• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu üc vitamin destek takviyeleri iciyorum.iclerinde gebelikte gereken butun vitamin herşey var ve en onemlisi b6 var bu bulantilari engelliyor
1000100073.webp

Kusma yok diye ilaç içmek istememiştim ama artık sabrım tükendi, ben de doktoruma danisacagim 🫠

Kızlar bulantı durumlarınız nasıl? Benim 4. haftadan beri bulantim devam 🥹
Seninle aynıyız tarih olarak 😃 bu hafta baya iyileştim bulantım çok şükür yok. Sık sık yemek yiyorum uyanır uyanmaz kahvaltı ediyorum. Yalnız ben grip gibiyim ya gerçekten hastayım ya da belirtilerden dolayı böyleyim 🥲

Merhaba ben bugun ogrendim ve acikcasi soku daha atlatmis degilim. Surec nasil gecti dogumdan sonrasi icin cok gozum korkuyor 🥹
Bende ilk doktorun ikiz dediğinde şok oldum.Allah’ın gücüne gitmesin hatta biraz korktum üzüldüm nasıl bakacağım nasıl olacak diye 🫣Ama şimdi alıştım onları yan yana gördükçe seviniyorum 😀 Şimdi de dua ediyorum Allahım ikisinide sağ salim bize bağışla diye 🤲🏻😁İlk duyunca insan korkuyor endişeleniyor sanırım.

Yani ben hic beklemedigim ve ihtimalini dusunmedigim icin buyuk şok oldum ama artik saglikli olsunlar yeter 🥰 bir de uysal iyi huylu guzel iki kiz olurlarsa daha da guzel tabi insallah 😅
Hangi şehirdesiniz doktorunuz kim ?🌸 İstanbul Avrupa da olanlardan doktor önerisi bekliyorum 🫣 ben medicalpark a gidiyorum doktorumdan memnunum ama evime mesafe olarak uzak,hemde fiyatlar biraz yüksek sanırım
Yakında uyum sağlayacağım doktor bulursam değiştirebilirim 😊

Bende ilk doktorun ikiz dediğinde şok oldum.Allah’ın gücüne gitmesin hatta biraz korktum üzüldüm nasıl bakacağım nasıl olacak diye 🫣Ama şimdi alıştım onları yan yana gördükçe seviniyorum 😀 Şimdi de dua ediyorum Allahım ikisinide sağ salim bize bağışla diye 🤲🏻😁İlk duyunca insan korkuyor endişeleniyor sanırım.
Amiin insallah saglikla kucagimiza alalim ama dediginiz gibi ben de biraz korktum ama alisacagiz illa 🥲

Hangi şehirdesiniz doktorunuz kim ?🌸 İstanbul Avrupa da olanlardan doktor önerisi bekliyorum 🫣 ben medicalpark a gidiyorum doktorumdan memnunum ama evime mesafe olarak uzak,hemde fiyatlar biraz yüksek sanırım
Yakında uyum sağlayacağım doktor bulursam değiştirebilirim 😊
Ben tekirdagda yasiyorum ama tup bebegi amerikan hastanesi cengiz hocada yaptik. Tek yumurta ikizi olduğu icin belki oncesinde planli sezaryen olursa istanbula gelip o hastanede olmayi da dusundum yenidogan yogunbakimi acisindan bakalim suan bilemiyorum

Ben tekirdagda yasiyorum ama tup bebegi amerikan hastanesi cengiz hocada yaptik. Tek yumurta ikizi olduğu icin belki oncesinde planli sezaryen olursa istanbula gelip o hastanede olmayi da dusundum yenidogan yogunbakimi acisindan bakalim suan bilemiyorum
Hakkınızda en güzeli olsun inşallah 🤲🏻 Bizde Bahçelievler medicalpark ta tüp bebek yaptık.Nasıl ilerleyeceğiz hiç bilmiyorum.Hastaneler konusunda da hiç bilgim yok
İlk gebeliğim 🥰

Arkadaşlar benim doktorum prof ucreti 3 bin bunu odeyince mesala 1 ay gecer li mi yoksa ertesi gun gelsek yine mi 3 bin

Hakkınızda en güzeli olsun inşallah 🤲🏻 Bizde Bahçelievler medicalpark ta tüp bebek yaptık.Nasıl ilerleyeceğiz hiç bilmiyorum.Hastaneler konusunda da hiç bilgim yok
İlk gebeliğim 🥰
Tesekkurler hepimizin gonlunden gecenin daha güzeli hayirlisi kolayi olsun insallah 🥰 benim de ilk gebeligim saglikla guzellikle kolaylikla alalim kucagimiza 🥹

Back
X