- Konu Sahibi perfectbaby
Sağol canım aynen öyle çok zor , sizlerde dikkat edinÇok geçmiş olsun çabuk toparlanırsın inşallah hamileyken daha zor oluyor hastalık işi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım aynen öyle çok zor , sizlerde dikkat edinÇok geçmiş olsun çabuk toparlanırsın inşallah hamileyken daha zor oluyor hastalık işi![]()
Göğüs sızıntısı hariç ben yazmışım gibi hepsiKızlar, selamuzun zamandır yoğunluktan yazamıyorum ve düzenli takip edemiyorum ama sanırım pek çoğumuz 19. Haftanın içindeyiz.
İlk gebeliğim, Ben böyle bazen gün içinde kıpır kıpır bir şeyler hissediyorum, bazı günler daha fazla olduğu oluyor bazense daha sakin geçiyor. Bir de karın sertleşmesi eklendi ara ara çok gergin oluyor karnım, sonra geçiyor Allahtan. Ne yesem çabuk doluyor gibi midem, garip bir şekilde. Reflü başladı hafiften. Geçen gece de mesela göğüs sızlaması yaşadım şiddetli. Süt kanalları ile ilgili miydi neydi anlamadım ama uykumdan uyandırdı desem yeridir. Sizde nasıl, her şey yolunda gidiyordur inşallah
![]()
![]()
Çok geçmiş olsun cnm çok dikkat etSağol canım aynen öyle çok zor , sizlerde dikkat edin
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun cnm çok dikkat et![]()
Valla bi sürü zıbın aldım öncelikleNeler aldın bakalım![]()
Kızlar iştahınız nasıl ben ölücem çok yiyorum ağzım durmuyor. Bir yandan tatlı yerken bir yandan tatlıdan sonra ne yiyeceğimi düşünüyorum. İmdat böyle olan var mı ?
Benden de bebek küveti mama sandalyesi mama kaşığı tabağı filan bu sefer iştahlı olacağına inancım tamsa demekValla bi sürü zıbın aldım önceliklehunharca hem de
birkaç takım tulum aldım. DeFacto ve E bebek
![]()
Çikolataya düştümKızlar iştahınız nasıl ben ölücem çok yiyorum ağzım durmuyor. Bir yandan tatlı yerken bir yandan tatlıdan sonra ne yiyeceğimi düşünüyorum. İmdat böyle olan var mı ?
Allah size sabır versin, zaman size ilaç olsun dilerim...16-17 temmuz transfer olanlar grubunda sohbet ediyoduk kizlar, hatirlarsiniz, ne guzeldi. Hala okuyorum burayi, takip ediyorum sizleri. Ben bebisimi 1ekimde 13+5 Haftada kaybettim. Rabbim insallah tekrardan nasip eder. Benim icin dua edermisiniz. Gebelerin duasi kabul olurmuş. Vucudum toparlansin yeniden tedaviye baslicam.
Hepinize saglikli dogumlar diliyorum.
Allah sabır versin , bir daha böyle bir şey yaşatmasın. En kısa zamanda yeniden yüzünüzü güldürsün16-17 temmuz transfer olanlar grubunda sohbet ediyoduk kizlar, hatirlarsiniz, ne guzeldi. Hala okuyorum burayi, takip ediyorum sizleri. Ben bebisimi 1ekimde 13+5 Haftada kaybettim. Rabbim insallah tekrardan nasip eder. Benim icin dua edermisiniz. Gebelerin duasi kabul olurmuş. Vucudum toparlansin yeniden tedaviye baslicam.
Allah sabır versin en kısa zamanda güzel haberle yüzünüzü güldürsün dilerim16-17 temmuz transfer olanlar grubunda sohbet ediyoduk kizlar, hatirlarsiniz, ne guzeldi. Hala okuyorum burayi, takip ediyorum sizleri. Ben bebisimi 1ekimde 13+5 Haftada kaybettim. Rabbim insallah tekrardan nasip eder. Benim icin dua edermisiniz. Gebelerin duasi kabul olurmuş. Vucudum toparlansin yeniden tedaviye baslicam.
Ahh canım kaybın için çok üzgünüm ben de ilk transferimde 9.haftada kaybetmiştim kürtaj olmak zorunda kalmıştım gerçekten çok zor ama eminim sağlıklı bir şekilde tekrardan nasip edecek çok duacıyım16-17 temmuz transfer olanlar grubunda sohbet ediyoduk kizlar, hatirlarsiniz, ne guzeldi. Hala okuyorum burayi, takip ediyorum sizleri. Ben bebisimi 1ekimde 13+5 Haftada kaybettim. Rabbim insallah tekrardan nasip eder. Benim icin dua edermisiniz. Gebelerin duasi kabul olurmuş. Vucudum toparlansin yeniden tedaviye baslicam.
Canım Rabbim tekrar yüzünü güldürsün inşallah16-17 temmuz transfer olanlar grubunda sohbet ediyoduk kizlar, hatirlarsiniz, ne guzeldi. Hala okuyorum burayi, takip ediyorum sizleri. Ben bebisimi 1ekimde 13+5 Haftada kaybettim. Rabbim insallah tekrardan nasip eder. Benim icin dua edermisiniz. Gebelerin duasi kabul olurmuş. Vucudum toparlansin yeniden tedaviye baslicam.