- 16 Ekim 2024
- 1.656
- 1.078
- 48
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
Olabilir canımİyidir canım benimde bu aralar şikayetim çok çabuk yoruluyorum enerjim düşük ya dolunaydan ya demir eksikliğinde bilemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canımİyidir canım benimde bu aralar şikayetim çok çabuk yoruluyorum enerjim düşük ya dolunaydan ya demir eksikliğinde bilemiyorum![]()
Hoşgeldin canım maşallahSelam kızlarhepinizi tüp bebek sürecinden hatırlıyorum şükür Rabbime artık bebişlerimizi konuşacağımız evreye geçtik
Darısı umutla bekleyen herkesin başına
gebelik başlığındaki 2026 mart anneleri grubu çok kalabalık oraya yetişemiyorum
bir de bizim tüp bebek olunca ister istemez farklılıklar oluyor bu başlık çok çok iyi oldu
17+3 deyim ve 2 gündür muhteşem şekilde kızımı hissediyorum
tekme falan değil ama hareket ediyor inanılmaz bir duygu nasıl mutluyum Nasıl mutluyum tarif edemem
bulantı kusmalarda olmasa herşey mükemmel
![]()
Yaa Demir’e bence de başlanması lazım canım ben magnezyumu ilkinde dediğin gibi daha ileri tarihlerde içtiğimi hatırlıyorumBen demire başladım canım iki haftadan fazla oldu hatta başlayalı, magnezyumu sordum ama biraz daha ilerde başlayalım dedi
Selam canım benim bebeğim kız. 16+0 dayım ben henüz bir hareket hissetmedimHoşbuldumAslında ben 15.haftadan beri minik minik bişeyler hissediyorum ama son iki gündür bariz şekilde dönüp duruyor benim kız
. Doktor kontrollerinde de çok hareketli
Şükürler olsun bugünümüze
cinsiyetler belli oldu sizlerin
Kızlar adetime bir gün var bu sabah test yaptim boyle cikti sizce hamilemiyimMerhaba kızlariş yoğunluğundan pek bakamıyorum buralara artık ama memnun oldum bu grubu görünce
ben de 15+6'dayım. Her gün değil belki ama birkaç gündür hafif alt katında seğirme hissediyorum bir iki kere filan
nasip olursa oğlum olacak benim de
birkaç gün sonra kontrolüm var, imom multivitamin dışında bir şey kullanmıyorum ama birkaç değerim düşük çıktı geçen belki ilave Demir vs başlamak gerekebilir. Her gün mutluluk vesilesi, her gün heyecan hakikaten...
Hayırlı olsun canım gözün aydın, benim bir oğlum var şükürler olsun bu sefer kız olduBenim oğluşum olacak Allah nasip ederse![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım maşallahbenimki de erkek sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
![]()
Hayırlı olsun canım prenseslermizSelam canım benim bebeğim kız. 16+0 dayım ben henüz bir hareket hissetmedim
Ben karar veremiyorum canım çektirsem mi çektirmesem miKızlar detaylı ultrasonu 20. Haftada mı çektireceksiniz, doktorunuz ne dedi?
Sağ ol canım benim de bir oğlum var ama yine oğlan nasip işteHayırlı olsun canım gözün aydın, benim bir oğlum var şükürler olsun bu sefer kız oldu
Hoşbuldum canımhayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun canım prenseslermizben ilk oğlumu 19.hafta da hissetmiştim. Doktor ikinci çocuk daha erken hissediliyor anneler deneyimli oluyor dedi. Eğer ilk bebişse erken. Kişiden kişiye de değişiyor tabi. Ama hissedince ayakların yerde kesiliyor muhteşem bir duygu
![]()
Mutlaka git canım doktorlar kime sorduysam öneriyor fetal DNA yaptırmış olsak da çünkü çok detaylı bakılıyor bnm bir arkadaşımın bebeğine böbrek bezlerinde sıkıntı gördüler doğuma kadar araştırdılar doğdu gerçekten böbrek bezi çalışmıyordu en iyi doktoru buldular doğumdan hemen sonra ameliyat oldu bebekBen karar veremiyorum canım çektirsem mi çektirmesem miyakın zamanda fetal DNA sonucumu aldım şükür temiz çıktı. Cumartesi de randevum var bakalım randevunun seyrine göre 22.haftada perinatoloğa gidebilirim. Sen kesin çektirecek misin
Pozitif gibi duruyor bence bi beta baktırın bugünKızlar adetime bir gün var bu sabah test yaptim boyle cikti sizce hamilemiyim
Doktoruma 18.hafta gidince danışıcam ama ben kesin yaptırırım 20de filan yaptırırım detaylıyı canımKızlar detaylı ultrasonu 20. Haftada mı çektireceksiniz, doktorunuz ne dedi?