Merhaba, benim de 30+6 da 1563 gramdi baya taktım bugün 31+3 de 1780 gram olmus. Ki dikkat eden biriyim. Saglikli beslenmeye özen gösteriyorum. Kaşar peyniri, muz, kuruyemis, tahin, pekmez yiyin bence ise yarıyor. Persentil egrisinde geri kalmadiginiz sürece sıkıntı olmaz.Merhaba bugün kontrole gittim 31. haftadayım 1583 gr ölçtü, ilk kez nstye girdim her şey normal dedi ama kilosu bana az geldi sanki, ne yapabilirim acaba bebeğe kilo aldıracak her şeyi de fazlasıyla yiyorum
Ben de çok üşüyen biriyim ama marttan beridir tam tersi bir durum içindeyim. O yüzden doğumdan sonra eskisi gibi olurum muhtemelen. Gebe okulunda da bahsetmişlerdi çorap, hırka yelek vs getirin kendinizle üşürsunüz diye.Benim kesin bacaklarım üşür gibi geldi iptal mi etsem bilemedim alt üst pijamalı versiyonu da var onu alsam daha iyi olacak
Bebeğe kilo aldıracak besinlerden o kadar çok yiyorum ki o yüzden çok şaşırıyorum benim kadar yumurta peynir Kefir muz tahin ceviz pekmez et vs yiyen yoktur sanırım gün içinde aklıma geldikçe bol bol yiyorum ama yine de az alınca üzüldüm bi de hareketleri az ama normal dedi doktorum kafama taktım hepsiniMerhaba, benim de 30+6 da 1563 gramdi baya taktım bugün 31+3 de 1780 gram olmus. Ki dikkat eden biriyim. Saglikli beslenmeye özen gösteriyorum. Kaşar peyniri, muz, kuruyemis, tahin, pekmez yiyin bence ise yarıyor. Persentil egrisinde geri kalmadiginiz sürece sıkıntı olmaz.
Gercekten anlıyorum sizi bende baya taktım üzüldüm hatta icim rahat etmedi diye bugün perinatolağa gittimBebeğe kilo aldıracak besinlerden o kadar çok yiyorum ki o yüzden çok şaşırıyorum benim kadar yumurta peynir Kefir muz tahin ceviz pekmez et vs yiyen yoktur sanırım gün içinde aklıma geldikçe bol bol yiyorum ama yine de az alınca üzüldüm bi de hareketleri az ama normal dedi doktorum kafama taktım hepsini
Bence iptal etme çünkü doğum sonrası da alttan muayene çok oluyor rahat olur gecelikBen de çok üşüyen biriyim ama marttan beridir tam tersi bir durum içindeyim. O yüzden doğumdan sonra eskisi gibi olurum muhtemelen. Gebe okulunda da bahsetmişlerdi çorap, hırka yelek vs getirin kendinizle üşürsunüz diye.
Ntsye de girdim bugün doktorum normal bu haftalarda dedi bende azalma değil zaten az hareketli bir bebek ya da ben hissedemiyorum bilemiyorum sorunsuz sağlıklı doğarlar inşallah şimdiden stres oldumGercekten anlıyorum sizi bende baya taktım üzüldüm hatta icim rahat etmedi diye bugün perinatolağa gittimSiz bu sekilde beslenmeye devam edin. Zaten güzel besleniyorsunuz ya hareketler bence günden güne değişiyor eger belirgin azalma varsa zaten farkına varırsınız ve beklemeden giderseniz hekiminize.
Aminn inşallah sağlıcakla kucaklariz hepimizNtsye de girdim bugün doktorum normal bu haftalarda dedi bende azalma değil zaten az hareketli bir bebek ya da ben hissedemiyorum bilemiyorum sorunsuz sağlıklı doğarlar inşallah şimdiden stres oldum
Doktorumu seviyorum normal diyor her şeye ona da inanıyorum tabi sadece burada karşılaştırınca kilolari bir sorun varmış gibi geldi bir sonraki kontrole kadar daha da dikkat edeyim yine küçük olursa kabul edeceğim minyon bir bebek olacaktır belki deAminn inşallah sağlıcakla kucaklariz hepimiziçiniz rahat etmediyse farklı bi doktor görüşü alabilirsiniz
Benim bebeğim de öyle çok aşırı hareketli bir bebek degil veya ben çok hissetmiyorum. 28.hafta civari yıllık izin kullandım. Full dinlenme modundaydim o hafta inanılmaz çok hissettim. Onun disinda 2 saatte 10 hareket takip et falan diyorlar da ,gerçekten hissetmiyorum,zaten plasenta da rahmin ön duvarinda o da engelliyor. Ama doktor hiç olumsuz bir şey demedi çok şükür şimdiye kadar,nstye sekerimden dolayı 32de girdim hareketleri iyi dediler. Yani stres olma,akışına bırak. Sağlıkla dogsunlar da. İnan benim etrafımdan duyduğum, araştırdığım minyon bebeklerin normal doğum süreci çok daha kolay oluyor ,pıt diyeNtsye de girdim bugün doktorum normal bu haftalarda dedi bende azalma değil zaten az hareketli bir bebek ya da ben hissedemiyorum bilemiyorum sorunsuz sağlıklı doğarlar inşallah şimdiden stres oldum
31. haftada 1583 gram olması gayet normal, haftasıyla uyumlu görünüyor.Bebeğe kilo aldıracak besinlerden o kadar çok yiyorum ki o yüzden çok şaşırıyorum benim kadar yumurta peynir Kefir muz tahin ceviz pekmez et vs yiyen yoktur sanırım gün içinde aklıma geldikçe bol bol yiyorum ama yine de az alınca üzüldüm bi de hareketleri az ama normal dedi doktorum kafama taktım hepsinhaftada 1583 gram olması gayet normal, haftasıyla uyumlu görünüyor.Neden küçük olduğunu düşündünüz ki? Bence kilosu gayet güzel, içiniz rahat olsun.
Evet ama ne tatlı bir hisBebekleriniz hıçkırıyor mu kızlar ?ara ara ritmik hıçkırık hissediyorum bu ara. Sizlerde de oluyor mu?
1 saat önce kizim hickirdi pıt pıt ,demin de oğlum hickirdi ,kiz kardesi uyuyordu uyandırdı hatta galiba inanilmaz komik ve tatlilarBebekleriniz hıçkırıyor mu kızlar ?ara ara ritmik hıçkırık hissediyorum bu ara. Sizlerde de oluyor mu?
Tatlı ve tuhaf geliyor. :) sanırım bazen içerde bir canlı olduğunu zihnen kabul edemiyorum. O yüzden tuhafEvet ama ne tatlı bir his
Ay sizinkiler çok daha minnoş ve farklı bir deneyim ya. Gerçekten çok özel. Maşallah. İki farklı Minnoşu farklı anlarda hissetmek müthiş.1 saat önce kizim hickirdi pıt pıt ,demin de oğlum hickirdi ,kiz kardesi uyuyordu uyandırdı hatta galiba inanilmaz komik ve tatlilar
Biraz uzun da sürdü ikisinin hıçkırığı da
Kesinlikle , şuan hamileliğimin tek güzel yanı olarak ikisini farkli farkli hissetmek ,gözlemlemek, yaşamak kaldı bendeAy sizinkiler çok daha minnoş ve farklı bir deneyim ya. Gerçekten çok özel. Maşallah. İki farklı Minnoşu farklı anlarda hissetmek müthiş.
Yok üşümezsin, özel hastanelerde doğum katı sıcak oluyor zaten, bir kere devlette yatış vermişlerdi orası da gayet sıcaktı hatta.Kızlar ikisini bu fiyata aldım kupon gelmiş 500 tl baya indirimli oldu ikisi bine geldi. Elbiseli de alayım diyordum ama üşümem değil mi tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilir mi kullanışlı oluyor mu
İlk kalp atışını duyduğum an midem aşırı bulanıyordu asla şairane bir an olmadı benim için