- Konu Sahibi AynurOnder
Siz ne zaman test yapacaksınızİnşallah canm benim le senin yumurtalar aynı büyümüş o zaman benimki de sağ 19 sol 18 di benim bugün 9 ncu günüm inşallah hayırlı haberler alırız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne zaman test yapacaksınızİnşallah canm benim le senin yumurtalar aynı büyümüş o zaman benimki de sağ 19 sol 18 di benim bugün 9 ncu günüm inşallah hayırlı haberler alırız![]()
Siz ayın 15 i test yazacakdınız. Sonucu paylaşa bilirmisiniz acaba.İnşallah hamilelik çıkmışdırnormal canım, iğnenin etkisi
Ya anladım canm inşallah tutarAslında ben iyne vurduğum ilk günden hep aynı konuda yazılanları okuyorum .Bir çok bayan ağrı olduğunu yazmışdı.Fakat benim sadece pıt pıt gibi hareketlilik ve iyne saplanmış gibi hissim oluyor. Sanki ,balin varmış gibi.O da sadece yumurtam yetişmiş tarafda oluyor.Sağda.Patlarmı ve ya patladımı bilmem.İnşallah olmuşdur.Bu arada ben Azerbeycandan yazıyorum size.![]()
Doktor bana 2 şubata kadar adet olmazsan kan testi ver direk dedi ama 6 şubatta doktora gidicem acele etmek istemiyorum adetim baya geçsin öyle kab testi vericem canmSiz ne zaman test yapacaksınız
Canm valla bende 2 aydır klomen kullanıyorum klomeni daha çok övüyorlar famera yı kullanmadım hiçKızlar merhaba 3.üncü klomen kullanmam olacak klomen mi daha iyi yoksa famera mı daha iyi
Ben Femara kullandım ,ilkinde yetişme olmadı ikincisinde 18mm ve 19 mm 2 tane yumurtam varKızlar merhaba 3.üncü klomen kullanmam olacak klomen mi daha iyi yoksa famera mı daha iyi
Bende 2 aydır klomen kullanıyorum olmuyorCanm valla bende 2 aydır klomen kullanıyorum klomeni daha çok övüyorlar famera yı kullanmadım hiç
Bende 2 aydır klomen kullanıyorum gebelik olmuyorBen Femara kullandım ,ilkinde yetişme olmadı ikincisinde 18mm ve 19 mm 2 tane yumurtam var
Canm gebelik sadece klomenle olmuyor yumurtaların mı büyümüyor yoksaBende 2 aydır klomen kullanıyorum gebelik olmuyor
Klomen kullanıp hamile kalan çok insan var inşallah bizde hayırlı haberler alırızBende 2 aydır klomen kullanıyorum gebelik olmuyor
İnşallah,ilk günlerde çok heyecanlıydım.Amma şimdi sanki olmiycakmış gibi hiss ediyorumKlomen kullanıp hamile kalan çok insan var inşallah bizde hayırlı haberler alırız
Belki yumurtalarınız kendiliyinden çatlamıyor.İyne kullanmadınızmıBende 2 aydır klomen kullanıyorum gebelik olmuyor
Yaaa niye öyle diyorsun umutsuz konuşma inşallah olucak ya olmasa da vardır bi hayırİnşallah,ilk günlerde çok heyecanlıydım.Amma şimdi sanki olmiycakmış gibi hiss ediyorum
Bende reglime bir kaç gün kaldı ben de de olmucak korkusu varİnşallah,ilk günlerde çok heyecanlıydım.Amma şimdi sanki olmiycakmış gibi hiss ediyorum
Benim bugün 6 cı günüm iyneden sonra.Şimdiye kadar sağ tarafımda bir hareketlilik vardı fakat daha o da yokBende reglime bir kaç gün kaldı ben de de olmucak korkusu var![]()
Bu kez olumsuz sonuç alırsam, artık ara vericem. Çünki, bu stresi bi daha yaşamak istemiyorum.Vücuduma da yan etkileri oluyor bu kadar ilacınYaaa niye öyle diyorsun umutsuz konuşma inşallah olucak ya olmasa da vardır bi hayır
İnşallah olumlu sonuç alırız bende biraz ümitsizim vallaBu kez olumsuz sonuç alırsam, artık ara vericem. Çünki, bu stresi bi daha yaşamak istemiyorum.Vücuduma da yan etkileri oluyor bu kadar ilacın
Bende de aynı .Allah bilir bişey diyemem amma olsa sevinirim. Her günümüzü yazalımmı, burda yazılanları okudukca heyecanım az da olsa geçiyorİnşallah olumlu sonuç alırız bende biraz ümitsizim vallabende de dün 10 ncu gündü göğüs ucum çok ağrıyordu ilk günlerde be batma kaşık ağrısı falan yaşadım ama şuan bi belirti yok sanki bu ay olumsuz olacak gibi hissediyorum
Aslında 10 cu gün iynənin etkisi geçiyor.Yarın test yapa bilirsiniz aslında. Ben de 11 ci günümde yapıcamİnşallah olumlu sonuç alırız bende biraz ümitsizim vallabende de dün 10 ncu gündü göğüs ucum çok ağrıyordu ilk günlerde be batma kaşık ağrısı falan yaşadım ama şuan bi belirti yok sanki bu ay olumsuz olacak gibi hissediyorum