Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
tecrübeli anneler 💓 sezaryen ve normal doğumdan sonra sağınıza solunuza dönerek yatabilmeniz ne kadar zaman aldı? altta da üstte de dikişlerin acısı geçene kadar düz mü yattınız? dikişlerin acısı ne zaman geçer bir de 🫠 çok soru oldu annelerimizden bilgileri bekliyorumm
Benim ilk gebeliğim ama daha önce miyom ameliyatı geçirdim. O süreçte hep oturur vaziyette dik şekilde uyumuştum. Dikişlerim acıyordu istesem de yatamıyordum. 30-40 günü bulmuştu benim. Tamamen iyileştiğimi de 3-4 ay sonunda hissetmiştim. Eğilip kalkarken rahimdeki dikişleri zorlamamak adına dizleri kırarak eğildim. Bir yere uzanmadım vs . Aynı hamilelikteki gibi

Ben de göbeğimi biraz aşağıda hissediyorum. Bunu yapacağım bu hafta itibariyle.

tecrübeli anneler 💓 sezaryen ve normal doğumdan sonra sağınıza solunuza dönerek yatabilmeniz ne kadar zaman aldı? altta da üstte de dikişlerin acısı geçene kadar düz mü yattınız? dikişlerin acısı ne zaman geçer bir de 🫠 çok soru oldu annelerimizden bilgileri bekliyorumm
Sezaryenle doğum yapmıştım. 3 gün içinde normal ağrısız hareket edebiliyordum, 1 haftaya baya düzelmiştim ve normal hayatıma dönmüştüm.

Kızlaar ,ayy cok heyecanlıyım bugün 🥹
Muayenem vardi ,bebitoşkolarim cok tatli bal gibi olmuşlar yine ,oğluşumu göremedim gerçi sırtını dönmüş minnoş 🤭
İkisi de 46cm 2şer kilo
Vee doktorum 2 hafta sonra dogum tarihini konuşalım dedi ,galiba benim zamanım yaklastı artik ya cok heyecanlandım

Kızlaar ,ayy cok heyecanlıyım bugün 🥹
Muayenem vardi ,bebitoşkolarim cok tatli bal gibi olmuşlar yine ,oğluşumu göremedim gerçi sırtını dönmüş minnoş 🤭
İkisi de 46cm 2şer kilo
Vee doktorum 2 hafta sonra dogum tarihini konuşalım dedi ,galiba benim zamanım yaklastı artik ya cok heyecanlandım
Ayy yaklasmis bende heyecanlandim simdi 🤩

kızlar @Mervellaa bana dönüş yaptı, kendisini toparlayınca foruma yazacağını iletti çok konuşamadık inşAllah her şey yolundadır. Akşama foruma yazmaya çalışacağını söyledi. sizlere de haber vermek istedim 🥹

kızlar @Mervellaa bana dönüş yaptı, kendisini toparlayınca foruma yazacağını iletti çok konuşamadık inşAllah her şey yolundadır. Akşama foruma yazmaya çalışacağını söyledi. sizlere de haber vermek istedim 🥹
Aaa cok sukur ,her sey yolundadır insallah ya ,hadi bakalim 🙏🏻

canım sen hala nidilat kullanıyor musun ve sancıların sürüyor mu
Kullaniyorum canım ,ben artik pek ayakta duramıyorum (max 15dk ) bugun doktora gittim geldim biraz sancim oldu maalesef ama evde uzanirken olmuyor.
Senin de vardi daha iyi misin ,magnezyumla birlikte o turuncu hap iyi geliyor bana

Back
X