Vertigom olduğu için sola yatamıyorum ama çok hareketliyim beslenmeme suyuma dikkat ediyorum yediklerime göre kilosu az geldi bana göre, sağlıkla doğsun hepsi inşallahSol tarafa yat hersey normalmis bol bolda hareket et yuruyus yap. Beslenmeden ziyade bebege en cok kilo aldiran bence dogru kan akisi ve genetik faktorler. Haftasina gore bebisin normalmiste senin icin rahat etmiyorsa bunlari yapabilirsin.
Ani bir şişlikse doktoruna mutlaka yazKızlar benim ayaklarım davul gibi ellerimde öyle ödemlenmiş ki çok şişti resmen büyük aldığım terlik bile şimdi sıkmaya başladı doğumdan sonra hemen iner bu ödem inşallah
Dümdüz sert zeminde yatmadığın sürece sorun olmuyor ya ben de sırtımı 45 derece kadar yükseltip öyle telefona bakıyorumBende de sola yatma işi hiç yok ya düz yatınca rahatım resmen bel ağrımı falan da hafifletiyor reels kaydırırken falan hep düzüm yarım oturuyorum yüz üstü yatsam yatarım o derece göbüş de çıkmadı
Ben 62 cm doğmuşum o yüzden yenidoğan seti çok almadımEkim annelerinden 56 cm doğuran olmuş aldığım kıyafetlerin olmama fobisi yüklendi
Yok kız 9 cmle gezmem zaten deİlk kızımda 2cmle hastaneye yatışım yapıldı 5cmden sonrasını hatırlamıyorum sancılar şiddetlendikçe uzanmak hareket etmek, suyun altında kalmak istiyorsun yani 9cmde kahve içmek için bi yerde olabileceğini asla zannetmiyorum yaa
Ben şekerle doğmuşum ama iri olarak değil. Doğar doğmaz kafamdan bir şey vermişler. Saçlarımı kazımışlar. 10 gün küvezde kalmışım. Sebebi şeker. O zamanlar ultrason vs. Yoktu ondan galiba.Ya bu şeker olayı eskiden hiç yoktu benim ablam iksini de 4 kiloya yakın doğurdu teyzem, kaynanam hep kilolu çocuklar doğurmuşlar kimse şeker dememiş nasıl oluyo şimdi az ileride olsa bebek hemen diyet diyorlar
Çok fazla. Bana acidpass diye bir pastil verdi doktor. Aklınızda olsun.Kızlar mide yanmalarınız ne durumda? su içsem bile mide yanmalarım fena durumdagaviscon bile fayda etmiyor
Yürüyüş şekeri dengede tutuyor doktorum söylemişti banada ama her zaman mümkün olmuyorBen her gün açlık ve yemek sonrası şekerimi ölçüyorum. Açlık şekerim genelde 5.6 civarında, kahvaltıdan sonra ise bazen 9.5 civarına çıkıyor. Bazı günler normal, bazı günler yüksek çıkıyor. Kendimde şunu fark ettim: Yemekten sonra yürüyüş yaptığımda şekerim pek yükselmiyor. Ama yemek yiyip oturduğumda veya uyuduğumda daha yüksek çıkıyor. Günlük ölçümlerimde bunu birkaç kez gözlemledim.
Benimde 31.haftada 1550 doktor haftasıyla uyumlu dediMerhaba bugün kontrole gittim 31. haftadayım 1583 gr ölçtü, ilk kez nstye girdim her şey normal dedi ama kilosu bana az geldi sanki, ne yapabilirim acaba bebeğe kilo aldıracak her şeyi de fazlasıyla yiyorum
Bu aralar hobim oldu ekim annelerinin yazdıklarını okumakEkim annelerinden 56 cm doğuran olmuş aldığım kıyafetlerin olmama fobisi yüklendi
Zaten acele ettirildigi icin kesi&dikiş ya da suni sancıyla hızlandırma falan deneniyormuş diye duydum. Ben de o sıkıştırmayı istemiyorum. Ama işte doktor eve gitmek için acele ettiğinde bu sıkıştırmalar oluyormuş gece gittin mesela uzun sürdü doğum doktor mesai bitmeden halledeyim diye sezaryene alıyor falan diyolar. Eve gidip geri gelmemek icinBen 9 cm olana kadar minimum sağlık görevlisi istiyorum beni acele ettirmesinlersadece ben de sancılarım 5dk ya inince gitmek isterdim ama evle hastane çok uzak beklersem kocam benden önce doğurur yolda neyseki hastane yanında kahveci ve market falan var sancılarım zorlayana kadar dolanırım oralarda diye düşündüm
ayy maşallah ben uygulamada en son 50 yazıyo diye 50 sanıyodumBen 62 cm doğmuşum o yüzden yenidoğan seti çok almadımkocam benden bi tık kısa belki o sebepten normal boyutlarda olur
Gece boş midem bile yanıyor benim, fayda etmiyor, doktor çift yastıkla yat dedi de uyuyamam ki öyle de, dayan diren diyorum kendimeKızlar mide yanmalarınız ne durumda? su içsem bile mide yanmalarım fena durumdagaviscon bile fayda etmiyor