Keske canim bende heyecanlandim vallaufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallahkeske hepiniz gelebilseydiniz
Cok tesekkur ederim.Ayyy yeniden deneyenler çoğaldı, hepinizden güzel haberler alırız inşallah kızlarGrubu tekrardan heyecanlı bekleyişler sardı, buranın uğuruna çok inanıyorum size de iyi gelsin
@likopen gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin, cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum
@Mehrii34 canım senin cinsiyetten haber var mı? Paylaştın da ben mi kaçırdım yoksa
Yaaa keske keskeeAyyy evet yaa tahminde bulunurduk biz bebeğin teyzeleri kız/erkek hissediyoruz derdik
Yaa cok sagolun insallah hemen yazacagimmmKeske canim bende heyecanlandim vallahayirla saglicakla gelsin inşallah ogrenir ogrenmez yaz olur mu bence kizin olacak bizde burdan yapalim tahminleri
Keske canım ama işte sen bizide ordaymisiz gibi hayal et artıkYaa cok sagolun insallah hemen yazacagimmmeminim ki gelecek insanlardan siz daha heyecanli olurdunuz keske sizlerle yapabilseydim kiz istegim cok hayirlisi insallah
Oyle yapacagim napiyimKeske canım ama işte sen bizide ordaymisiz gibi hayal et artıkburda bi aile olduk gercekten birbirimizi tanimadan görmeden sevdik yaralarimiz acilarimiz birdi çünkü simdide mutlulukları paylaşma zamanı saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleride paylasicaz insallah
Bu sene kız senesi diyorlar sanki canım, inşallah önce çok sağlıklı bebiş olsun ama cinsiyeti de gönlüne göre olsunYaa cok sagolun insallah hemen yazacagimmmeminim ki gelecek insanlardan siz daha heyecanli olurdunuz keske sizlerle yapabilseydim kiz istegim cok hayirlisi insallah
Evet bugn bir arkadaşm döndü senin nie oğlan dedi, nasıl yani dedimBu sene kız senesi diyorlar sanki canım, inşallah önce çok sağlıklı bebiş olsun ama cinsiyeti de gönlüne göre olsun
Birtanelerim cok cok tesekkur ederim hep iyi haberler alalim insallahcinsiyet partisi yapacağız o nedenle partiden sonra size cinsiyet haberini verebilecegim
Bizi illa çatlatacakAminn aminn bitanemmHemen yaz bize
Bizi illa çatlatacak
Ahahah ama canım senin zaten bir kızın vardı, bir kız, bir erkek güzel denk geldi şimdiEvet bugn bir arkadaşm döndü senin nie oğlan dedi, nasıl yani dedim
Bu sene kız senesi dedi
Kız seneymiş
Valla bana da niyeyse kız gibi geliyor, kendimde tutturamadım ama başkalarında tutar genelde tahminlerimNiyeyse içime kız doğdu
Kendiminkini asla hissetmemiş olmam dışında sorun yok
Amiiin insallah evet benim hic olmadigi icin ikisi de olurBu sene kız senesi diyorlar sanki canım, inşallah önce çok sağlıklı bebiş olsun ama cinsiyeti de gönlüne göre olsun
Hemen hemennnAminn aminn bitanemmHemen yaz bize
Bizi illa çatlatacak
Hadi hayırlısı insallah hepimiz hamişiz hisler çıkabilirNiyeyse içime kız doğdu
Kendiminkini asla hissetmemiş olmam dışında sorun yok
Ahahah ama canım senin zaten bir kızın vardı, bir kız, bir erkek güzel denk geldi şimdi
Valla bana da niyeyse kız gibi geliyor, kendimde tutturamadım ama başkalarında tutar genelde tahminlerim@likopen
Amiiin insallah evet benim hic olmadigi icin ikisi de olursaglikli olsun yeter
Hemen hemennn
bizi test yapmayalım diye ikna edip bekleten baloncukuma bak sen
Hadi hayırlısı insallah hepimiz hamişiz hisler çıkabilir
Ben hala sabır taşıyım biliosn 6 hafta bebe görmedm :)Amiiin insallah evet benim hic olmadigi icin ikisi de olursaglikli olsun yeter
Hemen hemennn
bizi test yapmayalım diye ikna edip bekleten baloncukuma bak sen
Hadi hayırlısı insallah hepimiz hamişiz hisler çıkabilir
Yanlş bal0ncuğu etiketlemen dışında sorun ykAynı hissetmişiz demek
Ahahaha dimiii@baloncuk harika bu sabır konusunda maşallah ya
Yanlş bal0ncuğu etiketlemen dışında sorun yk
Yok canım normalde 16-20 haftalarda belli oluyormuş ultrasonda , ben kan sonucu bekliyorum yakında öğrenirimAyyy yeniden deneyenler çoğaldı, hepinizden güzel haberler alırız inşallah kızlarGrubu tekrardan heyecanlı bekleyişler sardı, buranın uğuruna çok inanıyorum size de iyi gelsin
@likopen gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin, cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum
@Mehrii34 canım senin cinsiyetten haber var mı? Paylaştın da ben mi kaçırdım yoksa
Senin durumun nasıl çoktandır bakamıyorum buralara hiç bilmiyorum kim ne durumdaYok canım normalde 16-20 haftalarda belli oluyormuş ultrasonda , ben kan sonucu bekliyorum yakında öğrenirim