- 15 Haziran 2023
- 282
- 133
- 33
- 36
- Konu Sahibi denizzehra
- #2.461
Bu üc vitamin destek takviyeleri iciyorum.iclerinde gebelikte gereken butun vitamin herşey var ve en onemlisi b6 var bu bulantilari engelliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu üc vitamin destek takviyeleri iciyorum.iclerinde gebelikte gereken butun vitamin herşey var ve en onemlisi b6 var bu bulantilari engelliyor
3 ünüde doktorum yazdi
Benim attigim 3 ünude isimlerini not alin sorunKusma yok diye ilaç içmek istememiştim ama artık sabrım tükendi, ben de doktoruma danisacagim![]()
Seninle aynıyız tarih olarakKızlar bulantı durumlarınız nasıl? Benim 4. haftadan beri bulantim devam![]()
Kaçıncı haftadasınızSeninle aynıyız tarih olarakbu hafta baya iyileştim bulantım çok şükür yok. Sık sık yemek yiyorum uyanır uyanmaz kahvaltı ediyorum. Yalnız ben grip gibiyim ya gerçekten hastayım ya da belirtilerden dolayı böyleyim
![]()
8+3 teyimKaçıncı haftadasınız
Bende ilk doktorun ikiz dediğinde şok oldum.Allah’ın gücüne gitmesin hatta biraz korktum üzüldüm nasıl bakacağım nasıl olacak diyeMerhaba ben bugun ogrendim ve acikcasi soku daha atlatmis degilim. Surec nasil gecti dogumdan sonrasi icin cok gozum korkuyor![]()
İstanbul Medicalpark ta paket 170 bin TLBen Ankaradayım ama bizim sigortamız var o sebeple liv hospital veya medicalpark keçiören düşünüyorum![]()
Benimde çiftCift yumurta sagolun 5 hafta 4 gün
Hangi şehirdesiniz doktorunuz kim ?Yani ben hic beklemedigim ve ihtimalini dusunmedigim icin buyuk şok oldum ama artik saglikli olsunlar yeterbir de uysal iyi huylu guzel iki kiz olurlarsa daha da guzel tabi insallah
![]()
Burada 85bin herşey dahil İstanbul ne öyle yaİstanbul Medicalpark ta paket 170 bin TL
Sadece doğum 80 bin TL
Oda bu yılın fiyatları dediler.Orda nasıl aynımı acaba
Yaaa aşırı şaşırdım şuanBurada 85bin herşey dahil İstanbul ne öyle ya![]()
Amiin insallah saglikla kucagimiza alalim ama dediginiz gibi ben de biraz korktum ama alisacagiz illaBende ilk doktorun ikiz dediğinde şok oldum.Allah’ın gücüne gitmesin hatta biraz korktum üzüldüm nasıl bakacağım nasıl olacak diyeAma şimdi alıştım onları yan yana gördükçe seviniyorum
Şimdi de dua ediyorum Allahım ikisinide sağ salim bize bağışla diye
İlk duyunca insan korkuyor endişeleniyor sanırım.
Ben tekirdagda yasiyorum ama tup bebegi amerikan hastanesi cengiz hocada yaptik. Tek yumurta ikizi olduğu icin belki oncesinde planli sezaryen olursa istanbula gelip o hastanede olmayi da dusundum yenidogan yogunbakimi acisindan bakalim suan bilemiyorumHangi şehirdesiniz doktorunuz kim ?İstanbul Avrupa da olanlardan doktor önerisi bekliyorum
ben medicalpark a gidiyorum doktorumdan memnunum ama evime mesafe olarak uzak,hemde fiyatlar biraz yüksek sanırım
Yakında uyum sağlayacağım doktor bulursam değiştirebilirim![]()
Hakkınızda en güzeli olsun inşallahBen tekirdagda yasiyorum ama tup bebegi amerikan hastanesi cengiz hocada yaptik. Tek yumurta ikizi olduğu icin belki oncesinde planli sezaryen olursa istanbula gelip o hastanede olmayi da dusundum yenidogan yogunbakimi acisindan bakalim suan bilemiyorum
Tesekkurler hepimizin gonlunden gecenin daha güzeli hayirlisi kolayi olsun insallahHakkınızda en güzeli olsun inşallahBizde Bahçelievler medicalpark ta tüp bebek yaptık.Nasıl ilerleyeceğiz hiç bilmiyorum.Hastaneler konusunda da hiç bilgim yok
İlk gebeliğim![]()