• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz

• Ankete Katılan
    71
Oto koltuğu ve bebek arabası alan var mı aranızda? Yada araştırıp tavsiye verecek olan. Kraftlara bakıyorum ama sanırım en kararsız kaldığım konu
Oto koltuğu ve bebek arabası alan var mı aranızda? Yada araştırıp tavsiye verecek olan. Kraftlara bakıyorum ama sanırım en kararsız kaldığım konu
ben diğer gebeliğimde maxi cosi fame bebek arabası ve pebble 360 pro puset almıştım kullanmak nasip olmadı. ama ikisi de çok ağır. tekerlekler kocaman engebeli bi yerde yaşıyorsanız asla sallanmaz araba bebeği rahatsız etmez ama ciddi ağır bir araba ve puset

Bana normalde 18. Haftada randevu vermisti saglik ocagi hatta geliyormusun diye aradi. Doktora sordum erken 24. Haftada yapilacak ilk doz doguma yakin olsun istiyoruz ki koruyuculugu bebege de gecsin gibi birsey dedi
Benim sağlık ocağı bebeğin hareketlerini baz alıyor sanırım ikidir aynı şeyi soruyor çünkü. Bence de erken doktor eşliğinde ilerlemek daha iyi.

@Mervellaa gruba verdiğin emek , dönem dönem yazdığın motivasyon mesajları için kendi adıma teşekkür ederim 🥰 Bence hep birlikte çok güzel bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Ayrıca burda birilerinin kendi hayatları hakkında bahsettiği şeylerle alakalı ben açıkçası hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Artık kaç yaşında insanlarız bunlarla kıyaslama yapacak etkilenecek değiliz diye düşünüyorum hepimizin düzeni çok farklı. Ben de bir öğretmenim ve o öğretmenler odası masasında bile hayatlarımızla ilgili birçok şey paylaşıyoruz. Neticede burası bir forum ve hayatlarımızla ilgili sohbet edilmesi çok çok normal ayrıca ben diğer ay gruplarına baktığımda oralarda çok daha ayrıntı özel muhabbetlerin bile döndüğünü görüyorum açıkçası. Ben buraya akşamları çok büyük bir hevesle girip okuyorum ha hoşlanmadığım ya da ilgimi çekmeyen bir mesajı gördüğümde de okumadan ilerliyorum. O yüzden bence birbirimizin hevesini kırmayalım. İnşallah daha çok güzel günler yaşayacağız ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza aldığımızın haberlerini de paylaşacağız hep birlikte 🤲🏻🥹♥️
Hic gerek yok boyle seylere biliyormusunuz. Benim burdan tanisipta neler paylastigim yakin arkadaslarim oldu. Burda sabaha kadar iliskisinin ayrintisindan esinden çişinden sacma olsun komik olsun ivir zivir bircok konuda da konusabilirim zevkle konu bu hic degil. Cevabimi ilgili kisiye verdim bazi tavirlar rahatsiz etti daha da acip uzatmak istemiyorum ne demek istedigimi anlayan anlamistir diye umut edip konuyu kendi adima kapatiyorum.

6. Aydan sonrası bana kalırsa zor çünkü hala bebişkoyu kucakta uyutup onu uyandırmadan yatağa koyma seansları olacak ve bunu günde 3 kez yapacaksın. Yüksek bir yer olmalı ki rahatca koyabilesin. Montessoriye kucakta uyutup koymak biraz zorluyor eğil yatağın içine gir vs çeşitli akrobasiler oluyo 😀😀 Ben 2 yaşına doğru montessoriye geçtim.
canım çocuk tutunarak ayaklanınca yüksek yatak daha tehlikeli. Her an uyanıp kalkıyorlar o yüzden yere yakın olacak şekilde yerleştirdim ben Park yatağı. yüksek yatağı ilk aylarda kullanabiliyorsun. Biz Park yatağı bir yaşından sonra değiştirdik yere bitişik caploonba non bir modelini aldık

ben diğer gebeliğimde maxi cosi fame bebek arabası ve pebble 360 pro puset almıştım kullanmak nasip olmadı. ama ikisi de çok ağır. tekerlekler kocaman engebeli bi yerde yaşıyorsanız asla sallanmaz araba bebeği rahatsız etmez ama ciddi ağır bir araba ve puset
Bende oto koltuğu için maxi cosi istiyorum açıkçası kızaklı olanları çok mantıklı geliyor ama fiyatları diğerlerine göre biraz daha yüksek Kızak olmasa da olur sanırım. Cybexler zaten çok pahalı gerçekten en zor seçim galiba benek arabası beşik ve oto koltuğu. Birde internetten kirli bilgide çok fazla

Bende oto koltuğu için maxi cosi istiyorum açıkçası kızaklı olanları çok mantıklı geliyor ama fiyatları diğerlerine göre biraz daha yüksek Kızak olmasa da olur sanırım. Cybexler zaten çok pahalı gerçekten en zor seçim galiba benek arabası beşik ve oto koltuğu. Birde internetten kirli bilgide çok fazla
joie oto koltuğu aldım bende 360 dönen isofixi bozuldu ve uzun yolculukta kesinlikle oturmak istemiyor hem de çok terletiyor bu koltuklar😬

canım çocuk tutunarak ayaklanınca yüksek yatak daha tehlikeli. Her an uyanıp kalkıyorlar o yüzden yere yakın olacak şekilde yerleştirdim ben Park yatağı. yüksek yatağı ilk aylarda kullanabiliyorsun. Biz Park yatağı bir yaşından sonra değiştirdik yere bitişik caploonba non bir modelini aldık
Evet ben de ilk park yatak kullandım sonra normal beşik kullandım ayağa kalktığında bile omuz hizasında oluyordu tehlikeli değildi en son montessoriye geçtim. Ama işte 2 senede 3 yatak oldu.

Bence mağazalara gidip deneyin o zaman da biraz anlıyorsunuz.

Evet ben de ilk park yatak kullandım sonra normal beşik kullandım ayağa kalktığında bile omuz hizasında oluyordu tehlikeli değildi en son montessoriye geçtim. Ama işte 2 senede 3 yatak oldu.
Gerçi şimdi 4 yaşına geliyor montessori bize uzun süre gidecek gibi. Bi de diyorum kardeşi doğunca yanına yatırsam 😜

joie oto koltuğu aldım bende 360 dönen isofixi bozuldu ve uzun yolculukta kesinlikle oturmak istemiyor hem de çok terletiyor bu koltuklar😬
Ya biz oto koltuklarıyla mı büyüdük 😂 anam kucağına beni alırmış abiminde elini tutarmış öyle gidermiş bi yere. Arabaya binceğimiz zamanda arka koltukta yanımıza otururmuş zamane bebeleri de pek sosyetik büyüyor

Ya biz oto koltuklarıyla mı büyüdük 😂 anam kucağına beni alırmış abiminde elini tutarmış öyle gidermiş bi yere. Arabaya binceğimiz zamanda arka koltukta yanımıza otururmuş zamane bebeleri de pek sosyetik büyüyor
Normalde öyle zaten baba direksiyonda biz arka koltukta takılıyoruz. Olay ikimiz başbaşayken mecbur oto koltuğu ama yazın oto koltuklarında oturtmak çok zor işte🙄

Ben aslında şöyle bisey alırım diye düşündüm. Hem beşik gibi hem de büyüyomus ilk cok yer kaplamaz dedim ama bunda da düşer mi bilemedim bi yükseklik bakmam lazım demek :/

Eklentiler

• IMG_4455.webp
    IMG_4455.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 17
Ben aslında şöyle bisey alırım diye düşündüm. Hem beşik gibi hem de büyüyomus ilk cok yer kaplamaz dedim ama bunda da düşer mi bilemedim bi yükseklik bakmam lazım demek :/
Ben de bu şekilde düşünüyorum🌸 açılabilir karyola diye geçiyormuş sanırım

ya oto koltuğu için yüksek olanları öneriyorlar çocuğun dışarıyı izleyip sıkılmaması için. ben pusete sığdığı sürece pusette kullanırım sonra oto koltuğu alacağımda da en iyi nasıl dışarıyı izleyebilecekse onu alırım herhalde. zaten bendeki pusetin kemer için boşluğu var kemer giriyor yani

ya oto koltuğu için yüksek olanları öneriyorlar çocuğun dışarıyı izleyip sıkılmaması için. ben pusete sığdığı sürece pusette kullanırım sonra oto koltuğu alacağımda da en iyi nasıl dışarıyı izleyebilecekse onu alırım herhalde. zaten bendeki pusetin kemer için boşluğu var kemer giriyor yani
Ben böyle düşünüyorum ya senin gibi yol gidip geliyoruz biz önce pusete sığana kadar kalsın sonra yüksek oto koltuğu

Hem öyle hemde artık trafikte de cezası var kullanılması zorunlu. Onun yanı sıra da Allah korusun bir kaza anında bebeği koruyor çok daha güvenli

Kızlar Ne çok yazmışsınız toplu cevap vereyim bir de durumu bildireyim bugün temizlik yaptım aşırı yoruldum ya kendime gelemiyorum belim kırılıyor süpür sil yani başka bişey de yok

Kızlar bende park yatak var ama ilk aylarda olmaz o yüzden o beşiği alacağım sallanır beşik içinin yatağı da var yün büyük oğlumdan kalma bebek arabası da yenidoğan için olandan Bi arkadaşım vericek kullanıcam sonrası için kabin boy katlananlardan alırım belki bir de şifonyer alıcam geçici olarak ya çoğu şeyi arkadaşlarımdan temin edicem ben sadece kıyafet almam lazım kızlar ben izne çıkıcam eylüle kadar tatildeyiz o yüzden eylülde alıyım dedim kıyafet falan maddi olarak da sıkışığım ayrıca ama Allah sağlık versin herşey alınır

Back
X