• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam, geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde 8+1 olarak gözüktü bebek, bugün tekrar gittim kontrole geçen haftaya göre hesaplayınca bugün 9+3 olması gerekirken 9+1 olarak ölçüldü. 9 günde 7 mm artış olmuş. Hergün 1mm büyümesi gerekmiyor mu? Doktor bebeğin duruşuna göre değişebilir ölçüm dedi ama yine de kafama takıldı. Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Kontrole haftada bir mi gidiyorsunuz, sık değil mi? O kadar sık olması sizi de yok yere strese sokar bence 🥹 milimcik ölçümler sizi belki de sebepsiz yere geriyor. Beni doktor kontrole 5+0’da kese için, 7+0’da kalp atışı için çağırmıştı. Şimdi de 10. Haftada çağırdı.

Kontrole haftada bir mi gidiyorsunuz, sık değil mi? O kadar sık olması sizi de yok yere strese sokar bence 🥹 milimcik ölçümler sizi belki de sebepsiz yere geriyor. Beni doktor kontrole 5+0’da kese için, 7+0’da kalp atışı için çağırmıştı. Şimdi de 10. Haftada çağırdı.
Şimdiye kadar on günde bir gittim hep. Daha önce üç kaybım olduğu için bu gebeliğim kaygılı geçiyor. Doktorumda bildiği için arayı çok açmadan gelebilirsin demişti. Ama dediğiniz doğru milim ölçümler gerçekten strese sokuyor. Şimdi bide haftaya sırf bu yüzden gidesim var. Fetal dna yaptırana kadar sanırım böyle geçecek 😞

Yaaa aşırı şaşırdım şuan
Cuma günü sorduk, bide şey dediler bu
Bu yılın fiyatları yıl bitimi güncellenecek dediler.170 bin olan pakette 10 muayne bi diyetisyen bide tarama testleri vardı sanırım.ikili üçlü olan.
Sizin ikiz olduğu için fiyat böyle yüksek sanırım. Ben Anadolu yakasında medical parkta fiyat sordum paket 90 bin dediler

Selam kızlar mide bulantısı için doktor klasik prilam yazdı ama gözümü açamadım akşam kafamı kaldıramadım fena yaptı beni ama gece rahat uyudum benim bulantılarım genelde akşam yemeğinden sonra oluyor sabah değil ama bu ağırlık hali ilacın genel yan etkisi sanırım? Sizde de oldu mu bu ağırlık uyku hali vs

Selam kızlar mide bulantısı için doktor klasik prilam yazdı ama gözümü açamadım akşam kafamı kaldıramadım fena yaptı beni ama gece rahat uyudum benim bulantılarım genelde akşam yemeğinden sonra oluyor sabah değil ama bu ağırlık hali ilacın genel yan etkisi sanırım? Sizde de oldu mu bu ağırlık uyku hali vs
Evet prilam beni de sersem etmişti. İçmesem daha iyi diyordum

ben de bir kere içtim prilamı kendime gelemedim , sonra düşündüm çekeyim ben bu bulantıyı bu da gebeliğin cilvesi işte dedim ve bir daha içmedim
mide bulantısından ağlayacak duruma geldiğim oluyor canıma çekiyorum :))))

9. Hafta içinde olan hanımlar. Durumunuz nedir. Belirtileriniz felan . Bende bugün kasık ağrısı var. Haftaya Dr. Randevum var ama streste yaptım. 😭 sizin durumlarınız nasıl. Özellikle ikiz anneleri 🥹

Bu fitiller progestan igneler ne zamana kadar devam ediyor acaba ben 2 tanede katil hucre iciyorum ayri gunde 3 sefer kan civitici
Merhaba sizinde tüp bebek sanırım ben şuan 8. Haftadayım kan sulandırıcıyı geçen hafta kestik öströjeni bu hafta kestik ama progesteron fitil ve iğne 12. Haftaya kadar dedi doktorum size söylenmedi mi

Şimdiye kadar on günde bir gittim hep. Daha önce üç kaybım olduğu için bu gebeliğim kaygılı geçiyor. Doktorumda bildiği için arayı çok açmadan gelebilirsin demişti. Ama dediğiniz doğru milim ölçümler gerçekten strese sokuyor. Şimdi bide haftaya sırf bu yüzden gidesim var. Fetal dna yaptırana kadar sanırım böyle geçecek 😞
Daha önce oldu diye yeni kötü bir şey olacakmış gibi düşünmeyin, biliyorum elinizde değil ama kendinizi biraz daha rahatlatmaya çalışın 🙏🏻 her şey çok güzel olacak eminim 🌸

Ben de 7+5’ten bildiriyorum. Mide bulantılarım çok arttı, başetmeye çalışıyorum. Domatesli salçalı sulu yemek yiyemiyorum ilginç şekilde, çok sevmeme rağmen tiksinti geldi. Nadir de olsa bazen kusma da oluyor. Halsizlik ve uyku hali de arttı ama yönetmeye çalışıyorum. Bir de sabrım ve tahammülüm düştü gibi işyerinde 🤣 kimseyle uğraşmadan sadece uyumak istiyorum ama mümkün değil ne yazık ki 🤣

9. Hafta içinde olan hanımlar. Durumunuz nedir. Belirtileriniz felan . Bende bugün kasık ağrısı var. Haftaya Dr. Randevum var ama streste yaptım. 😭 sizin durumlarınız nasıl. Özellikle ikiz anneleri 🥹
Bende 8+4’teyim. Bulantılar gün içinde ara ara tutuyor genel olarak yemeklerden tiksinme geldi. Kaşık ağrısı da arada bir oluyor bende. Ben hiçbirini dert etmiyorum çünkü içimizde bir canlı büyüyor ve hormonlarımız ve birçok değerimiz her gün değişiyor ☺️ Bence vücudunda biyerlerden bi tepki vermesi normal ☺️ İlave olarak göğüslerim çok ağrıyor

Birde karnımın alt kısmında dikey bir çizgi oluştu ☺️ Sizde de çıktı mı?

Birde karnımın alt kısmında dikey bir çizgi oluştu ☺️ Sizde de çıktı mı?
Bende bişey çıkmadı bulantı kusmam da yok. Göğüs ağrım da yok. Sadece dolgunlar ve uçları kırmızı kırmızı . 1 kez kusma yaşadım başka olmadı bu sabah karın ağrısı olunca endişe ettim. Bir yandan dedim rahim büyüyor normal iki bebek var. Bir yandan da 1 haftadır ağrım sızım yoktu bu sabah olunca stres yaptım.

Bende bişey çıkmadı bulantı kusmam da yok. Göğüs ağrım da yok. Sadece dolgunlar ve uçları kırmızı kırmızı . 1 kez kusma yaşadım başka olmadı bu sabah karın ağrısı olunca endişe ettim. Bir yandan dedim rahim büyüyor normal iki bebek var. Bir yandan da 1 haftadır ağrım sızım yoktu bu sabah olunca stres yaptım.
Regl gelecekmiş benzeri ağrılardan bahsediyorsanız çok sık olmasa da bende de oluyor. Özellikle çok yorulduğum günler olduğunu farkettim. Bence normal, doktor bana kırmızı kanama ya da çok aşırı dayanılmayacak şiddette ağrı olmadığı sürece sorun yok dedi 🌸

Merhabalar, dün gece reçeteye gelen kanama olarak başladı, bugün ara ara pıhtı atmaya başladım. Öğlen tedirgin olup doktora gittim kesede hiçbir sıkıntı olmadığını, bebeğin normal olduğunu söyledi. Tedbiren progestan verdi fitile başladım ancak siz ne yaptınız? Çok korkuyorum gerçekten.
canım benimde aynı bebekte sıkıntı yok ama kanamam oluyor ve progestanı bir hafta kullan dedi doktor bıraktıgım an yine başlıyor kanama o yüzden sanırım 12 aya kadar içicem :( of iş yerindede cok zor oluyor ben alttan koyamıyorum.

Regl gelecekmiş benzeri ağrılardan bahsediyorsanız çok sık olmasa da bende de oluyor. Özellikle çok yorulduğum günler olduğunu farkettim. Bence normal, doktor bana kırmızı kanama ya da çok aşırı dayanılmayacak şiddette ağrı olmadığı sürece sorun yok dedi 🌸
Ay inşallah kanamam felan yok şükür. Regli ağrısı gaz sancısı arası bir ağrı arada girip gidiyor. Bu ara bende işe başlamıştım yorgunluktan olabilir belki

Back
X