rabbim hayırlsıyla sağlıklıkla nasip etsinKızlar çok şükür pozitifi gördümtahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir?
Merhaba gözünüz aydın benimde aynı şekilde günler geçmiyor resmen sizin bir sonraki kontrol ne zamanKızlar merhaba Allah izin verirse bende aranıza katılıyorum. Ultrasonda keseyi gördük henüz kalp atışı için erken beklemedeyim.
Teşekkür ederim canım gerçekten de geçmiyor çarşamba günü gideceğim senin ki ne zamanMerhaba gözünüz aydın benimde aynı şekilde günler geçmiyor resmen sizin bir sonraki kontrol ne zaman
Benimde Cuma günü kontrol ama progestan kullanmama rağmen kahverengi lekenmeler oluyor biraz korkuyorum inşallah sknti olmazTeşekkür ederim canım gerçekten de geçmiyor çarşamba günü gideceğim senin ki ne zaman
Korkma canım lekelenmeler normalmiş ben bayağı araştırdım gerçi 10 yaşında bir kızım da var ama unuttum tabi aradan yıllar geçince bu olayları :)Benimde Cuma günü kontrol ama progestan kullanmama rağmen kahverengi lekenmeler oluyor biraz korkuyorum inşallah sknti olmaz
Aslında başta kanama yaşadım korkum oyuzden şuanda kahverengi lekeye döndü ama yinede miktarı azalıp artıyor, öncesinde 1 kurtajim var haliyle tedirgin ediyor. Siz progestan kullaniyormusunzKorkma canım lekelenmeler normalmiş ben bayağı araştırdım gerçi 10 yaşında bir kızım da var ama unuttum tabi aradan yıllar geçince bu olayları :)
Kullanmıyorum canım ben normalde kontrole yarın gidecektim ancak dün gece çok kötüleştim 3 gündür çok şiddetli baş ağrım var midem çok kötü tansiyonum çok düşük vücudum da aşırı şişti bugüne çektim randevuyu akşam üzeri gideceğimAslında başta kanama yaşadım korkum oyuzden şuanda kahverengi lekeye döndü ama yinede miktarı azalıp artıyor, öncesinde 1 kurtajim var haliyle tedirgin ediyor. Siz progestan kullaniyormusunz
Sen pozitif düşün tedirgin olma streste çok etkili çünkü inşallah herşey çok güzel olcakAslında başta kanama yaşadım korkum oyuzden şuanda kahverengi lekeye döndü ama yinede miktarı azalıp artıyor, öncesinde 1 kurtajim var haliyle tedirgin ediyor. Siz progestan kullaniyormusunz
Geçmiş olsunn umarım hersey yolundadır. Kalp atisi duyulmaya başlayınca oluyor genelde. Doktorunuz ne dedi şuan nasilsinsizKullanmıyorum canım ben normalde kontrole yarın gidecektim ancak dün gece çok kötüleştim 3 gündür çok şiddetli baş ağrım var midem çok kötü tansiyonum çok düşük vücudum da aşırı şişti bugüne çektim randevuyu akşam üzeri gideceğim
Şimdi çıktık canım kalp atışı var çok minik olduğu için zor duyuluyor ama karından baktı sadece herşey yolunda dedi şükür kiGeçmiş olsunn umarım hersey yolundadır. Kalp atisi duyulmaya başlayınca oluyor genelde. Doktorunuz ne dedi şuan nasilsinsiz
Sevindim inşallah sağlıkla büyür haftanizi öğrenebildiniz miŞimdi çıktık canım kalp atışı var çok minik olduğu için zor duyuluyor ama karından baktı sadece herşey yolunda dedi şükür ki
Hepimiz inşallah teşekkür ederim 6 hafta 5 günlüktü dünSevindim inşallah sağlıkla büyür haftanizi öğrenebildiniz mi
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyorummerhaba kızlar bende sanırım mayıs annesi olacağım22 eylül beta hgc pozitif çıktı tahmini uygulamaya göre doğum tarihi 29.05.2026 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. tabi henüz erken kese vs daha doktora gitmedim ama yine de çok heyecanlı
Hayırlı olsun Çok sevindimmKızlar çok şükür pozitifi gördümtahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir?
merhabalar,Hayırlı olsun Çok sevindimmBizimde tahmini 24 Mayıs gözüküyor doğum tarihimiz çok heyecanlı biz keseyi gorduk 6 Ekim'de kontrolümüz var kalp atışı ve kendisi görmeye gidicez bakalım
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza benim malesef kimyasal gebelik olduHayırlı olsun Çok sevindimmBizimde tahmini 24 Mayıs gözüküyor doğum tarihimiz çok heyecanlı biz keseyi gorduk 6 Ekim'de kontrolümüz var kalp atışı ve kendisi görmeye gidicez bakalım
5+1 de gördükmerhabalar,
benimde tahmini 29 mayıs henüz kontrole gitmedik yarın gideceğiz inşallah keseyi görürüz siz keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?