Merhaba

Ben doktorumdan çok çok memnunum Mehmet Ali Mungan. Zaten çok araştırarak gitmiştim kendisi pamuk gibi bir insan yani odasından 1 saatten önce çıkamıyorsunuz istesenizde çünkü o kadar çok sohbet ediyor

Her soruma geçte olsa mutlaka cevap verir. Uzun uzun ses kayıtlarıyla açıklar. Ve çok pozitiftir hep motive edici konuşur. Tam bir aile babası gibi aslında

Tek olumsuz yanı inanılmaz hastası olan bir doktor. Yani randevuları 3 hafta önceden almanız lazım neredeyse. Ve hep randevu saatimize 1 saat rötarlı girebiliyoruz. Herkese geniş vakit ayırdığı için aksamalar oluyor sürekli saatlerde. Açıkçası Medicana grubunu sadece doktorum için tercih etmiş oldum hastane hakkında pek yorum yapamayacağım o yüzden. Ama doğum hizmeti vs güzel diyorlar. Odalar aşırı temiz , ferah. İşleyiş genelde hızlı tahliller yarım saatte sonuçlanıyor mesaj geliyor. Bir eleştiri de şöyle yapabilirim. Koca hastanenin online bile olsa gebe okulu vs programı yok. Yani o konuda biraz eksikler , siz ebenin odasına girip görüşme yapabiliyorsunuz. Öyle medipoldeki vs gibi güzel bir takip göremedim açıkçası ebelik hizmetleri konusunda