Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Yaaa size de hayrlı olsun sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza alalım İnşallah 🥰
Teşekkür ederim 🤩 bende 13 Mart’a randevu aldım. Kese ve kalp atışını görsek içim daha çok rahat edecek benimde

Merhabalar kızlar. 💘 Temelli kullandığım bir ilacım var fakat hamilelik ihtimali olduğu anda bırakmak zorunda olduğum için doktorum en ufak şüphede 1 hafta öncesinden kan tahlili vermemi istemiştir. Adetime yaklaşık 6 gün varken kan verdim ve ilk beta değerim 10,67 çıktı. Doktor regl öncesinde de böyle yalancı yükselmeler yaşayabiliriz dedi sevinmemize fırsat bile kalmadı açıkçası , 2 gün sonra yani bugün verdiğimde de 42,5 çıktı. Henüz hala beklenen adet tarihime 3 ya da 4 gün var uygulamaya göre. Gebelik ihtimali var diyebiliriz değil mi ve bu artış normal mi sayılıyor ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 💖 ne hissetmemiz gerektiğini şaşırdık eşimle

Merhabalar kızlar. 💘 Temelli kullandığım bir ilacım var fakat hamilelik ihtimali olduğu anda bırakmak zorunda olduğum için doktorum en ufak şüphede 1 hafta öncesinden kan tahlili vermemi istemiştir. Adetime yaklaşık 6 gün varken kan verdim ve ilk beta değerim 10,67 çıktı. Doktor regl öncesinde de böyle yalancı yükselmeler yaşayabiliriz dedi sevinmemize fırsat bile kalmadı açıkçası , 2 gün sonra yani bugün verdiğimde de 42,5 çıktı. Henüz hala beklenen adet tarihime 3 ya da 4 gün var uygulamaya göre. Gebelik ihtimali var diyebiliriz değil mi ve bu artış normal mi sayılıyor ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 💖 ne hissetmemiz gerektiğini şaşırdık eşimle
bence çok güzel bir artış bir önceki gebeliğimde ben de regle 6 gün kala 29 betayla öğrenmiştim. sonrasında başka sebeplerden sonlandı ama bence artışınız çok güzel moral bozmayın 💐

bence çok güzel bir artış bir önceki gebeliğimde ben de regle 6 gün kala 29 betayla öğrenmiştim. sonrasında başka sebeplerden sonlandı ama bence artışınız çok güzel moral bozmayın 💐
İnşallah çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun 🤍🧿🧿🧿🧿

Bencede artış güzel her 2 günde 1 test yaptırın derim içiniz rahatlasın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah 🥰

Merhaba kızlar. Yeni hamile olduğunu öğrenen Kasım anneleri burada mı ? Nasıl gidiyor süreç ?
Selam kızlar bu grubun açılmasını bekliyordum bende 💕💕 herkese hayırlı olsun. Benim ikinci gebeliğim. Tahmini doğum tarihi 11 kasım. Regl olacakmışım hissi var kasık ağrısı falan fena 4+1 iz

Merhabalar ben de dün testle öğrendim gebeliğimi kan testine gittim aile hekimime 24 saati geçti sonuçlarım çıkmadı

Kizlar 27 Ocak son regl tarihi olunca kaç haftalık oluyor, Kasım annesi mi oluyorum 😊

Gebelik kesinlikle var canım. Olmayınca 5 ten yukarı olmuyor. Değer çok güzel günlük 2 katta artmis

Merhaba yeni hamile olduğumu öğrendim tahmini doğum 3kasım çok heyecanlıyım doktor randevum 2 hafta sonra uygulamadan öğrendim tahmini doğumu da 😆
Bende bugün öğrendim
Yarim kan tahlili vereceğim.
Sizde mi kaset testten öğrendiniz?

23-25-27 şubatta beta baktırdım 18-79-200 çıkmıştı tekrar baktırmadım. 28 şubatta doktora gittim yeni olduğu için görünmedi yarın gideceğim tekrar kese görünür inşallah
Son regl.tarihin neydi canım?

Back
X