• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar tekrardan betası benim gibi yükselip sonradan çok yavaşlayan oldu mu acaba? Bilenlerin yazmasina çok ihtiyacım var 🙏🏻 şu an 6+2 deyim kese göründü ama beta durdu gibi

19 Eylül beta hcg 318
22 Eylül beta hcg 1642
30 Eylül beta hcg 6286
3 Ekim beta hcg 6916
Belli bir haftadan sonra yavaş artıyor diye bilitorum ben

Aranızda oksapar falan kullanan var mı. Carsa bacak bölgesini bana açıklayacak olan biri var mı. Çevremde kullananlara soramıyorum henüz hamile olduğumı kimseye demedim. Eczaneden de kendim almadım o yüzden terddüt ettim. Karın ve kol okey ama bacağı tam bilemiyorum

denizzehra denizzehra ben tabloda vardım sanki nereye gittim 😂 beni de ekler misin canım yaşayan bir kızım var ikizlere gebeyim 8 haftalık gebeyim kalp atışlarını duydum . Göremedim kendimi daha önce vardım da varsam da ben goremediysem k.bakma canım

denizzehra denizzehra ben tabloda vardım sanki nereye gittim 😂 beni de ekler misin canım yaşayan bir kızım var ikizlere gebeyim 8 haftalık gebeyim kalp atışlarını duydum . Göremedim kendimi daha önce vardım da varsam da ben goremediysem k.bakma canım
Canım seni hiç eklemedik bilgilerini tabloya uygun şekilde tam ver ekleyim

bende de rozasea ve sebo var. kortizonsuz oldugu icin ben elidel kullaniyorum atak donemlerinde. su an boyle bir atakta degilim ama arastirdigim kadariyla elideli doktorunuza danisip kullanmanizda sakinca olmayacaktir. ayrica ben donem donem sudocrem kullaniyorum o da iyi geliyor. bebeklere kullanildigina gore hamilelerde de kullanilmasi sakinca olmayacaktir diye dusunuyorum.
Selyum şampuan verdi haftada iki gün ve losyon yazdı hamilelikte kullanılabiliyormuş. Yüz için 5 gün, saç için 10 güne kadar kullanabilirsin dedi. 12. Haftaya kadar başka ilaç veremem 12. Haftada tekrar görüşelim dedi 🌸

Ben dogum paketi yaptırdım. 2. ay testlerini devlette yaptırdım. Dogum paketi ücretimden 1. ve 2. ayı düştüler bu sebepten cok daha karlı duruma geçtim. Eger 2. ay testleri devlette yaptırabilirseniz sizin için daha avantajlı olur. Zaten sadece kan testine bakılıyor :)
Ama özel sağlık sigortasından ödeme yaparsak doğum fiyatını 2’ye 3’e katlıyorlar 🤷🏻‍♀️ daha zararlı oluyor anlayamadımki. Yada bize bilgi veren görevli anlatamadı bilmiyorum.

Memorial tercih etmeyin, pek güzel tecrübelerim olmadı orda 🥲 ben şu anda acıbadem ataşehire gidiyorum, şule göncü ayhan. İnternetten araştırıp buldum. Aynı hastanedeki parvana hanım da eski doktorumdu, o da tatlı bir doktordur
Muayene ve doğum ücretleri nasıl peki? Pahalı diye duydum ama

Aranızda oksapar falan kullanan var mı. Carsa bacak bölgesini bana açıklayacak olan biri var mı. Çevremde kullananlara soramıyorum henüz hamile olduğumı kimseye demedim. Eczaneden de kendim almadım o yüzden terddüt ettim. Karın ve kol okey ama bacağı tam bilemiyorum
Ben enox kullanıyorum ama göbekten vurmamı söylediler sizde göbekten vurabilirsiniz bence

Kızlar selamm bugün doktor kontrolüm vardı tam 9 haftalığız, 2.2 cm çıktı bebeğim doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi 3 hafta sonra yani 12. haftamda görmek istedi. Tarama testleriyle ilgili ikili taramayı güvenilir bulmadığını senin kanlarını, yaşını atıyorum 500-1000 gebeye kıyaslama yaparak bir olasılık çıkardıklarını söyledi. Down sendromlu bebekler sağlıklı, sağlıklı bebekler de down sendromlu çıkabiliyor dedi. Ben tüm hastalarıma fetal DNA öneriyorum %99.9 doğruluğu olduğu için dedi. Sadece down,trizomi değil yarık damak yarık dudak, iç organların durumu, cinsiyet hastalıkları, anormaliler ve beyin gelişimi gibi birçok şeye bakıldığını söyledi. Bana laboratuvar broşürleri verdi bunlardan fiyat alabilirsin dedi aşağı yukarı 6-7 laboratuvarı aradım fiyatları 13.500 ile 19.000 arası değişiyordu. Sonra eşim intergen laboratuvarı buldu Ankara'da 280 dolar yani 11.500 TL fiyat verdiler bize de mantıklı geldi açıkçası aynı teste daha fazla fiyat vermek istemedik. Ben İstanbul'dayım evime kadar gelip kan alacaklar benden ve sonra Ankara'ya incelemeye gidecek. Ben şimdiden anlaştım fiyat olarak artış olursa diye ama 12 gün sonra kan vereceğim yani yaklaşık 10+4 10+5 gibi kan vermiş olacağım. Fetal DNA testi yaptırmak isteyen olursa diye de bu uygun fiyatı sizlerle de paylaşmak istedim. Her şehirden kan alabiliyorlar anladığım kadarıyla :)

Muayene ve doğum ücretleri nasıl peki? Pahalı diye duydum ama
Benim doktorumun muayene ücreti 9000tl ama allianz sigortayla anlaşması varmış ben 600tl ödüyorum, sigortaya da indirimli yansıyormuş.henüz doğum ücretini bilmiyorum ama pahalı olacağı kesin 🥲

Kızlar boğazım acımaya başladı bugün sabah, öksürük de var 🥲 Ateşim çıkarsa diye çok geriliyorum. Doktorum ateş tehlikeli dedi. Ateş çıkınca iki adet Parol içmemi söylemişti bir aile hekimi, acaba gebelikte de iki tane içebilir miyiz öyle bir durumda? Yoksa bir tane yeterli olur mu?

Ben kullanıyorum clexane 0,4 hemşire olduğum için zorlanmadım yaparken şuan sadece karından yapıyorum bir sağ bir sol tarafından bacak için yapmak istersen bacağın orta dış kısmına karına nasıl yapıyorsan o şekilde yapacaksın iki parmağınla kavrayıp iğneyi batırıp ilacı verirken yavaş yavaş bırakacaksın öncesinde ve sonrasında biraz soğuk uygulama yaparsan morluk ve ağrı daha az oluyor

Back
X