Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Benim ilk gebeliğim ama daha önce miyom ameliyatı geçirdim. O süreçte hep oturur vaziyette dik şekilde uyumuştum. Dikişlerim acıyordu istesem de yatamıyordum. 30-40 günü bulmuştu benim. Tamamen iyileştiğimi de 3-4 ay sonunda hissetmiştim. Eğilip kalkarken rahimdeki dikişleri zorlamamak adına dizleri kırarak eğildim. Bir yere uzanmadım vs . Aynı hamilelikteki gibi

Ben de göbeğimi biraz aşağıda hissediyorum. Bunu yapacağım bu hafta itibariyle.

Sezaryenle doğum yapmıştım. 3 gün içinde normal ağrısız hareket edebiliyordum, 1 haftaya baya düzelmiştim ve normal hayatıma dönmüştüm.

Kızlaar ,ayy cok heyecanlıyım bugün
Muayenem vardi ,bebitoşkolarim cok tatli bal gibi olmuşlar yine ,oğluşumu göremedim gerçi sırtını dönmüş minnoş
İkisi de 46cm 2şer kilo
Vee doktorum 2 hafta sonra dogum tarihini konuşalım dedi ,galiba benim zamanım yaklastı artik ya cok heyecanlandım

Ayy yaklasmis bende heyecanlandim simdi

Aaa cok sukur ,her sey yolundadır insallah ya ,hadi bakalim

canım sen hala nidilat kullanıyor musun ve sancıların sürüyor mu
Kullaniyorum canım ,ben artik pek ayakta duramıyorum (max 15dk ) bugun doktora gittim geldim biraz sancim oldu maalesef ama evde uzanirken olmuyor.
Senin de vardi daha iyi misin ,magnezyumla birlikte o turuncu hap iyi geliyor bana

Toparlamaya ihtiyacı varsa bi sıkıntısı oldu sanırım Rabbim ferahlık versin

Kullaniyorum canım ,ben artik pek ayakta duramıyorum (max 15dk ) bugun doktora gittim geldim biraz sancim oldu maalesef ama evde uzanirken olmuyor.
Senin de vardi daha iyi misin ,magnezyumla birlikte o turuncu hap iyi geliyor bana
maalesef benim hala sancım var hep uzanmama rağmen yine var yine var. nidilatın saati gelmeye yakın başlıyo benim sancılar gerçekten artık çok tadım kaçıyor. haftalardır sancı çekiyorum ya hayatım burnumdan geldi. yatmaktan da yanlarım ağrıyor tabii ben böyleysem sen ne haldesindir canım Allah kolaylık versin hepimize

İnsallah bebeği de kendisi de iyidir . Hayırlı haberler verir umarım

Ay harikasınız uzun uzun açıklamışsınız çok teşekkür ederim. Ben de doktorunuzun adını çok duydum hatta içimden bir ses Mehmet Ali Mungan'ı söyleyeceksiniz dedi Çok güzel yorumlar yapılmış kendisi hakkında hamilelik sürecinde eş dostun doktor deneyimlerini duydukça iyi bir doktor bulunca sarılası geliyo insanın. Kendisiyle bir muayenemiz olacak belli ki, bakalım hayırlısı olsun

Sancı insani hem korkutuyor hem de cok yoruyor
Benim de ayni, hap saatine yakin ince ince basliyor
Benim yanlar uyuşuyor artik acıdan ,zaman geçtikçe zorlasti gercekten ama insallah Allah yardımcımız olsun da vaktinde doguralim canim

Ayyy gözlerim doldu biliyor musun çok heyecanlı çok tatlı ilk sen söyleyeceksin bize inşallah sanırım kızlar korkmayın kolayca oluveriyor bebeklerim de iyiler çok güzeller diye Allahım amin

Ayyy gözlerim doldu biliyor musun çok heyecanlı çok tatlı ilk sen söyleyeceksin bize inşallah sanırım kızlar korkmayın kolayca oluveriyor bebeklerim de iyiler çok güzeller diye Allahım amin
Yaaa achii
Duyunca benim de bir elim ayağıma dolaştı, duygulandım baya
Valla öyle görünüyor, bakalim her sey yolunda ilerler ,rast gider insallah gruptan vakti gelen saglikla kucagina alir kucuk yavrusunu

`