2026 Mayıs anneleri 🌸🤰

babyanli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
446
233
18
23
Kızlar çok şükür pozitifi gördüm tahmini doğum tarihim 24 Mayıs gösteriyor. O kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor resmen Daha yolun başındayız ama şimdiden Mayıs anneleriyle aynı yolda olmak çok güzel. Sizin tarihleriniz nedir?

Merhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim

Merhaba canım benim de 18-20 mayıs arası gösteriyor ama daha keseyi görmedik kalp atışını da duymadık o yüzden tam o moda giremedim
Ben daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak için

Ben daha bugün pozitifi aldım ama çok umutluyum yinede lütfen sende o moda gir bebeğin seninle sadece biraz beklemem gerekiyor tanışmak için
Valla günler geçmek bilmiyor sonucu beklemek zordu ama bu da zormuş çok sabırsızım kendisini görmek için

Benim de 5. Gün embriyosu 5AA transfer+9 da 32 çıktı sonucum çok düşük geldi gözüme inşallah kimyasal gebelik yaşamam

Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin

Merhaba kızlar . Buraya yazmak geldi aklıma . Dün sabah hamile olduğumu öğrendim . Doğum kontrol hapı ile korunuyordum . Nasıl oldu bilmiyorum gecikince test yaptım ikiside pozitif . Eşim istemiyor . Aldırmazsan boşanırım kendin büyütürsün ben giderim diyor . Ne yapacağımı şaşırdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…