- 8 Mart 2025
- 32
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi denizzehra
- #2.201
başıma buz koyuyorum o da iyi geliyorBenim de migrenim var nasıl yapacağımı bilmiyorum kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başıma buz koyuyorum o da iyi geliyorBenim de migrenim var nasıl yapacağımı bilmiyorum kızlar.
Benim de kızım var Allahtan bu yıl 1. Sınıf değil . Anasınıfına gidiyor , çalışıyorum mecbur servise verdim . Bu ruh hali geçici ama merak etmeBen ben ben duyularım çok karışık mutsuzluk bir depresif hal Çar üzerimde bu ara geçmeyen herşeyi takıyorum kızım ilkokul 1e başladı onu araba ile götür işe gel akşam okuldan al eve gel yemek bulaşık ev işleri bu arada ödev yapma süreci falan çık yoruluyorum ama bu hamilelik ve bebek kızımla yaptıklarımı yapamayacağım okula nasıl götüreceğim nasıl getireceğim akşam kursa nasıl götürcem evde ödevi yemeği nasıl yapıcam o günlere nasıl dönücem işime yine ara vereceğim vs vs biraz olumsuzluklara odaklanmış haldeyim
Çok teşekkür ederim evde vardı şimdi sürdümCanım selam benim de roza hastalığım var 2 gündür biraz arttı, doktorum bana normal cilt nemlendiricisi olarak cerave önermişti senelerdir nemlendirici onu kullanırım yatıştırdı rozalarımı, bir zamandır düzenli kullanmıyordum, hamilelikte de kullanılan temiz bir içerik olduğu için ve seramid içerdiği için kullanmaya devam ediyorum bilgin olsun senin de beni rahatlatıyor![]()
Evet bir süredir rahattım şimdi tekrar başladıAllahım ölüyordum kaşıntıdan seboroit dermatit bir azıyor gebelik hormonu ile, Vichy dercos şampuan haftada bir iki kullandım geçti gebeyken temiz içerik yoksa o kaşıntı ile durulmuyor
bende de rozasea ve sebo var. kortizonsuz oldugu icin ben elidel kullaniyorum atak donemlerinde. su an boyle bir atakta degilim ama arastirdigim kadariyla elideli doktorunuza danisip kullanmanizda sakinca olmayacaktir. ayrica ben donem donem sudocrem kullaniyorum o da iyi geliyor. bebeklere kullanildigina gore hamilelerde de kullanilmasi sakinca olmayacaktir diye dusunuyorum.Kızlar hem rozasea hem seboreik dermatitim var, ve inanılmaz alevlendi bir andaşu an kortizonlu kremleri de kullanamıyorum yüzüm kıpkırmızı dolanıyorum. Akşamüzerine doktor randevusu aldım gidip bir soracağım. Sizde de başına gelen var mı
hamilelikte hormonlar sebebiyle oluyormuş diye okudum internette ama, inş kullanabileceğim kremler vardır
Teşekkür ederimbende de rozasea ve sebo var. kortizonsuz oldugu icin ben elidel kullaniyorum atak donemlerinde. su an boyle bir atakta degilim ama arastirdigim kadariyla elideli doktorunuza danisip kullanmanizda sakinca olmayacaktir. ayrica ben donem donem sudocrem kullaniyorum o da iyi geliyor. bebeklere kullanildigina gore hamilelerde de kullanilmasi sakinca olmayacaktir diye dusunuyorum.
Teşekkür ederim ben de merak edip baktırdım yavaşlamış biraz ona kafam takıldı açıkçası. Kese ve yolk gördükMerhaba, benim doktorum kese göründükten sonra beta hcg yaptırılmasının bir anlamı yok; artık kalp atışı için iki hafta bekleyeceğiz demişti![]()
Benimde 5 yıl önce ilk gebeliğimde olmadı ilki azdı sildiğimde peçete batacak kadardı ama dün olan çoktu üzerim hatta oturduğum yer kan oldu fitil önermişti doktorum ilkinde onu kullan dedi kullandım çok şükür bugün yok herkes hayırlısıyla kucağına alsın inşallah çok büyük moral bozukluğu olduevet canım ben 5 jaftada lekelenmem oldu dün yine oldu bu nedir ya cidden
Özel klinik miBende sadece hamile olup olmadığımı öğrendiğim 10 dklık muayene için 6200₺ verdim![]()
Evet en hızlı orası randevu verdi ve ben yurtdışında yaşıyorumÖzel klinik mi
Bende de seboreik dermatit var. Hamile olduğumu öğrenince Vichy dercos'a döndüm hemen. İlk gebeliğimde de onu kullandım. Yalnız şu aklınızda olsun: Benim ikizler de ara ara egzama oluyor. Mesela çok kalın giyinip terleyince ya da yünlü giyince. Genetik işte. Pişik kremleri, mantar kremleri asla geçirmedi. Hatta daha da yayıldı egzama. Travocort tarzı kremler işe yaradı. Sizde de kesin olur diye demiyorum ama ben doğru ilacı bulana kadar çok çektimKızlar hem rozasea hem seboreik dermatitim var, ve inanılmaz alevlendi bir andaşu an kortizonlu kremleri de kullanamıyorum yüzüm kıpkırmızı dolanıyorum. Akşamüzerine doktor randevusu aldım gidip bir soracağım. Sizde de başına gelen var mı
hamilelikte hormonlar sebebiyle oluyormuş diye okudum internette ama, inş kullanabileceğim kremler vardır
canım kese göründüyse betaya artık bakmana gerek yokKızlar selamlar tekrardan betası benim gibi yükselip sonradan çok yavaşlayan oldu mu acaba? Bilenlerin yazmasina çok ihtiyacım varşu an 6+2 deyim kese göründü ama beta durdu gibi
19 Eylül beta hcg 318
22 Eylül beta hcg 1642
30 Eylül beta hcg 6286
3 Ekim beta hcg 6916
Çook teşekkür ederimBende de seboreik dermatit var. Hamile olduğumu öğrenince Vichy dercos'a döndüm hemen. İlk gebeliğimde de onu kullandım. Yalnız şu aklınızda olsun: Benim ikizler de ara ara egzama oluyor. Mesela çok kalın giyinip terleyince ya da yünlü giyince. Genetik işte. Pişik kremleri, mantar kremleri asla geçirmedi. Hatta daha da yayıldı egzama. Travocort tarzı kremler işe yaradı. Sizde de kesin olur diye demiyorum ama ben doğru ilacı bulana kadar çok çektimBazen doktorlar bazen çevredekiler aklımı çok karıştırdılar. Benim gözüm açık olsaydı keşke dedim sonra.
Migren için bugün doktorum magnezyum önerdi ocean marka onu aldım ona baslıcam geceleri iç dediBenim de migrenim var nasıl yapacağımı bilmiyorum kızlar.
Yaa sağlıkla alın, alalım inşallah kucağımıza da. Allahım kimseyi maddi manevi sınamasın evladı konusundaAnkara tüp bebek doktoruma gidiyorum hala, aslında sigortam var ama kullanamadım henüz![]()