Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Benim de 29 ocak. Yarın beta baktiracagim. Kaç civarı çıkarsa normal acaba ?
Kadin dogum yok ilçe de aile hekimine gidecegim
Benim 2 bin ya da yakın olur diye düşünüyorum sizin de o civarlarda olabilir ama yumurtlama günü de önemli net biliyor musunuz benim yumurtlama günüm 14 şubat tı

Herkese şimdiden merhaba umarım bebekleriniz sağlıkla gelir,bende aşılma ile hamile kaldım 3 martta hcg 187 idi. Salı günü tekrar gidecem öğrendiğim gün akşamı ve diğer sabah kasık ağrılarım vardı sonra geçti başka bir belirti yok normal mi acaba ? Bilen tecrübeleri olanlar cevap verebilir mi

Canım belirtiler için çok erken daha. Beta yükseldikçe hamilelik hormonu yükseldikçe belirtiler hissediliyor. Ve hissedilmeyebilir de.

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim oğlumda hiç belirtim olmamıştı yani regl belirtileri oldu hatta kanamam da olduğu için 2.ayımda öğrenmiştim hamileliğimi. Çok normal yani hiç telaşlanma sürecin tadını çıkarmaya bak

Bende bugün öğrendim
Yarim kan tahlili vereceğim.
Sizde mi kaset testten öğrendiniz?
Ben doktora henüz gitmedim randevum 2 hafta sonra o yüzden bekliyorum Türkiye’de yaşamıyorum bu sebeple beklemek zorundayım ve kaset testten öğrenmedim ben ikinci yaptığım dijitaldi ilk yaptığım ince çubuk gibiydi adet gecikmenin 2. Gününde öğrendim

Gittim canım 4 mm küçük daha kan aldı birsürü toksoplazma vs bakılacak
Önerilerde bulundu mu oruçla ilgili, cinsel ilişkiyle ilgili ne bileyim, folik asit dışında birşeyi kan tahlil sonucuna göre verir gerçi. Bi sonraki kontrol ne zaman

Kızlar sayfa yöneticisi olmak isteyen yokmu ? İlk sayfadaki tabloyu düzenlerdi ilk kalp atışı sat tarihlerini falan kaç kişiyiz görürdük

Önerilerde bulundu mu oruçla ilgili, cinsel ilişkiyle ilgili ne bileyim, folik asit dışında birşeyi kan tahlil sonucuna göre verir gerçi. Bi sonraki kontrol ne zaman
Yanımda kayınvalidem vardı soramadım onları ama yarın özelde de randevu hakkımız var ordaki doktora soracağım eşimle. Folik asit kullan birini dedi sonuçlara göre akşam konuşacağım yazarım

Bence su ve kan şekeri için oruç tutmak sakıncalı diye düşünüyorum ben tutmuyorum zaten su kaybım ve idrarda kanda enfeksiyonum da çıktı e nabızdan baktım

Yanımda kayınvalidem vardı soramadım onları ama yarın özelde de randevu hakkımız var ordaki doktora soracağım eşimle. Folik asit kullan birini dedi sonuçlara göre akşam konuşacağım yazarım
Oruç olayını bende merak ediyorum.
Ben tutmaya devam ediyorum simdilik

Bence su ve kan şekeri için oruç tutmak sakıncalı diye düşünüyorum ben tutmuyorum zaten su kaybım ve idrarda kanda enfeksiyonum da çıktı e nabızdan baktım
Bende tutmuyorum ama tutan arkadaşlar varmış şaşırdım bende kendimi sorguladım acaba tutabilir miyim diye. Yarın özel doktordan sonra yazarsın dimi kayınvaliden yine gelmezse

Bende tutmuyorum ama tutan arkadaşlar varmış şaşırdım bende kendimi sorguladım acaba tutabilir miyim diye. Yarın özel doktordan sonra yazarsın dimi kayınvaliden yine gelmezse
eşim şehirdışında çalışıyor malesef haftasonalrı geliyor yarın onla başbaşa gideriz sorarım

Oruç olayını bende merak ediyorum.
Ben tutmaya devam ediyorum simdilik
Çok önerilmiyor su kaybı keseyi etkiliyor diye yazanlar oldu ben de korktum açıkçası kızım 16 aylık 2-3 kez emiyor zaten ben orda su kaybediyorum daha fazla riske atmak istemedim.

`