• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 klomen kullananlar toplansın

Aslında ben iyne vurduğum ilk günden hep aynı konuda yazılanları okuyorum .Bir çok bayan ağrı olduğunu yazmışdı.Fakat benim sadece pıt pıt gibi hareketlilik ve iyne saplanmış gibi hissim oluyor. Sanki ,balin varmış gibi.O da sadece yumurtam yetişmiş tarafda oluyor.Sağda.Patlarmı ve ya patladımı bilmem.İnşallah olmuşdur.Bu arada ben Azerbeycandan yazıyorum size.🫠
Ya anladım canm inşallah tutar 🥹🙏

Siz ne zaman test yapacaksınız
Doktor bana 2 şubata kadar adet olmazsan kan testi ver direk dedi ama 6 şubatta doktora gidicem acele etmek istemiyorum adetim baya geçsin öyle kab testi vericem canm

Kızlar merhaba 3.üncü klomen kullanmam olacak klomen mi daha iyi yoksa famera mı daha iyi

Yaaa niye öyle diyorsun umutsuz konuşma inşallah olucak ya olmasa da vardır bi hayır
Bu kez olumsuz sonuç alırsam, artık ara vericem. Çünki, bu stresi bi daha yaşamak istemiyorum.Vücuduma da yan etkileri oluyor bu kadar ilacın

Bu kez olumsuz sonuç alırsam, artık ara vericem. Çünki, bu stresi bi daha yaşamak istemiyorum.Vücuduma da yan etkileri oluyor bu kadar ilacın
İnşallah olumlu sonuç alırız bende biraz ümitsizim valla 😔 bende de dün 10 ncu gündü göğüs ucum çok ağrıyordu ilk günlerde be batma kaşık ağrısı falan yaşadım ama şuan bi belirti yok sanki bu ay olumsuz olacak gibi hissediyorum

İnşallah olumlu sonuç alırız bende biraz ümitsizim valla 😔 bende de dün 10 ncu gündü göğüs ucum çok ağrıyordu ilk günlerde be batma kaşık ağrısı falan yaşadım ama şuan bi belirti yok sanki bu ay olumsuz olacak gibi hissediyorum
Bende de aynı .Allah bilir bişey diyemem amma olsa sevinirim. Her günümüzü yazalımmı, burda yazılanları okudukca heyecanım az da olsa geçiyor

Aslında 10 cu gün iynənin etkisi geçiyor.Yarın test yapa bilirsiniz aslında. Ben de 11 ci günümde yapıcam

Back
X