• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Ailesinde şeker olmayan kendisinde de önceki gebeliğinde dahil şeker olmayan normal kilo alan arkadaşımda ikinci gebeliğinde gebelik şekeri çıktı lütfen ihmal etmeyin kızlar nolur nolmaz ona göre diyete çok dikkat etti sağlıklıca doğurdu
Hadi ya buna uzuldum canim yani yasadigim ulkede bu sekilde uygulama doktorlarimiza guvenirsek bu sekilde once aclik sekerine bakiyorlar sonra dedigim seylere gereksiz yük vucuda diyorlar ama elimizden olcebiliriz eger orada bir sorun gorursek onlara bildirmemizi istiyorlar ama tabi ben iyi hissetmiyorum istiyorum diye belirtirsek seker testinde yapabiliyorlar ama
Yaklasimlari boyleydi

Hadi ya buna uzuldum canim yani yasadigim ulkede bu sekilde uygulama doktorlarimiza guvenirsek bu sekilde once aclik sekerine bakiyorlar sonra dedigim seylere gereksiz yük vucuda diyorlar ama elimizden olcebiliriz eger orada bir sorun gorursek onlara bildirmemizi istiyorlar ama tabi ben iyi hissetmiyorum istiyorum diye belirtirsek seker testinde yapabiliyorlar ama
Yaklasimlari boyleydi
Hm evet ikiye ayrılıyor burda da işte inşallah sağlık olsun da evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım🤗❤️ gerisi boş

Hm evet ikiye ayrılıyor burda da işte inşallah sağlık olsun da evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım🤗❤️ gerisi boş
Evet ya ben turkiyede ki doktoruma da soracagim bi turkiyede bile her doktor farkli yorum yapiyor kime guvenelim ne yapalım benimde kafam karisti😅

Evet ya ben turkiyede ki doktoruma da soracagim bi turkiyede bile her doktor farkli yorum yapiyor kime guvenelim ne yapalım benimde kafam karisti😅
Evet maalesef 😅 mesela iki hafta önce aşı oldum o arada kan değerlerine bakalım gelmişken dedi aile hekimi aklımda yoktu açıkçası sonra bi baktım ki Demir değerlerim düşmüş ferritin 4e düşmüş kendi kadın doğumcuma sordum kan serumu dedi başka kadın doğum ve iki farklı dahiliyeye gittim bu arada o gün itibariyle ilacı 2ye çıkardım ve diğer hiçbir doktor kan serumu önermedi dün iki hafta sonra tekrar test yaptırdım ki 10,5a yükselmiş yani bu konuda bile çok arada bıraktılar beni ama iyiki yaptırmadım diyorum şimdi ilaçla yükseliyor 🤲

Bende de seker testi yapilmadi canim Yasadigim ulkede de yaklasim o sekilde kilo alimi, bebegin suyu ve kilosu ve ailede seker hastaligi oykusu bakiliyor oncelikli olarak onlar normalse yapilmiyor bende yaptirmadim oyuzden
Canım bende kesin yaptırırım şeker yüklemesi gibi bakıyordum ama doktorum en başından ekmek vs gibi şeyleri yasakladı şeker zaten yok kullanmıyorum bunlarıda biliyor meyveyi de yeterli porsiyon alınca sıkıntı görmedi. Ayrıca güveniyorum doktoruma. Bu arada tansiyon aleti aldım arada baş ağrısı yaşıyorum temkinli olmakta fayda var diye abartmadan ölçüm yapıyorum😇yarın ikinci tetanoz aşım var birde rutin kan tahlilleri yapılacak.

Evet benimki de bir hafta kadar önde görünüyor ultrasonda ama bebekte adet tarihi baz alınıyor dedi bana da doğum ona göre hesaplanıyor
Benim doktor adet tarihi değil de transfer tarihini baz alıyor arada 21 gün fark var son adet 22 haziran transfer 12 temmuz anlamadım gitti her doktorun farklı işte.

Benim doktor adet tarihi değil de transfer tarihini baz alıyor arada 21 gün fark var son adet 22 haziran transfer 12 temmuz anlamadım gitti her doktorun farklı işte.
Kesinlikle hepsi farklı 😀
Diyorum ya napıyolarsa yapsınlar bebişleri sağlıkla kucağımıza versinler bize de kolay ve konforlu doğum sağlasınlar mümkünse😂
Çünkü ben son 2 gündür göbeğime bakıp nasıl çıkıcak diye düşünüyorum😂😂

Benim doktorum da adet tarihimin 5 gün sonrasını baz alıyor. 5 gün dondurulmuş embriyo transfer yapıldığını için. 17 haziran son adet tarihim. 22 haziran olrak hesapladı. Dediğim gibi de 22 hazirana uyumlu gidiyor bebek .

Kesinlikle hepsi farklı 😀
Diyorum ya napıyolarsa yapsınlar bebişleri sağlıkla kucağımıza versinler bize de kolay ve konforlu doğum sağlasınlar mümkünse😂
Çünkü ben son 2 gündür göbeğime bakıp nasıl çıkıcak diye düşünüyorum😂😂
Benim doktorum da adet tarihimin 5 gün sonrasını baz alıyor. 5 gün dondurulmuş embriyo transfer yapıldığını için. 17 haziran son adet tarihim. 22 haziran olrak hesapladı. Dediğim gibi de 22 hazirana uyumlu gidiyor bebek .
Her doktorun bilimsel tezi farklı demekki. Neyse hanımlar Sağlıkla gelsin bebeklerimiz de inşallah 🙏🤲 zamanında ve pozitif doğum olsun aminnn🥰🤲şimdi birde hareketleri arttı ya minnoşun içim daha rahat yoksa hergün bir bahane bulup doktora gitmek istiyordum. İlk günler aklıma geldi de 😅çift çizgi gördükçe test yapasım geliyordu😂 ne günler atlattık kızlar şükür bu günlere. 🤲🥰

Back
X