• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Zor tabiki ben simdiden odasini dusunuyorum ve bizim asonsor dar ayrica asonserden inince 5 6 tane merdiven basamagi var sonra disari cikabiliyorsun nasil yapicam hepsini dusunuyorum
Gerçekten öyle . Herşeyden iki tane alacağız bir de 😅 ben doğumdan bir ay sonra başka bir şehire tasinacagim. Ne yapacağım hiç bir planım yok 😁

Her çocuk bereketiyle sevgisiyle gelir Allah'ın izniyle. Ama hamilelik sürecinde psikolojimizi de olumlu yönde hazırlamamız sağlıklı olur.

Gerçekten öyle . Herşeyden iki tane alacağız bir de 😅 ben doğumdan bir ay sonra başka bir şehire tasinacagim. Ne yapacağım hiç bir planım yok 😁
Size ayda 5 bin verirler en azindan bezleri karsilar cocuk parasi benim baska cocuk yok o yuzden 1500 mus bezide karsilamiyo ikizlere bi ayricalik olmali aslinda

Ben de geldim 😊 aslında her şey için çok erken fakat bugün kan testimle hamile olduğumu öğrendim. Sürecin güzelce ilerlemesini herkesin bebeğini kucağına almasını dilerim.
T+5 günümüzdeyim.

Ben de geldim 😊 aslında her şey için çok erken fakat bugün kan testimle hamile olduğumu öğrendim. Sürecin güzelce ilerlemesini herkesin bebeğini kucağına almasını dilerim.
T+5 günümüzdeyim.
Cook erken ogrenmissiniz hayırlı olsun 😊 ben beşinci gün aşırı silik bir çizgi ile öğrenmiştim.

Cook erken ogrenmissiniz hayırlı olsun 😊 ben beşinci gün aşırı silik bir çizgi ile öğrenmiştim.
Çok teşekkür ediyorım 🙏 Bende silik pembe çizgiyi görünce kendimi hastane de buldum. Dedim burda varsa kanda da çıkmıştır çıkmış çok şükür. Şimdi ne kadar katlanacak onun stresi başladı 😅

Size ayda 5 bin verirler en azindan bezleri karsilar cocuk parasi benim baska cocuk yok o yuzden 1500 mus bezide karsilamiyo ikizlere bi ayricalik olmali aslinda
Her çocuk için bin beşyüz olmalı ya . Öyle degilmi. Toplamda 3000 olması lazım o zaman. Benim şimdi ikinciye bin beşyüz üçüncüye beşbin mi olcak . Ay bu hesapları yapacağım hiç aklıma gelmezdi ya . Ben ikiz tutmaz dusuncesindeydim hep ama Rabbim ne derse o işte.

Çok teşekkür ediyorım 🙏 Bende silik pembe çizgiyi görünce kendimi hastane de buldum. Dedim burda varsa kanda da çıkmıştır çıkmış çok şükür. Şimdi ne kadar katlanacak onun stresi başladı 😅
Evet siz çok erken kan testi yaptirmissiniz hata etmissiniz. Ben idrar testi yaptım ama kan testi için ön gün bekledim. İlk zamanlar beta yavaş yukselebilir ikj katı olmadı diye moral bozabilir. Doktoru dinleseydiniz daha iyi olurmuş.

Her çocuk için bin beşyüz olmalı ya . Öyle degilmi. Toplamda 3000 olması lazım o zaman. Benim şimdi ikinciye bin beşyüz üçüncüye beşbin mi olcak . Ay bu hesapları yapacağım hiç aklıma gelmezdi ya . Ben ikiz tutmaz dusuncesindeydim hep ama Rabbim ne derse o işte.
Evet ikinci cocuk ayda 1500 3.cocuk 5 bin o halde ayda 6 bucuk 😅

Cildiyeye hic gidip soraniniz oldumu gebelik suresince yuz temizleme jeli,gunes kremi,peeling,çatlak kremleri vb bunlarin degistrilmesi gerekiyor randevu bulunca gideceğim

Ne güzel bir grup enerjiniz hep tavan olsun🥰 pozitif olması için neler yaptınız? Benim bu ay opu ardından taze transfer olacak. İkinci denemem.
Çok rahat olsun psikolojiniz stressiz sakin kalın. Biraz da yeme içmenize dikkat edin.. Rahim ortamı güzel olsun yeter 🥰 güzel haberler vermeniz dileğiyle

Ben gitmedim cildiyeye bunun için. Çok yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Kendi arastirmalarimla temiz içerikli ürünlere geçiş yaparım . Zaten temiz içerikli kullanıyorum çoğunu. Emzirme doneminden alışkanlık oldu bende 😁

Back
X