Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Çok önerilmiyor su kaybı keseyi etkiliyor diye yazanlar oldu ben de korktum açıkçası kızım 16 aylık 2-3 kez emiyor zaten ben orda su kaybediyorum daha fazla riske atmak istemedim.
Tabi canim sen hem de emziriyorsan tutma hiç.

Merhaba, ben de bugün öğrendim gebeliğimi 480 beta ile. Son adet tarihim 2 şubat. Ama progesteron um 9 çıktı ve üç gündür kahverengi akıntım var , doktorum progestan yazdı düşük tehliken var dedi.çok korkuyorum kızlar. Bilgisi olan var mı?

Merhabalar ben 4+0 dayım beta 313 çıktı bu gün doktor ultrasonla baktı kist gördü basit kist olmadığını söyledi 8 cm büyüklüğündeymiş riskliymiş yani üzüldüm baya mr bakardım normalde dedi riske atamam dedi doktorların Max olumsuz konuşması çok etkiliyor benim gibi yaşayan var mı duydunuz mu hiç etrafınızda

Doktorlar gerçekten aşırı olumsuz konuşmayı seviyor anneleri ağlatmayı başarı sanıyorlar

Doktorlar gerçekten aşırı olumsuz konuşmayı seviyor anneleri ağlatmayı başarı sanıyorlar

Maşallah
Son adet tarihiniz nedir ?

Birden kesilince belirti insan korkuyor Zaten hemen hamile kalan biri değilim ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Canım belirtiler için çok erken daha. Beta yükseldikçe hamilelik hormonu yükseldikçe belirtiler hissediliyor. Ve hissedilmeyebilir de.
Teşekkür ederim yorum için birden kesilince belirti korktum hemen hamile kalan biri olmadığım için

Teşekkür ederim yorum için birden kesilince belirti korktum hemen hamile kalan biri olmadığım için
Canim benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Annelik zaten hep bir yarın sevinmek bundan sonra. Beta, kese, kalp atışı, 2 li testi, 4 li testi doğumu hep bir korkuyla geçecek zaman.

Bende yıllardır bu anı bekliyorim, hayatımda ilk defa bu kadar köyü hamilelik testi gördüm, ama sevincim buruk, şimdi beta sonucu bekleyip duruyorim. Her e nabiza girdiğinde kalbim yerinden çıkacak gibi

Bencede artış güzel her 2 günde 1 test yaptırın derim içiniz rahatlasın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Kızlar 2 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim 200 çıktı Allahım inşallah gruptaki tüm anne adayları olarak bebeklerimizin kalp atışını duyup sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder

Çok önerilmiyor su kaybı keseyi etkiliyor diye yazanlar oldu ben de korktum açıkçası kızım 16 aylık 2-3 kez emiyor zaten ben orda su kaybediyorum daha fazla riske atmak istemedim.
Evet su kaybı keseyi etkiliyormuş bugün doktora gittim benden önce biri vardı su ile ilgili daha önce tahlil yapmışlar yine çağırmışlar doktor içeriden senin vücudun da su ne kadar çoksa kese de iyidir dedi bol bol su kullanman gerekiyor dedi ve idrar tahliline gönderdi böyle bir şeye şahit oldum

Kızlar 2 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim 200 çıktı Allahım inşallah gruptaki tüm anne adayları olarak bebeklerimizin kalp atışını duyup sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder
MaşaAllah daha da artsın İnşallah

Sağol canım bilgilendirdiğin için

İyi akşamlar öncelikle hepimize hayırlı olsun Bebeklerimizi sağ salim, huzurla kucağımıza alalım inşallah. Ben de 5 gün önce 163 beta ile hamileliğimi öğrendim. Kasım’da kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 8 haftalık olması gereken bebeğim 5.haftada kalmıştı kalp atışı yoktu. Şu anda beta takibi yapıyorum ama artış tam iki katı değil. 163 / 275/ 477 şeklinde ilerledi. Aslında yüzde 60’ın üzerinde ama daha önce bir kaybım olduğu için üzülüyorum. Daha önce bu artışlarla gebelik geçiren var mı acaba?

Canım artışların iyi bence
Bende 2 kez kimyasal oldu, artışlar yüzde 30 civarında. Seninki iyi maşallah. Pazartesiye 1000 lere ulaşır hafta içi kese bile.gorursun

Canım artışların iyi bence
Bende 2 kez kimyasal oldu, artışlar yüzde 30 civarında. Seninki iyi maşallah. Pazartesiye 1000 lere ulaşır hafta içi kese bile.gorursun
Yaa çok teşekkür ederim cevapladığınız için Strese girmeyeyim diyorum ama hep aklımın bir köşesindeydi. Amin inşallah

`