Merhaba değerli kasim anneleri grubum,güzel annelerim
Biraz uzun ve sancili bir yazı olabilir simdiden kusura bakmayin
Dün gibi hatirliyorum bebegimin kalp atisini tabloya ekledigim o günü yine yagmurluydu hava bugün ki gibi ama bu sefer yagmur bebegimin topragina yagiyor
Ege koyacaktim adini. Deniz gibi uçsuz bucaksiz sevecektim. Simdi ise en sevdigim o masmavi denize bakamaz oldum.Havalar sogudu ama ben hic bu kadar üşümedim.Geceleri karanlıktan hic bu kadar korkmadim.Ben yavrumu topraga verdigim gün ölmüsüm megersem.
Bugün tam 9 gün oldu. Beyaz giydirin sünnettir dediler. Ben kefen giydirdim ogluma. İnsanin ciğeri yanar mi ? Yanarmis kizlar. Söner söner yine ayni yerden yanarmis. 32 haftami paylastigim,Masallar okudugum,günlükler yazdigim canimin parcasini göremeden,koklayamadan,öpemeden cennete Allaha emanet ettim.Yüregimin yangini öyle harlı ki akan gözyaslarim yanaklarimi cayır cayır yakiyor. Gözümün yaşı biter diyorum aglamaktan ama yürekten dökülen yaşlar hic bitmezmis. Egemi kaybettim. Canim oğlum cennet kuşu oldu.
🕊
Bense 31 yasinda ruhumu bu denli paramparca eden o evlat acisiyla sinandim yandim durdum. Bugüne kadar yasadigim her aci sustu dilsiz kaldi bu aci karsisinda.
Ve geriye icerisine oglumun adini ve hem dogdugu hem öldügü tarihi kazidigim bu kolye kaldi. Oğlum da o da benimle sonsuza dek kalmak üzere