• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz

• Ankete Katılan
    71
Insallah benim esim oldu da ayni asiyi iki gun kalkamadi beni korkuttu ama ayni gribi oldugumuzda da ben evi temizlerken o yatak dosek yattigi icin işin o kismi biraz rahatlatiyo 🤣
Hahaha ne güzel kendi cevabını vermişsin 😂 benim eşimde en ufak öksürükte bile yatak döşek yatar ah bu erkekler 😂

Kızlar hiç park yatak bakan var mı ? Ben park yatak alacağım. Önerebileceğiniz bir marka var mı?

Ayy o bende de cok oluyor bak foto ekleyeyim hemen çekmiştim ,bence belli oluyor ama umarim anlasilir 😂
Cok harika değil mi ,benim cok hosuma gidiyor yaa🥹 ,ikisi bir araya mi geldi ,esnediler mi ne yaptilar bilen aydinlatabilir ☺️🙏🏻
Allahıımmm çok tatlılar birleşmişler yaramazlar 😍🧿🧿

geçen hafta cuma ilk aşımı oldum. Kolum 2 gün ağrıdı birde soldan yapınca malum sol tarafa yatmak iyice eziyet haline geldi. Biran dedim acaba bebiş kordonu çekiyor anne ben burdayım mı demek istiyor 😂😂
😁😁 içeride dönüyorlar ya ondan da olabilir mi acaba

Kızlar hiç park yatak bakan var mı ? Ben park yatak alacağım. Önerebileceğiniz bir marka var mı?
ya park yatak mı sayılır bilmiyorum da ben chicco next2me forever alacağım galiba alan ya da inceleyen var mı? ilerde ayakları çıkıyor ve 3-4 yasına kadar kullanılabilecek şekilde bi yatak oluyor. biraz tuzlu ama önce beşik sonra yatak almaktan daha mantıklı geldi

Eklentiler

• IMG_5800.webp
    IMG_5800.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_5801.webp
    IMG_5801.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 14
Oto koltuğu ve bebek arabası alan var mı aranızda? Yada araştırıp tavsiye verecek olan. Kraftlara bakıyorum ama sanırım en kararsız kaldığım konu

Montessori yatak deneyiminiz nasıl? 6 aydan sonra için uygun mu.. Acaba dedim beşik almak yerine onu mu alsam? Anne yanı her türlü alicam da portatif bisey. Düzenli yatış içim diyorum☺️
6. Aydan sonrası bana kalırsa zor çünkü hala bebişkoyu kucakta uyutup onu uyandırmadan yatağa koyma seansları olacak ve bunu günde 3 kez yapacaksın. Yüksek bir yer olmalı ki rahatca koyabilesin. Montessoriye kucakta uyutup koymak biraz zorluyor eğil yatağın içine gir vs çeşitli akrobasiler oluyo 😀😀 Ben 2 yaşına doğru montessoriye geçtim.

ya park yatak mı sayılır bilmiyorum da ben chicco next2me forever alacağım galiba alan ya da inceleyen var mı? ilerde ayakları çıkıyor ve 3-4 yasına kadar kullanılabilecek şekilde bi yatak oluyor. biraz tuzlu ama önce beşik sonra yatak almaktan daha mantıklı geldi
Bu bana çok pahalı gelmesine rağmen biraz araştırdım hatta 2. El satanlarda da çok gördüm genelde 6 ay kullandı 8 ay kullandı vs yazmışlar. Demek ki 3 yaşına kadar kullanmak efektif değil yorumunu yaptım ve aklımdan sildim. :)

Oto koltuğu ve bebek arabası alan var mı aranızda? Yada araştırıp tavsiye verecek olan. Kraftlara bakıyorum ama sanırım en kararsız kaldığım konu
Cybex mios kullanıyorum ben bebek arabasında çok memnunuz. Oto koltuğunda da ilk başta cybex aton du galiba o anakucağını kullandık.
Adac güvenlik testlerini araştırabilirsiniz oto koltuğunda ona göre seçmek önemli.

Kızlar beni de sağlık ocağı aradı. Aşı zamanınız geldi diye ben hâlâ erken dedim. Bebeğin hareketlerini hissediyor musun dedi ? Çok güçlü değil dedim. 10 temmuzdan sonra gel dedi. Hâlâ bile erken geliyor bana ya

6. Aydan sonrası bana kalırsa zor çünkü hala bebişkoyu kucakta uyutup onu uyandırmadan yatağa koyma seansları olacak ve bunu günde 3 kez yapacaksın. Yüksek bir yer olmalı ki rahatca koyabilesin. Montessoriye kucakta uyutup koymak biraz zorluyor eğil yatağın içine gir vs çeşitli akrobasiler oluyo 😀😀 Ben 2 yaşına doğru montessoriye geçtim.
Evet o açıdan düşünmedim hiç koy kaldır zor olur dediğin gibi. Çok teşekkürlerr 💐

Bebek arabasını kardeşimin kullanıp memnun kaldığı prego mios premium aldım. Hem travel sistem hem de kabin boy. Çift yönlü kullanım olması güzel. Yani bebeğin yüzünü sana doğru döndürmek istersen arabanın kolunu çevirmen yetiyor. Fiyat performans ürünü. Bakabilirsiniz isterseniz.

@Mervellaa gruba verdiğin emek , dönem dönem yazdığın motivasyon mesajları için kendi adıma teşekkür ederim 🥰 Bence hep birlikte çok güzel bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Ayrıca burda birilerinin kendi hayatları hakkında bahsettiği şeylerle alakalı ben açıkçası hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Artık kaç yaşında insanlarız bunlarla kıyaslama yapacak etkilenecek değiliz diye düşünüyorum hepimizin düzeni çok farklı. Ben de bir öğretmenim ve o öğretmenler odası masasında bile hayatlarımızla ilgili birçok şey paylaşıyoruz. Neticede burası bir forum ve hayatlarımızla ilgili sohbet edilmesi çok çok normal ayrıca ben diğer ay gruplarına baktığımda oralarda çok daha ayrıntı özel muhabbetlerin bile döndüğünü görüyorum açıkçası. Ben buraya akşamları çok büyük bir hevesle girip okuyorum ha hoşlanmadığım ya da ilgimi çekmeyen bir mesajı gördüğümde de okumadan ilerliyorum. O yüzden bence birbirimizin hevesini kırmayalım. İnşallah daha çok güzel günler yaşayacağız ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza aldığımızın haberlerini de paylaşacağız hep birlikte 🤲🏻🥹♥️

Oto koltuğu henüz almadım. Ama 360 derece dönebilen olmasını tercih edeceğim.

Kızlar beni de sağlık ocağı aradı. Aşı zamanınız geldi diye ben hâlâ erken dedim. Bebeğin hareketlerini hissediyor musun dedi ? Çok güçlü değil dedim. 10 temmuzdan sonra gel dedi. Hâlâ bile erken geliyor bana ya
Bana normalde 18. Haftada randevu vermisti saglik ocagi hatta geliyormusun diye aradi. Doktora sordum erken 24. Haftada yapilacak ilk doz doguma yakin olsun istiyoruz ki koruyuculugu bebege de gecsin gibi birsey dedi

Kızlar detaylı ultrasona giren var mı çok korkuyorum haftaya randevum var

Cybex mios kullanıyorum ben bebek arabasında çok memnunuz. Oto koltuğunda da ilk başta cybex aton du galiba o anakucağını kullandık.
Adac güvenlik testlerini araştırabilirsiniz oto koltuğunda ona göre seçmek önemli.
Eşim cybex almak istedi. Ama onlar çift yönlü olmadığı için tercih etmedik. Yani bebeğin yüzü sana dönük değil diyelim çevirmek için bebeği kaldır koltuğu manuel ters çevir. Bu durumun olmadığı kolu çevirmenin yeterli olduğu model tercih ettik. Burada annenin beklentisi önemli.

Son düzenleme:
Beni de aradılar 20+4teyim. Erken gibi geliyor bana da

Bizim oto koltuğu yoyko genel olarak memnunum ama çok yatay hale gelmiyordu

Back
X