yaa kuruyor sanki benimkiler bi nemlendirici krem vs. Kullaniyor musunuz kullanmak gerekiyor mu onuda bilmiyorum ☺️

Kizlar bisey sorucam hamilelikte goguslerimizde buyuyor yaa kuruyor sanki benimkiler bi nemlendirici krem vs. Kullaniyor musunuz kullanmak gerekiyor mu onuda bilmiyorum ☺️
Benimkiler baya hacimlendi en büyük hayali memesini büyütmek isteyen ben için oldukça güzel gözüküyorlar 🤣🤣 ama kuruluk vs gözlemlemedim

Benimkiler baya hacimlendi en büyük hayali memesini büyütmek isteyen ben için oldukça güzel gözüküyorlar 🤣🤣 ama kuruluk vs gözlemlemedim
Hahahah Allah seni ben büyük meme sevmem yaa kucukken iyiydi 😂 yaa arada kaşınıyor bakiyorum kuru gibi netten baktimda Hindistan cevizi yagi iyi geliyornus gobegime sürüyordum arada oraya da suruyum bari

kızzz ne olabilir saçmalama
iyi düşün beybi :KK200:

Bugün derslerim çoktu bir de nöbeti bugüne vermişler, sabahtan beri ayakta kaldım diyebilirim balım.. Derste de çok oturamıyorum ister istemez anlatırken yazarken kalkıyorum diye içime endişe düştü 🥹 💜

Dikkat et canim yavas hareket et fazla ayakta kalmamaya calis bisey olmaz Allah'ın izniyle ❤️

İnşallah bitanecim ya inşallah 🩷

Bugün derslerim çoktu bir de nöbeti bugüne vermişler, sabahtan beri ayakta kaldım diyebilirim balım.. Derste de çok oturamıyorum ister istemez anlatırken yazarken kalkıyorum diye içime endişe düştü 🥹 💜

İiçin rahat olsun kuzu :KK200:

Çalışınca öyle oluyor canim maalesef napican calisablldigin kadar calis baktin olmuyor izine ayrılırsin olmuyor mu öyle

Benimde yarin kontrolum var ayy artik cinsiyetleri öğrenirim insallah yaa bu gidisle dogumda öğrenicem ben heralde😂😂

Hahahah Allah seni ben büyük meme sevmem yaa kucukken iyiydi 😂 yaa arada kaşınıyor bakiyorum kuru gibi netten baktimda Hindistan cevizi yagi iyi geliyornus gobegime sürüyordum arada oraya da suruyum bari
Benimki küçük değil küçücükdü suan ancak küçük meme boyutuna ulaşabildiler 🤣🤣🤣

Kızlarr herkese selaaammmm :KK54:

Uzun bir aradan sonra kendimi toparladım ve tekrar buradayım 🙈

Yeni topik açmaya gönlüm razı olmadı 😂

Kürtaj sonrası bugün 2.reglimi oldum ve Perşembe günü doktora gidip tekrar sürece başlıyorum 🥹

Tahmini 3 Ekim gibi transferim olur diye düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa🙏🏻

Son kurşunumu da atayım dedim 🙈

Sizleri de sessiz sessiz takip ettim bu arada, hepinizi çok özledim 🥰

Kürtaj sonrası bugün 2.reglimi oldum ve Perşembe günü doktora gidip tekrar sürece başlıyorum 🥹

Tahmini 3 Ekim gibi transferim olur diye düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa🙏🏻

Ahhh benim canım, birtanecigim o kadar sevindim ki anlatamam ♥️ iyi ki geldin Hoşgeldin eminim bu kez cok guzel sonuclanacak hem aramızda fazla fark da olmayacak ki 😊 yeni topik açsan üzerdin 😂 Senin icin hep dua ettim, edeceğim herşey harika olacak heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻🙏🏻💕

Canım benimm hoş geldin sayfana 🎉😍😍
Ben de o kadar mutlu oldum ki anlatamam 😍
Şimdi tamamlanmış hissettim, eminim buradaki herkes öyle 🥰🫠
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, İnşallah minnoşumuz sımsıkı tutunsun ve kolaylıkla tamamına erdirsin Rabbim 🤲🏻😍💖

Ahhh benim canım, birtanecigim o kadar sevindim ki anlatamam ♥️ iyi ki geldin Hoşgeldin eminim bu kez cok guzel sonuclanacak hem aramızda fazla fark da olmayacak ki 😊 yeni topik açsan üzerdin 😂 Senin icin hep dua ettim, edeceğim herşey harika olacak heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻🙏🏻💕
Hoşbuldum canım benimm🥹🥰
Sizi bırakamazdıımm😍
Hamişlerin duası kabul olurmuş tüm hamişler dua etsin😂
İnşallah ben de herşeyin güzel olacağına inanıyorum 🥰 yola devam🙈 yetişicem size😂

Canım benimm hoş geldin sayfana 🎉😍😍
Ben de o kadar mutlu oldum ki anlatamam 😍
Şimdi tamamlanmış hissettim, eminim buradaki herkes öyle 🥰🫠
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, İnşallah minnoşumuz sımsıkı tutunsun ve kolaylıkla tamamına erdirsin Rabbim 🤲🏻😍💖
Hoşbuldum balıımm 😍
Çok teşekkür ederim inşallah her şey çok güzel olacak 🥰🥹💜🌸🙏🏻

Aaayy çok sevindimmm 😍😍 biliyordum senin yeniden başlayacağınııı 🌸 inşallah bu sefer kolaylıkla çok güzel ilerlesin her şey ve inşallah bebişini sağlıkla kucağına alacağın bir süreç geçirsin 🙏🙏🍀🍀

Back
X