• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Merhaba güzel anneler, bende inşallah haziran annesiyim 😍 bende 24 eylülde transfer oldum 3 ekim cuma test günümdü idrarda gördüm şok geçirdim aynı gün kan verdim 416 çıktı, pazar günü 1170 çıktı, yarın tekrar vereceğimm 😍 benle aynı gün olanlar var mı ,😍😍
Hellooo bende 24 eylülde transfer oldum. Keseyi gördük şükür🥰

Kabızlik sorunu yaşayan var mi ekmeği tam bugday sadece sabah ceyrek yiyorum pilav makarna hamur isi yemiyorum.hic bir hazir icecek sarkuteri yok en az 2 lite su iciyorum arada kefir ve probiyotik takviyede kullaniyorum ama yine ayniyim gunde sadece 2 ana ögün yiyorum ve 2 ara (1 porsiyon meyve 1 avuç kuruyemis )daha ne yapabilirim bilmiyorum ki bugun ciktim yavas yavas 1 saat yurudum geldim daha ne yapiyim yani bilemiyorum
Duphalac alıp yemekten yarım saat önce da ah akşam iç
Rahatlayınca bırak her gün yapmana gerek yok

Ya duramamak değil de hep korku oluyor içimde kalp atışını duysam çok rahatlayacağım sende belirti var mı
Korku bende de var ya hep bişeyler düşünüp burda okuyup modumu düşürüyorum aslında Herşey olması gerektiği gibi ama insan hep bi tedirgin oluyor🫠

Korku bende de var ya hep bişeyler düşünüp burda okuyup modumu düşürüyorum aslında Herşey olması gerektiği gibi ama insan hep bi tedirgin oluyor🫠
Geceleri uykum kacıyor kasıklarımdada agrı vardı dun gece uyuyamadım 3yıl once dusugum oldu tekrarlar dıye korkuyorum

Back
X