- Emoji Skoru
- 73
- Puanlar
- 18
Benim ilk gebeliğim ama daha önce miyom ameliyatı geçirdim. O süreçte hep oturur vaziyette dik şekilde uyumuştum. Dikişlerim acıyordu istesem de yatamıyordum. 30-40 günü bulmuştu benim. Tamamen iyileştiğimi de 3-4 ay sonunda hissetmiştim. Eğilip kalkarken rahimdeki dikişleri zorlamamak adına dizleri kırarak eğildim. Bir yere uzanmadım vs . Aynı hamilelikteki gibitecrübeli annelersezaryen ve normal doğumdan sonra sağınıza solunuza dönerek yatabilmeniz ne kadar zaman aldı? altta da üstte de dikişlerin acısı geçene kadar düz mü yattınız? dikişlerin acısı ne zaman geçer bir de çok soru oldu annelerimizden bilgileri bekliyorumm
Sezaryenle doğum yapmıştım. 3 gün içinde normal ağrısız hareket edebiliyordum, 1 haftaya baya düzelmiştim ve normal hayatıma dönmüştüm.tecrübeli annelersezaryen ve normal doğumdan sonra sağınıza solunuza dönerek yatabilmeniz ne kadar zaman aldı? altta da üstte de dikişlerin acısı geçene kadar düz mü yattınız? dikişlerin acısı ne zaman geçer bir de çok soru oldu annelerimizden bilgileri bekliyorumm
Ben pazartesi günü 31. Haftadaydım genel kontrole gitmiştim nst girdim ama en küçük hafta benimdi sıradakilerin hepsi 33 ve üstüydüKızlar nstye ne zaman giriliyor 32. Haftada mı başlıyor ?
33 te başlıyor genelde doktora göre değişiyor tabiKızlar nstye ne zaman giriliyor 32. Haftada mı başlıyor ?
Ayy yaklasmis bende heyecanlandim simdiKızlaar ,ayy cok heyecanlıyım bugün
Muayenem vardi ,bebitoşkolarim cok tatli bal gibi olmuşlar yine ,oğluşumu göremedim gerçi sırtını dönmüş minnoş
İkisi de 46cm 2şer kilo
Vee doktorum 2 hafta sonra dogum tarihini konuşalım dedi ,galiba benim zamanım yaklastı artik ya cok heyecanlandım
Devlet hastanesinde 32, özel hastanelerde 34 benim bulunduğum yerde, niye öyle ben de bilmiyorumKızlar nstye ne zaman giriliyor 32. Haftada mı başlıyor ?
1 ekim büyük gün tarih verilsin bakalim ilk ben doğuruyorum galiba gruptanAyy yaklasmis bende heyecanlandim simdi
Aaa cok sukur ,her sey yolundadır insallah ya ,hadi bakalimkızlar @Mervellaa bana dönüş yaptı, kendisini toparlayınca foruma yazacağını iletti çok konuşamadık inşAllah her şey yolundadır. Akşama foruma yazmaya çalışacağını söyledi. sizlere de haber vermek istedim
canım sen hala nidilat kullanıyor musun ve sancıların sürüyor mu1 ekim büyük gün tarih verilsin bakalim ilk ben doğuruyorum galiba gruptaninsallah da miniklerimin gelisimi guzel olur
Kullaniyorum canım ,ben artik pek ayakta duramıyorum (max 15dk ) bugun doktora gittim geldim biraz sancim oldu maalesef ama evde uzanirken olmuyor.canım sen hala nidilat kullanıyor musun ve sancıların sürüyor mu
Toparlamaya ihtiyacı varsa bi sıkıntısı oldu sanırım Rabbim ferahlık versinkızlar @Mervellaa bana dönüş yaptı, kendisini toparlayınca foruma yazacağını iletti çok konuşamadık inşAllah her şey yolundadır. Akşama foruma yazmaya çalışacağını söyledi. sizlere de haber vermek istedim
maalesef benim hala sancım varKullaniyorum canım ,ben artik pek ayakta duramıyorum (max 15dk ) bugun doktora gittim geldim biraz sancim oldu maalesef ama evde uzanirken olmuyor.
Senin de vardi daha iyi misin ,magnezyumla birlikte o turuncu hap iyi geliyor bana
İnsallah bebeği de kendisi de iyidir . Hayırlı haberler verir umarımkızlar @Mervellaa bana dönüş yaptı, kendisini toparlayınca foruma yazacağını iletti çok konuşamadık inşAllah her şey yolundadır. Akşama foruma yazmaya çalışacağını söyledi. sizlere de haber vermek istedim
Ay harikasınız uzun uzun açıklamışsınız çok teşekkür ederim.MerhabaBen doktorumdan çok çok memnunum Mehmet Ali Mungan. Zaten çok araştırarak gitmiştim kendisi pamuk gibi bir insan yani odasından 1 saatten önce çıkamıyorsunuz istesenizde çünkü o kadar çok sohbet ediyor Her soruma geçte olsa mutlaka cevap verir. Uzun uzun ses kayıtlarıyla açıklar. Ve çok pozitiftir hep motive edici konuşur. Tam bir aile babası gibi aslında Tek olumsuz yanı inanılmaz hastası olan bir doktor. Yani randevuları 3 hafta önceden almanız lazım neredeyse. Ve hep randevu saatimize 1 saat rötarlı girebiliyoruz. Herkese geniş vakit ayırdığı için aksamalar oluyor sürekli saatlerde. Açıkçası Medicana grubunu sadece doktorum için tercih etmiş oldum hastane hakkında pek yorum yapamayacağım o yüzden. Ama doğum hizmeti vs güzel diyorlar. Odalar aşırı temiz , ferah. İşleyiş genelde hızlı tahliller yarım saatte sonuçlanıyor mesaj geliyor. Bir eleştiri de şöyle yapabilirim. Koca hastanenin online bile olsa gebe okulu vs programı yok. Yani o konuda biraz eksikler , siz ebenin odasına girip görüşme yapabiliyorsunuz. Öyle medipoldeki vs gibi güzel bir takip göremedim açıkçası ebelik hizmetleri konusunda
Sancı insani hem korkutuyor hem de cok yoruyormaalesef benim hala sancım varhep uzanmama rağmen yine var yine var. nidilatın saati gelmeye yakın başlıyo benim sancılar gerçekten artık çok tadım kaçıyor. haftalardır sancı çekiyorum ya hayatım burnumdan geldi. yatmaktan da yanlarım ağrıyor tabii ben böyleysem sen ne haldesindir canım Allah kolaylık versin hepimize
Ayyy gözlerim doldu biliyor musunKızlaar ,ayy cok heyecanlıyım bugün
Muayenem vardi ,bebitoşkolarim cok tatli bal gibi olmuşlar yine ,oğluşumu göremedim gerçi sırtını dönmüş minnoş
İkisi de 46cm 2şer kilo
Vee doktorum 2 hafta sonra dogum tarihini konuşalım dedi ,galiba benim zamanım yaklastı artik ya cok heyecanlandım
Yaaa achiiAyyy gözlerim doldu biliyor musunçok heyecanlı çok tatlı ilk sen söyleyeceksin bize inşallah sanırım kızlar korkmayın kolayca oluveriyor bebeklerim de iyiler çok güzeller diye Allahım amin