2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Elimde hiç yok cuma günü başlıcam. Eczaneye gittim reçetesiz veremiyoruz dedi tanıdık eczane bir de. Sağlık ocağına geldim şimdi bekliyorum yazdırıcam iyi ki cuma gününe bırakmadım uğraşacaktım
Aynen canım iyi yapmışsın yazdir iki kutu yazdir hatta bir muddet gider

Doktor 4 kutu yazdı ama sistem 1 kutu verdi, sonra tekrar yazdırırım artık, reçetesiz verilmiyor estrofem başka eczane de aynısını dedi

5 tane başarısız denemeden sonra hem doktor hem biz istedik en azından baştan transfer olmadan elenmesi dah iyi
Bende aynı dusuncedeyim bu merkezde 2 tane var inşallah güzel sonuçlar alırız olmazsa önce bizler kan testi verip genetik sonra embriyolari pgt yaptırma

Bende aynı dusuncedeyim bu merkezde 2 tane var inşallah güzel sonuçlar alırız olmazsa önce bizler kan testi verip genetik sonra embriyolari pgt yaptırma
İnşallah canım ben genetik test yaptırmıştım benim kan pıhtılaşmada çıktı gebe kalırsam doğum yapana kadar kan sulandırıcı kullanıcam buda çok önemliymiş hakkımızda hayırlısı olsun transfer sonrası beklemek çok zor ama bu sağlıklı gelcekmi gelmicekmi diye beklemek daha zormuş

Ödedim ama başka ilaçlar da vardı sadece estrofem ne kadar sormadım
Anladım canım
İnşallah canım ben genetik test yaptırmıştım benim kan pıhtılaşmada çıktı gebe kalırsam doğum yapana kadar kan sulandırıcı kullanıcam buda çok önemliymiş hakkımızda hayırlısı olsun transfer sonrası beklemek çok zor ama bu sağlıklı gelcekmi gelmicekmi diye beklemek daha zormuş
Tüp bebeğin her süreci çok canım opu olmadan önce yumurta oluşacak mi olumayacak mi sonrası kac tane yumurta dollenip 5. Güne gidecek mi gitmeyecek mi transfer oluyorsun tutacak mı tutmayacak mi düşüncesi çok zor ve bunu tekrar tekrar yaşamak insanı hem umutlandiriyor hem yıpratıyor

Bu estrofemi reçetesiz vermiyorlarmış ya sağlık ocağı yazar mı acaba bilen var mı kızlar
Estrofem konusunda cok dikkatli olun. Benim ilk transferimde hic bir eczane vermedi hic bir doktora yazdiramadim. Tüp bebek doktorum kayserideydi ben sivasda, telefonda bile yazdiramadim. Gelecen dediler gidemedim bir gün hic alamadim ilaci ve o transferim negatif oldu. Bana yesil recete dediler, vermeeyiz dedi tüm eczaneler.

Estrofem konusunda cok dikkatli olun. Benim ilk transferimde hic bir eczane vermedi hic bir doktora yazdiramadim. Tüp bebek doktorum kayserideydi ben sivasda, telefonda bile yazdiramadim. Gelecen dediler gidemedim bir gün hic alamadim ilaci ve o transferim negatif oldu. Bana yesil recete dediler, vermeeyiz dedi tüm eczaneler.
Vallahi sıkıntıymış iyi ki 2 gün önceden alayım dedim ben de

Back
X