• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Selamlarr Bende bu gruptayim artık benide listeye eklerseniz sevinirim 🩷
Tüp Bebek 5. Tedavi sonucu pozitifi gördük şükür artık doğuma gün sayıyoruz 🙏🏼

Yaş 31
1.cocuk
Sat 21 Haziran
Kese 5. Hafta
Kalp Atışı 6. hafta
Cinsiyet Kız 🩷
Tahmini DT 26 Mart
İsmi Şimdilik Buse 🎀
Merhabaaa
Benimde sat 21 Haziran inşallah zamanında sağlıkla alırız minikleri kucağımıza 😌💖

Ooy maşallah tombik beben bayılırım🤣
Ayy evet ya yüzü, gözü, dudakları bacakları etli etli şaşırıyorum gördükçe 😂😂
Ben 3.900 doğmuşum eşim ikiz olmasına rağmen 3600 doğmuş genetik herhalde şeker falan da çıkmadı😂
Ama 25 den sonra birden büyüme atağına geçiyorlar, 2 3 haftada aldıkları kiloyu artık haftada almaya başlıyorlar. 6 ayda 600-700 gr alıyorlar ama 3 ve üzeri kiloda doğuyorlar son 3 ayda 2,5 kilo alıyorlar resmen 😍

kizlar iyi geceler yanaklarımın iki tarafında ve dilimde yine aft çıktı agzımı acamıyorum ve konusamıyorum tuzlu gargara dısında ne yapabilirim 2 gündür bu sekilde ve cok agrım var
Sumak çok iyi geliyo direkt aftlara sür. Ben yıllardır aflardan muzdaribim hep çıkar ve hep sumak yakıp söndürür

Ayy evet ya yüzü, gözü, dudakları bacakları etli etli şaşırıyorum gördükçe 😂😂
Ben 3.900 doğmuşum eşim ikiz olmasına rağmen 3600 doğmuş genetik herhalde şeker falan da çıkmadı😂
Ama 25 den sonra birden büyüme atağına geçiyorlar, 2 3 haftada aldıkları kiloyu artık haftada almaya başlıyorlar. 6 ayda 600-700 gr alıyorlar ama 3 ve üzeri kiloda doğuyorlar son 3 ayda 2,5 kilo alıyorlar resmen 😍
Ayy ben zayıf doğmuşum ama eşim tombişmiş inşallah tombik olurum bayılırım😅

Kızlar ben hastaneye hava dolayısıyla gidemedim :(
17.00ye aldım inşallah hava açar.
Onun dışında size bi şey sorcam , şimdi bebeğe zıbın bakıyordum da ben yeni doğan kısa kollu ve uzun kollu aldım 10’ar adet .
Diğer askılı olanlardan da diyorum ki 0-3 ay ve 3-6 ay mı alsam bi 5 li
Alışveriş kısmı çok zor ya ahahah

Kızlar ben hastaneye hava dolayısıyla gidemedim :(
17.00ye aldım inşallah hava açar.
Onun dışında size bi şey sorcam , şimdi bebeğe zıbın bakıyordum da ben yeni doğan kısa kollu ve uzun kollu aldım 10’ar adet .
Diğer askılı olanlardan da diyorum ki 0-3 ay ve 3-6 ay mı alsam bi 5 li
Alışveriş kısmı çok zor ya ahahah
Valla haklısın bende bu ay son eksiklerini alıcam daha diğer ayda kendime alıcam artık yeterr🤣

Merhabalar güzel Hamişler gününüz güzel geçsin.🍀 Bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı fakat bebeğin başı aşağıda sıkışmış gibi duruyor dedi ve ne yaptıysa oradan çıkmadı ve 2 kere çıkmak zorunda kaldık. 13.30 da tekrar gel ve son kez bakarım olmazsa para iadesi yaparım dedi çok üzüldüm. Ne yapabilirim, öneriniz var mı?

Merhabalar güzel Hamişler gününüz güzel geçsin.🍀 Bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı fakat bebeğin başı aşağıda sıkışmış gibi duruyor dedi ve ne yaptıysa oradan çıkmadı ve 2 kere çıkmak zorunda kaldık. 13.30 da tekrar gel ve son kez bakarım olmazsa para iadesi yaparım dedi çok üzüldüm. Ne yapabilirim, öneriniz var mı?
Yürüyüş kahve çikolata tatlı soğuk meyvesuyu bunlardan bazılarını deneyebilirsiniz

Aynen sanırım işk gebelikte ister istemez yatıyorduk hareletsizlik kramp yapıyordu 🤣 bunda istesekte yatamıyoruz 😅😅😅 başlamasın valla aman geçmiş olsun sizede
Katılıyorum bencede öyle 😄 teşekkür ederimm🌸
Canım hemoglobin mi onemlı dogumda benm HGB 11.9 ferritin brz dusuktü 8lerdydi sanrm. hatta dahiliye hafta da 1 Demir kullansan yeter demstı ama saglk ocagu Dru hergun demstı
Hgb değerin riskli sınırda değil 🤗 ferritin düşüklüğünün malesef birçok yan etkisi var, doğumdan sonra süt üretimini dahi etkiliyor ne yazık ki.
Selamlarr Bende bu gruptayim artık benide listeye eklerseniz sevinirim 🩷
Tüp Bebek 5. Tedavi sonucu pozitifi gördük şükür artık doğuma gün sayıyoruz 🙏🏼

Yaş 31
1.cocuk
Sat 21 Haziran
Kese 5. Hafta
Kalp Atışı 6. hafta
Cinsiyet Kız 🩷
Tahmini DT 26 Mart
İsmi Şimdilik Buse 🎀
Hoşgeldin canım hayırlı olsun gözünüz aydın bu yolculuk çok zordu ama sonu herşeyi unutturuyor ilk bebeğimi tüp bebekle kucağıma aldım şimdi doğal bir şekilde hamile kalmanın mucizesine tanıklık ediyorum, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de.🤍
Her hamilelik özel ve önemlidir ama tüp bebek sürecini yaşayan bilir gözümde herzaman birkaç adım öndedir yorgun savaşçı tüp bebek anneleri 🌸
Benim sat 24 haziran oldukça yakınız, ismiyle gelsin güzel kız 🥰❤️

Back
X