• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Ben Nidicards,Prograf,Estrofem,Coraspin. Progestan fitil(günde6) Enox,Progestan Dex iğne kullanıyorum bide folik asitler günde 9 hap oluyor. 12. Haftaya kadar devam dediler 🥹 mide bulantılarım ilaçtan mı bebekten mi çözemedim valla 😄
Yaaa çok uş ama olsun her şeye değer 🌸🤍 kucağınıza aldığınızda hatırlamazsınız bile bugünleri 😊

E siz daha erkene almışsıniz ben anlamadım şimdi. Tüp Bebek doktorumda devam etmiyorum çünkü kendisi çok yoğun. Keşke devam etsem çok iyi bir doktor ama dediğim gibi.
Keseyi görmek için gideceğim yarın bide doktorla tanışmak istiyorum. Tüp bebek doktorumu bırakcağım için. Tüp bebek doktorumada son kez gidip ilaçlarla ilgili konuşmak durumla ilgili değerlendirme tavsiye yapması için gideceğim.

Selamlar 😇
3 Ekim transfer tarihim . Bugün 7.günü doktor kontrole çağırmıştı kan verdim . Cift embriyo yüksek kalite . İnşallah düzenli artar çok mutluyum 🥹🧿

Eklentiler

• Screenshot_20251010_105756_Chrome.webp
    Screenshot_20251010_105756_Chrome.webp
    6 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba 🥰 sabah,öğlen,akşam olmak üzere günde 3 tane alıyorum 🥹Transfer hazırlığında vermişlerdi hatta sordum doktoruma dozlarda hiç bir şekilde azaltma yapmadılar bu şekilde olması gerekiyor dediler 12. Haftaya kadar. Saçma olmuş rahim kasılınca alın demesi zaten amaç hiç kasılmaması
Canım birde 11 Eylül değil mi tramsferin 5. Gün ebriyo . Şu an kaç haftalık son benim.kafam.corba oldu az önce doktordan geldim .

Ben Nidicards,Prograf,Estrofem,Coraspin. Progestan fitil(günde6) Enox,Progestan Dex iğne kullanıyorum bide folik asitler günde 9 hap oluyor. 12. Haftaya kadar devam dediler 🥹 mide bulantılarım ilaçtan mı bebekten mi çözemedim valla 😄
Benim ilk gebeliklerimden gözlemlediğim kadarıyla bulantıyı bende folikasit yapıyordu. Folikasiti bırakında bulantı da bitmişti rahatlamıştım

Ben transfer oncesi içmedim kan testinden sonra verdi . Her doktorun uyguladığı yöntem farklı heralde . Bizede bağlıdır tabi herkesin vücudu bir değil benim yaşımda 39 🙈 kalp atışını duydunuz mu sizde 11 Eylül tramsfersiniz dimi
Olabilir başlarda aşırı baş dönmesi yapıyordu şimdi alıştım 😄 dün kalp atışını duydum minik fasulyemin 🥰 Evet 11 Eylüldü transferim,sizin son durum ne?

Yaaa Hatırladım tabii. Çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum ☺️☺️ sağlıkla gelsin miniklerimiiz hangi aşamadasın şu an? Ne zaman kontrol 🥰🥰
Şuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile 🥹🐣

Back
X