2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Ben hala sabır taşıyım biliosn 6 hafta bebe görmedm :)
Neyse bu sefer 4e indirdi doktor bey amcam
O zamana senin cimsiet öğreniriz

Kızzzz parti ne zamannnn
Sen hep öylesin kuzucum masallah iradene
Sorma ya gec cikarsa diye 4 Ekim dedik demist bulunduk bu haftada olurmus napalim artik seni ornek alip sabirla durmayi deneyecegim

Sen hep öylesin kuzucum masallah iradene
Sorma ya gec cikarsa diye 4 Ekim dedik demist bulunduk bu haftada olurmus napalim artik seni ornek alip sabirla durmayi deneyecegim
cinsiyeti öğrenip parti iptal dersen şaşırmam
ama yapma yapma güzel anı kalsın

benim hiç o taraklarda işim olmuo ya kızımda da yapmamıştım, bunda da yapmadım
hç uğraşamıyorum valla odun ben

insallah dedigin gibi olmaz sendeki sabır bende pek yok ama sen aşıladın bize sabırı
Valla ben kendime soz vermistim herseyi yapacagim diye diyorum buldumcuk oldu derlerse desinler evet buldumcugum zor buldum

insallah dedigin gibi olmaz sendeki sabır bende pek yok ama sen aşıladın bize sabırı
Valla ben kendime soz vermistim herseyi yapacagim diye diyorum buldumcuk oldu derlerse desinler evet buldumcugum zor buldum
bi caksy aşılayamadım şu sabrı :)))

hyr likoşum yaaaa buldumcukla hiç alakası yok... içinde kalacağına yapmak daha iyi.. bu tamamen istemeyle alakalı.. dedim ya ben odunum
dilerim çok çok güzel geçer ki geçecektir zaten

O seviyor erken testi
Estağfurullah bitanecim zaten bu sureclerde cok sıkıntıdan geciyoruz herkes rahat ettigini yapar cok cok tesekkur ederimmm

Kızlar hamilelikte migren tipi baş ağrısı çeken varmı? hatta gözüme felan vurmaya başladı ağrı ama migren gibi alnımın çatısı başımın tepesinde tepiniyolar sanki sonrada gözüm ağrıdı gözümü tutarak uyudum saçma sapan tövbe yarabbim gebelikte olurmu öyle ya?

Genelde 14 ile 16 haftalarda bu tarz ağrılar oluyor
Ben okumuştum hatta yazanda görmüştüm şaşırdm , ilk gebeliğimde hatırlamıorm
Sonra 16 jaftada bende anlattğn gibi oldu gözlerimi açamıodm geçti ama

Arkadaşlar hepinize günaydın öncelikle sizlerden Bşrsey rica edecektim Estrofem tedavisi bitmiş elinde Estrofemi kalmıs olanı varsa benimde iletişime geçmek isteyen olursa yazarsa çok sevinirim.yüksek doz Estrofem kullanıyorum ve 1 kutu sadece 4 gün gidiyo eğer ihtiyaç fazlanız varsa talibim.Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin

Şiddetli baş agrılarında mutlaka tansiyonunuza bakın diyor doktorum tansiyon da problem yoksa artan kan hacmine bağlı olabilirmiş bende korkunc bir diş ağrısı yaşıyorum doktorum 18 haftadan önce tedaviyi uygun bulmadı sabırla geçmesini bekliyorum

Günaydın bende 2 kutu kaldı gönderebilirim

Tansiyon sorunum yok canım evde düzenli takip ediyorum tam tersine düşük hep normal aslında 11/7 12/8 böyle hep

Diş tedavisi olarakda ben 9 haftalıkken doktorum dedi diş tedavilerini yaptır ağızdaki bakteriler bebeğe gidebiliyo dedi. Senin durumun farklı belkide allah yardımcn olsun

Aynıymışız hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım bu sene oğlanmı yoksa kız senesi mi
amin canım hepimizin bu sene kız senesi diyorlar ama arada takip ettiğim mart anneleri topiğinde de erkekler önde gidiyor :) bakalım senin minişin cinsiyeti ne

Benim iki hafta önce olmuştu canım. Doktorum 6 saat arayla parol içebileceğimi söyledi. Hatta ben geçmesini bekledim deyince
ilaç içmemek için ağrıya direnme, o daha da stres yaratır vücudunda dedi
Sen yine de doktoruna danış tabi Çok geçmiş olsun

`