2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

ufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallah keske hepiniz gelebilseydiniz
Keske canim bende heyecanlandim valla hayirla saglicakla gelsin inşallah ogrenir ogrenmez yaz olur mu bence kizin olacak bizde burdan yapalim tahminleri

Cok tesekkur ederim. Amiiin amiin hepimiz icin insallah ilk ogrenince size yazacagim

Son düzenleme:
Keske canim bende heyecanlandim valla hayirla saglicakla gelsin inşallah ogrenir ogrenmez yaz olur mu bence kizin olacak bizde burdan yapalim tahminleri
Yaa cok sagolun insallah hemen yazacagimmm eminim ki gelecek insanlardan siz daha heyecanli olurdunuz keske sizlerle yapabilseydim kiz istegim cok hayirlisi insallah

Yaa cok sagolun insallah hemen yazacagimmm eminim ki gelecek insanlardan siz daha heyecanli olurdunuz keske sizlerle yapabilseydim kiz istegim cok hayirlisi insallah
Keske canım ama işte sen bizide ordaymisiz gibi hayal et artık burda bi aile olduk gercekten birbirimizi tanimadan görmeden sevdik yaralarimiz acilarimiz birdi çünkü simdide mutlulukları paylaşma zamanı saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleride paylasicaz insallah

Oyle yapacagim napiyim evet cok sukur hep beraberiz daha da guzel gunlerimizi gorelim hepbirlikte

Bu sene kız senesi diyorlar sanki canım, inşallah önce çok sağlıklı bebiş olsun ama cinsiyeti de gönlüne göre olsun

Bu sene kız senesi diyorlar sanki canım, inşallah önce çok sağlıklı bebiş olsun ama cinsiyeti de gönlüne göre olsun
Evet bugn bir arkadaşm döndü senin nie oğlan dedi, nasıl yani dedim
Bu sene kız senesi dedi
Kız seneymiş

Evet bugn bir arkadaşm döndü senin nie oğlan dedi, nasıl yani dedim
Bu sene kız senesi dedi
Kız seneymiş
Ahahah ama canım senin zaten bir kızın vardı, bir kız, bir erkek güzel denk geldi şimdi
Niyeyse içime kız doğdu
Kendiminkini asla hissetmemiş olmam dışında sorun yok
Valla bana da niyeyse kız gibi geliyor, kendimde tutturamadım ama başkalarında tutar genelde tahminlerim @likopen

Amiiin insallah evet benim hic olmadigi icin ikisi de olur saglikli olsun yeter
Aminn aminn bitanemm Hemen yaz bize
Hemen hemennn
Bizi illa çatlatacak
bizi test yapmayalım diye ikna edip bekleten baloncukuma bak sen
Niyeyse içime kız doğdu
Kendiminkini asla hissetmemiş olmam dışında sorun yok
Hadi hayırlısı insallah hepimiz hamişiz hisler çıkabilir

Ahahah ama canım senin zaten bir kızın vardı, bir kız, bir erkek güzel denk geldi şimdi

Valla bana da niyeyse kız gibi geliyor, kendimde tutturamadım ama başkalarında tutar genelde tahminlerim @likopen

Aynı hissetmişiz demek

Hemen hemennn

Ahahaha dimiii @baloncuk harika bu sabır konusunda maşallah ya

Hemen hemennn

Ben hala sabır taşıyım biliosn 6 hafta bebe görmedm :)
Neyse bu sefer 4e indirdi doktor bey amcam
O zamana senin cimsiet öğreniriz

Kızzzz parti ne zamannnn

Yok canım normalde 16-20 haftalarda belli oluyormuş ultrasonda , ben kan sonucu bekliyorum yakında öğrenirim

Yok canım normalde 16-20 haftalarda belli oluyormuş ultrasonda , ben kan sonucu bekliyorum yakında öğrenirim
Senin durumun nasıl çoktandır bakamıyorum buralara hiç bilmiyorum kim ne durumda benle aynı zama transfer olup kan testi verenler hariç

`