- Emoji Skoru
- 35.651
- Puanlar
- 798
Tabi canim sen hem de emziriyorsan tutma hiç.Çok önerilmiyor su kaybı keseyi etkiliyor diye yazanlar oldu ben de korktum açıkçası kızım 16 aylık 2-3 kez emiyor zaten ben orda su kaybediyorum daha fazla riske atmak istemedim.
Doktorlar gerçekten aşırı olumsuz konuşmayı seviyor anneleri ağlatmayı başarı sanıyorlar
Doktorlar gerçekten aşırı olumsuz konuşmayı seviyor anneleri ağlatmayı başarı sanıyorlarMerhaba, ben de bugün öğrendim gebeliğimi 480 beta ile. Son adet tarihim 2 şubat. Ama progesteron um 9 çıktı ve üç gündür kahverengi akıntım var , doktorum progestan yazdı düşük tehliken var dedi.çok korkuyorum kızlar. Bilgisi olan var mı?
Evet öyle maalesef umarım sağlıkla devam eder gebeliklerimizDoktorlar gerçekten aşırı olumsuz konuşmayı seviyor anneleri ağlatmayı başarı sanıyorlar
MaşallahHerkese hayrlı akşamlar Durum güncellemesi yapıyorum değer 1496 çıktı ve şükürler olsun keseyi gördük darısı isteyen herkesin başına inşallah haftaya gittiğimizde kalp atışını duyarız
2 şubatMaşallah
Son adet tarihiniz nedir ?
Birden kesilince belirti insan korkuyorMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim oğlumda hiç belirtim olmamıştı yani regl belirtileri oldu hatta kanamam da olduğu için 2.ayımda öğrenmiştim hamileliğimi. Çok normal yani hiç telaşlanma sürecin tadını çıkarmaya bak
Teşekkür ederim yorum için birden kesilince belirti korktum hemen hamile kalan biri olmadığım içinCanım belirtiler için çok erken daha. Beta yükseldikçe hamilelik hormonu yükseldikçe belirtiler hissediliyor. Ve hissedilmeyebilir de.
Canim benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Teşekkür ederim yorum için birden kesilince belirti korktum hemen hamile kalan biri olmadığım için
Kızlar 2 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim 200 çıktıBencede artış güzel her 2 günde 1 test yaptırın derim içiniz rahatlasın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Evet su kaybı keseyi etkiliyormuş bugün doktora gittim benden önce biri vardı su ile ilgili daha önce tahlil yapmışlar yine çağırmışlar doktor içeriden senin vücudun da su ne kadar çoksa kese de iyidir dedi bol bol su kullanman gerekiyor dedi ve idrar tahliline gönderdi böyle bir şeye şahit oldumÇok önerilmiyor su kaybı keseyi etkiliyor diye yazanlar oldu ben de korktum açıkçası kızım 16 aylık 2-3 kez emiyor zaten ben orda su kaybediyorum daha fazla riske atmak istemedim.
MaşaAllah daha da artsın İnşallahKızlar 2 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim 200 çıktıAllahım inşallah gruptaki tüm anne adayları olarak bebeklerimizin kalp atışını duyup sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder
Sağol canım bilgilendirdiğin içinEvet su kaybı keseyi etkiliyormuş bugün doktora gittim benden önce biri vardı su ile ilgili daha önce tahlil yapmışlar yine çağırmışlar doktor içeriden senin vücudun da su ne kadar çoksa kese de iyidir dedi bol bol su kullanman gerekiyor dedi ve idrar tahliline gönderdi böyle bir şeye şahit oldum
Rica ederimSağol canım bilgilendirdiğin için
Canım artışların iyi benceİyi akşamlar öncelikle hepimize hayırlı olsunBebeklerimizi sağ salim, huzurla kucağımıza alalım inşallah. Ben de 5 gün önce 163 beta ile hamileliğimi öğrendim. Kasım’da kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 8 haftalık olması gereken bebeğim 5.haftada kalmıştı kalp atışı yoktu. Şu anda beta takibi yapıyorum ama artış tam iki katı değil. 163 / 275/ 477 şeklinde ilerledi. Aslında yüzde 60’ın üzerinde ama daha önce bir kaybım olduğu için üzülüyorum. Daha önce bu artışlarla gebelik geçiren var mı acaba?
Yaa çok teşekkür ederim cevapladığınız içinCanım artışların iyi bence
Bende 2 kez kimyasal oldu, artışlar yüzde 30 civarında. Seninki iyi maşallah. Pazartesiye 1000 lere ulaşır hafta içi kese bile.gorursun