Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Hepinize tek tek tesekkür ederim
Karnimda kaybettim. Beyinde su toplamasi vardi.
29. Haftada hidrosefali teshisi kondu
Yaklasik 3 hafta mücadelemizden sonra kaybettik. İlk gebeliğim,ilk bebegim,ilk hevesimdi.
Kayinpederim defnetti topraga. Ben sezeryanla dikislerimle yatakta yatarken koydular mezara. O gece öyle bir can havliyle kalkmisim ki yataktan. Bacaklarimdan kanlar aka aka yürüdüm hastane koridorlarinda kolumda serumla. Yürüdükce acim diner sandim. Bedenim acidikça gönlümün acisi gecer sandim ama evlat acisi bambaskaymis.

Eşim anlatti. Kayinpederimi aglarken hic görmemis. Ta ki Egemi mezara koyana dek. Cok güzel bir bebekti dedi. Saclari varmis. Peygamber sünnetliydi oglum. Dogustan sünnetli defnettik. Cennetimin kuşu. Canimin parcasi. Dagladi yüregimi

Ne desek boş biliyorum.geçen sene aralıkta bende oğlumu toprağa verdim.acısı geçmiyor hep bir yerde duruyor ama Rabbim güç veriyor.öptüm kokladım toprağa verdim.cennette buluşacağız Vuslat ımla.Onlar bizim cennet kuşlarımız.sabırlar diliyorum.Rabbim acını ney hafifletecekse onunla müjdelesin seni inşallah

Ah çok acı ne desek boş seni cennette karşılasın yavrun Allah’ım sabırlar versin çok zor. Ben de çok yazmıyorum ama okuyordum hep merak edip dua ettim sizin için. 17. Haftamdan beri her gün korkuyla uyuyorum uyanıyorum kaybedicem diye erken doğum riskimden. Dualarım sizinle

Seni hiç görmedik tanımıyoruz ama yüreğimiz dağlandı bende ağladım acına ortağız Allahım sizi cennette buluşturacak o acının tarifi yok biliyorum ama acın hafiflesin inşallah zamanla Merve. Bir melek büyüttün rabbim sana gönderdi şimdi ona emanet o orda çok mutlu emin ol ki sen çok güzel bir anneydin halâ çok güzel bir melek annesinin sana hep dua edeceğiz gönlün ferahlasın diye

Çok üzgünüm. Ekim annesiyim. Ama 2 sene önce ben de meleğimi toprağa verdim. Bayramda seyranda kızımı süsleyecekken mezarını süsledim. İçinin acısını yaşadığım için biliyorum ama tarif edemeyeceğini de biliyorum. Nefesinin kesildiğini de tahmin ediyorum. Ne zaman istersen mesaj atabilirsin. Çok zor bir süreç. Benim tam anlamıyla toplanmam 2 senemi aldı. geçti mi geçmedi. Sadede bu acıyla yaşamayı öğrendim Rabbim sizi cennetinle kavuştursun

Ben okurken çok kötü oldum,Rabbim hem senin hem eşinin yardımcısı olsun.Allah hiç birimize ve sana tekrarını yaşatmasın.başın sağ olsun

`