• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Şuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile 🥹🐣
Ayy maşallah çok iyii bende 6. Gün öğrenmiştim. Kalp atışını duyunca çok rahatlıyor insan 🥰 ama sanki haftaya kalp atışı için biraz erken gibi değil mi? Duymazsan keyfin kaçmasın.. biz tahlil günü sonrası 2 gün de bir toplam 3 kez kan verdik herkeste öyle oluyor sanırım katlandı mı diye bakılıyor. son tahlilimden 2 hafta sonra kalp atışı için git dediler

Ayy maşallah çok iyii bende 6. Gün öğrenmiştim. Kalp atışını duyunca çok rahatlıyor insan 🥰 ama sanki haftaya kalp atışı için biraz erken gibi değil mi? Duymazsan keyfin kaçmasın.. biz tahlil günü sonrası 2 gün de bir toplam 3 kez kan verdik herkeste öyle oluyor sanırım katlandı mı diye bakılıyor. son tahlilimden 2 hafta sonra kalp atışı için git dediler
Aaa o zaman haftaya cuma bebeği gösterecek sanırım ama bana cuma günü alttan bakarsak kalp atışını duyarız dedi

Aaa o zaman haftaya cuma bebeği gösterecek sanırım ama bana cuma günü alttan bakarsak kalp atışını duyarız dedi
Hayırlı olsun Eylül ayı grubundan hatırladım sizi. Kalp atışı için erken bencede ben 19 Eylül'de transfer oldum sadece kese gördüm bu hafta haftaya kalp atışı için gideceğim 😊

Hadi bakalım inşallah canım ama dediğim gibi duymazsan sakın stres olma çok erken çünkü. Kucağımıza aldığımız günler hızlıca gelir inşallah 🥰

Şuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile 🥹🐣
Çift embriyo mu transferi yapıldı size? Bende 5. Gün kan testi öğrenenlerdenim 😊

Merhaba taze anneler bende inşaAllah aranıza dahil oldum 29eylulde dondurulmus pgt sı temız 2adet transferım oldu ve dayanamayıp 4 5 ve 6.gun ıdrarda cok sılık cızgı gorunce dayanamayıp 7.gun kan verdım ve 85 cıktı 9.gun 232 ve11.gun 770eyukseldı hamdolsun doktor 2hafta sonra cagırdı :anneadayı:

Hayırlı olsun Eylül ayı grubundan hatırladım sizi. Kalp atışı için erken bencede ben 19 Eylül'de transfer oldum sadece kese gördüm bu hafta haftaya kalp atışı için gideceğim 😊
Bende 24 eylülde transfer oldum 3 ekimde hamile olduğumu öğrendim yakınmışızz 😊 ben yarın başka doktora kese görmeye gideceğim siz kaçıncı gün gördünüzzz keseyi? Tek transfer mi oldunuz? Tüp bebek doktorumda haftaya çağırdı haftaya gideceğim ona acaba bende kalp atışı duyabilir miyim 😊

Ben gitmedim cildiyeye bunun için. Çok yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Kendi arastirmalarimla temiz içerikli ürünlere geçiş yaparım . Zaten temiz içerikli kullanıyorum çoğunu. Emzirme doneminden alışkanlık oldu bende 😁
Bende yardımcı olacaklarını sanmıyorum doktorlara kalırsa her şeyi kullanabilirsin yiyip içebilirsin. Alkol sigara kullanma diyorlar sadece o kadar gerisi sana kalmış yani

Aaa kaçıncı haftada duyuluyor ki sizin baya olmuş aslında

Bende t+4 de idrarda ilk silik pozitif 5. Gün idrarda yine pozitif ve kanda 19 değerini gördüm de o yüzden sordum size. Benim iki embriyo transferim oldu ve değerimiz benzer. Sağ da ve solda batmalarınız oluyor mu acaba?

Hayırlı olsun. Allah sağlıklı kavuşmayı nasip etsin inşallah. Sizin üç tane embriyo konulmustu sanki hatırladım. Acaba kaç tane tuttu 🤭😅
Merhaba siz bi kac gun once keseyi gormustunuz galiba transfer sonrasi 16. Gunde acaba kese icinde embriyo ve yolk sac gordu mu kese boyutunuz neydi

Kızlar merhabalar bende 22 Eylül de transfer oldum pazartesi kese görmeye gideceğim benle aynı gün transfer olup kese görmeye giden var mı🫠

Bende t+4 de idrarda ilk silik pozitif 5. Gün idrarda yine pozitif ve kanda 19 değerini gördüm de o yüzden sordum size. Benim iki embriyo transferim oldu ve değerimiz benzer. Sağ da ve solda batmalarınız oluyor mu acaba?
Ya suan yaşadığımız her şey ilaçlar ve iğnelerin etkisi ne yazık ki 🥹 batmalarım ve su gibi bir şey akıyor sürekli

Back
X