Sen hep öylesin kuzucum masallah iradeneBen hala sabır taşıyım biliosn 6 hafta bebe görmedm :)
Neyse bu sefer 4e indirdi doktor bey amcam
O zamana senin cimsiet öğreniriz
Kızzzz parti ne zamannnn
cinsiyeti öğrenip parti iptal dersen şaşırmamSen hep öylesin kuzucum masallah iradene
Sorma ya gec cikarsa diye 4 Ekim dedik demist bulunduk bu haftada olurmus napalim artikseni ornek alip sabirla durmayi deneyecegim
cinsiyeti öğrenip parti iptal dersen şaşırmam
ama yapma yapma güzel anı kalsın
benim hiç o taraklarda işim olmuo yakızımda da yapmamıştım, bunda da yapmadım
hç uğraşamıyorum valla odun ben
bi caksy aşılayamadım şu sabrı :)))insallah dedigin gibi olmaz sendeki sabır bende pek yok ama sen aşıladın bize sabırı
Valla ben kendime soz vermistim herseyi yapacagim diye diyorum buldumcuk oldu derlerse desinler evet buldumcugum zor buldum
O seviyor erken testibi caksy aşılayamadım şu sabrı :)))
hyr likoşum yaaaa buldumcukla hiç alakası yok... içinde kalacağına yapmak daha iyi.. bu tamamen istemeyle alakalı.. dedim ya ben odunum
dilerim çok çok güzel geçer ki geçecektir zaten
Çok şükür iyiyiz canımSenin durumun nasıl çoktandır bakamıyorum buralara hiç bilmiyorum kim ne durumdabenle aynı zama transfer olup kan testi verenler hariç
Zalimsin zamanÇok şükür iyiyiz canım15 haftalık olduk artık pazartesi kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum
Aynıymışız hayırlısıyla sağlıkla gelsinÇok şükür iyiyiz canım15 haftalık olduk artık pazartesi kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum
Genelde 14 ile 16 haftalarda bu tarz ağrılar oluyorKızlar hamilelikte migren tipi baş ağrısı çeken varmı? hatta gözüme felan vurmaya başladı ağrı ama migren gibi alnımın çatısı başımın tepesinde tepiniyolar sanki sonrada gözüm ağrıdı gözümü tutarak uyudum saçma sapan tövbe yarabbimgebelikte olurmu öyle ya?
Şiddetli baş agrılarında mutlaka tansiyonunuza bakın diyor doktorum tansiyon da problem yoksa artan kan hacmine bağlı olabilirmişKızlar hamilelikte migren tipi baş ağrısı çeken varmı? hatta gözüme felan vurmaya başladı ağrı ama migren gibi alnımın çatısı başımın tepesinde tepiniyolar sanki sonrada gözüm ağrıdı gözümü tutarak uyudum saçma sapan tövbe yarabbimgebelikte olurmu öyle ya?
Günaydın bende 2 kutu kaldı gönderebilirimArkadaşlar hepinize günaydın önceliklesizlerden Bşrsey rica edecektim Estrofem tedavisi bitmiş elinde Estrofemi kalmıs olanı varsa benimde iletişime geçmek isteyen olursa yazarsa çok sevinirim.yüksek doz Estrofem kullanıyorum ve 1 kutu sadece 4 gün gidiyo eğer ihtiyaç fazlanız varsa talibim.Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin
Tansiyon sorunum yok canım evde düzenli takip ediyorum tam tersine düşük hep normal aslında 11/7 12/8 böyle hepŞiddetli baş agrılarında mutlaka tansiyonunuza bakın diyor doktorum tansiyon da problem yoksa artan kan hacmine bağlı olabilirmişbende korkunc bir diş ağrısı yaşıyorum doktorum 18 haftadan önce tedaviyi uygun bulmadı sabırla geçmesini bekliyorum
amin canım hepimizinAynıymışız hayırlısıyla sağlıkla gelsinbakalım bu sene oğlanmı yoksa kız senesi mi
Kızlar hamilelikte migren tipi baş ağrısı çeken varmı? hatta gözüme felan vurmaya başladı ağrı ama migren gibi alnımın çatısı başımın tepesinde tepiniyolar sanki sonrada gözüm ağrıdı gözümü tutarak uyudum saçma sapan tövbe yarabbimgebelikte olurmu öyle ya?