- Konu Sahibi perfectbaby
Anladım canım . İlk oğlunu kaç haftalık iken doğum yaptın. Fl geriliği ve su fazlalığı yoksa şekerden değil diyor doktorlar kuzum. Ac çok artıyor şekerden. Bide genetik diye de bir durum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıkmış canım sonuçlarınSelam canım ben şekerimi dün yaptırdım o şekerli sudan bir saat sonra çıkan sonucum üst sınıra çok yakın iki saat sonra çıkan sonucum da yine üst sınıra çok yakın sınırı ikisi de geçmemiş ama yakın benim kendi doktorum bi şey demedi sınırı geçmemiş dedi burdaki başka kadın doğumcu bir ay sonra testi yenile dediAma ben kendi doktorumu dinliycem yaptırmayı düşünmüyorum tekrardan sadece biraz daha dikkat ederim beslenmeme
Kaç çıkmış canım sonuçların
Benimde 10 gün ilerde gidiyor şeker çıkmadı ama tarihi değişmedi yani bu doğum tarihini etkilemez dedi.Önden gitmesi iyi dimi canım bizde 1 hafta önden gidiyormuşz ama doktor 23 24 . Haftalar büyüme atağı oluyormş bebeklerde.
Doğum kilosunu etkiler o halde anladım canımBenimde 10 gün ilerde gidiyor şeker çıkmadı ama tarihi değişmedi yani bu doğum tarihini etkilemez dedi.
Test sonuçların nasıl canım çıktıysa bakalım. Tüp bebek tedavi derken tahlil sonuçlarından anlar olduk hepimiz. Bende yarın alacağım dil altı sprey olarak en iyisi bu dedi doktorKızlar elimi kolumu kaldıracak halim yok buz falan yiyodum hatırlıyosanız bugünde bitiğim
Dün kan vermiştim demir 12 geldi depom tükenmiş mi tükencekmiymiş öyle bişey
Doktora gidemedik test sonucu geç çıktı eczaneden hemen ocean diye bi demir ilacı aldık yarın doktorumu arıcam
Ama çok çok kötüyüm ben böyle halsizlik üşüme yaşamadım![]()
Referans aralığına bak canımcanım bu neye göre sınırmış benimkide 131 çıktı kaç çıkınca şeker var deniliyor
Hangi değerin 12 canım ferritin kaç hemoglobin kaç ?Kızlar elimi kolumu kaldıracak halim yok buz falan yiyodum hatırlıyosanız bugünde bitiğim
Dün kan vermiştim demir 12 geldi depom tükenmiş mi tükencekmiymiş öyle bişey
Doktora gidemedik test sonucu geç çıktı eczaneden hemen ocean diye bi demir ilacı aldık yarın doktorumu arıcam
Ama çok çok kötüyüm ben böyle halsizlik üşüme yaşamadım![]()
Evet yaa çok fazla bence de simit seviyordum bazen75 lik yapılmış çok fazla değil mi 50 lik değil. Ama şekerli yiyecektn daha çok simit poğaça etkiliyor şekeri . Onlara dikkat edersin çok sıkıntı olmaz canım
Ferritin 12 çıktı canımHangi değerin 12 canım ferritin kaç hemoglobin kaç ?
Ferritin geçen ay 32 di dün 12 çıktı hemoglobin normal değerlerde çıktıTest sonuçların nasıl canım çıktıysa bakalım. Tüp bebek tedavi derken tahlil sonuçlarından anlar olduk hepimiz. Bende yarın alacağım dil altı sprey olarak en iyisi bu dedi doktor
Simit sevilmez mi milli sokak yemeğimizEvet yaa çok fazla bence de simit seviyordum bazendikkat ederim
D vitamini ve b12 de çok halsizlik yapıyor kuzum. Ama cidden depolar bile boş neredeyse günde 2 demir verirlerse saşmaFerritin geçen ay 32 di dün 12 çıktı hemoglobin normal değerlerde çıktı
Ama bitiğim öyle böyle değil
Geçmiş olsun canım. Ferit’inin bir anda baya düşmüş ama 9 aralıkta yaptırdığım testte benimde feritinim 12 öyle anlattığın gibi bir halsizliğim yok. Acaba senin başka vitamin değerlerinde mi düştü veya üşüttün mü?Ferritin geçen ay 32 di dün 12 çıktı hemoglobin normal değerlerde çıktı
Ama bitiğim öyle böyle değil
Canım senin Feritinin kaç çıkıyordu benim 12 olmasına rağmen 2. Yi başlatmadı neden acabaHangi değerin 12 canım ferritin kaç hemoglobin kaç ?