2026 Mayıs anneleri 🌸🤰

rabbim hayırlsıyla sağlıklıkla nasip etsin

Kızlar merhaba Allah izin verirse bende aranıza katılıyorum. Ultrasonda keseyi gördük henüz kalp atışı için erken beklemedeyim.

Merhabalar ben de pazartesi günü gitmiştim doktora ve iki tane kese gördük. Tüp bebek tedavisi ile çift embriyo transferi olmuştum ve çok şükür pozitifi gördüm. Ayın 30unda kalp atışlarını duymaya gideceğiz nasipse inşallah.

Benimde Cuma günü kontrol ama progestan kullanmama rağmen kahverengi lekenmeler oluyor biraz korkuyorum inşallah sknti olmaz
Korkma canım lekelenmeler normalmiş ben bayağı araştırdım gerçi 10 yaşında bir kızım da var ama unuttum tabi aradan yıllar geçince bu olayları :)

Korkma canım lekelenmeler normalmiş ben bayağı araştırdım gerçi 10 yaşında bir kızım da var ama unuttum tabi aradan yıllar geçince bu olayları :)
Aslında başta kanama yaşadım korkum oyuzden şuanda kahverengi lekeye döndü ama yinede miktarı azalıp artıyor, öncesinde 1 kurtajim var haliyle tedirgin ediyor. Siz progestan kullaniyormusunz

Aslında başta kanama yaşadım korkum oyuzden şuanda kahverengi lekeye döndü ama yinede miktarı azalıp artıyor, öncesinde 1 kurtajim var haliyle tedirgin ediyor. Siz progestan kullaniyormusunz
Kullanmıyorum canım ben normalde kontrole yarın gidecektim ancak dün gece çok kötüleştim 3 gündür çok şiddetli baş ağrım var midem çok kötü tansiyonum çok düşük vücudum da aşırı şişti bugüne çektim randevuyu akşam üzeri gideceğim

Sen pozitif düşün tedirgin olma streste çok etkili çünkü inşallah herşey çok güzel olcak

Geçmiş olsunn umarım hersey yolundadır. Kalp atisi duyulmaya başlayınca oluyor genelde. Doktorunuz ne dedi şuan nasilsinsiz

Geçmiş olsunn umarım hersey yolundadır. Kalp atisi duyulmaya başlayınca oluyor genelde. Doktorunuz ne dedi şuan nasilsinsiz
Şimdi çıktık canım kalp atışı var çok minik olduğu için zor duyuluyor ama karından baktı sadece herşey yolunda dedi şükür ki

merhaba kızlar bende sanırım mayıs annesi olacağım 22 eylül beta hgc pozitif çıktı tahmini uygulamaya göre doğum tarihi 29.05.2026 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. tabi henüz erken kese vs daha doktora gitmedim ama yine de çok heyecanlı

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum

Hayırlı olsun Çok sevindimm Bizimde tahmini 24 Mayıs gözüküyor doğum tarihimiz çok heyecanlı biz keseyi gorduk 6 Ekim'de kontrolümüz var kalp atışı ve kendisi görmeye gidicez bakalım

Hayırlı olsun Çok sevindimm Bizimde tahmini 24 Mayıs gözüküyor doğum tarihimiz çok heyecanlı biz keseyi gorduk 6 Ekim'de kontrolümüz var kalp atışı ve kendisi görmeye gidicez bakalım
merhabalar,
benimde tahmini 29 mayıs henüz kontrole gitmedik yarın gideceğiz inşallah keseyi görürüz siz keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?

Hayırlı olsun çok sevindim adınıza benim malesef kimyasal gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…