- 8 Mart 2025
- 37
- 32
- 3
- 31
- Konu Sahibi denizzehra
- #2.561
evett bende de var çok bariz bir çizgi :))))Birde karnımın alt kısmında dikey bir çizgi oluştuSizde de çıktı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett bende de var çok bariz bir çizgi :))))Birde karnımın alt kısmında dikey bir çizgi oluştuSizde de çıktı mı?
Hayır hiç ikiz yada tekli gebelik diye bahsetmedilerSizin ikiz olduğu için fiyat böyle yüksek sanırım. Ben Anadolu yakasında medical parkta fiyat sordum paket 90 bin dediler
Esmer yada koyu tenli misiniz ben beyazım çizgi felan yokevett bende de var çok bariz bir çizgi :))))
yok kumralım zaten normalde hep varmış o çizgi bazı kadınlarda gebelikte koyulaşıyormuş hatta bir adıda var aslında her kadında hep varmış da gebelikle bazen belirgin oluyormuşEsmer yada koyu tenli misiniz ben beyazım çizgi felan yok![]()
Aynen bana amh dusuk diye 26 yasimda doktorlar 35 de menapoza gircen diyip durdulardi o zaman 3 tane yumurtam cikiyordu hic gebe kalamamistim 10 sene boyunca yasim 36 olunca bana bi korku geldi 3 4 seferde kalitesiz 5.gune gitmedi embriyolar ve ya 1 ya 2 yumurta oluyordu.esimdede ciddi sperm eksikti. ve artik dedim olmuyo ve galiba ben menapoza giriyorum adetim biraz oynasa girdim galiba diyordum.birde durmadan karnimda kist olmaya baslamisti vallahi umutsuz vaka olarak doktorun kapiyi caldik ve anlattim yani ben galiba menapoza giriyorum dedim oldu oldu olmassa bidaha imkansiz dedim.son defa dedim ugrascam ama ne kadar yontem varsa hepsini yapin dedim .hocamizda hic umutsuz konusmadi.7 ay ugrasin sonunda 2 kaliteli embriyom oldu ve transfer edildi simdi ikizlere gebeyim.Allah herkesi birseyle siniyor isteKızlar ne kadar çok ikiz annelerimiz var. Maşallah Türkiye'nin yavaşlayan nüfus artış hızını arttırıyoruz resmen
Sağlıkla gelsin tüm bebişler![]()
Ilk ne zaman başladiBen de 7+5’ten bildiriyorum. Mide bulantılarım çok arttı, başetmeye çalışıyorum. Domatesli salçalı sulu yemek yiyemiyorum ilginç şekilde, çok sevmeme rağmen tiksinti geldi. Nadir de olsa bazen kusma da oluyor. Halsizlik ve uyku hali de arttı ama yönetmeye çalışıyorum. Bir de sabrım ve tahammülüm düştü gibi işyerindekimseyle uğraşmadan sadece uyumak istiyorum ama mümkün değil ne yazık ki
![]()
Linea nigra ismi ama onun için daha erken diye biliyorumyok kumralım zaten normalde hep varmış o çizgi bazı kadınlarda gebelikte koyulaşıyormuş hatta bir adıda var aslında her kadında hep varmış da gebelikle bazen belirgin oluyormuş
bilmem ki ben ilk gebeliğimi de o koyulaşınca anlamıştım bir akrabam da o koyulaşınca anlıyor upuzun değil de böyle göbeğin altında koyu kısa bir çizgiLinea nigra ismi ama onun için daha erken diye biliyorum
Bende onu alayım dedim de sebom atak yaptı ya sebium olanını mı alsam dedim randevu bulamadım cildiyeyeBioderma sensibio pembe renkli yüz temizleyicisini kullanıyorum çok uzun süredir, dermatolog da buna devam etmemin uygun olduğunu söyledi![]()
Sağlıkla doğrusunlar inşallah. Sizin konunuza tüp bebek başlığında denk gelmiştim. Uzun süren emekleriniz boşa gitmedi şükür.Aynen bana amh dusuk diye 26 yasimda doktorlar 35 de menapoza gircen diyip durdulardi o zaman 3 tane yumurtam cikiyordu hic gebe kalamamistim 10 sene boyunca yasim 36 olunca bana bi korku geldi 3 4 seferde kalitesiz 5.gune gitmedi embriyolar ve ya 1 ya 2 yumurta oluyordu.esimdede ciddi sperm eksikti. ve artik dedim olmuyo ve galiba ben menapoza giriyorum adetim biraz oynasa girdim galiba diyordum.birde durmadan karnimda kist olmaya baslamisti vallahi umutsuz vaka olarak doktorun kapiyi caldik ve anlattim yani ben galiba menapoza giriyorum dedim oldu oldu olmassa bidaha imkansiz dedim.son defa dedim ugrascam ama ne kadar yontem varsa hepsini yapin dedim .hocamizda hic umutsuz konusmadi.7 ay ugrasin sonunda 2 kaliteli embriyom oldu ve transfer edildi simdi ikizlere gebeyim.Allah herkesi birseyle siniyor iste
Ilk ne zaman başladi
Hayirli ve saglikli sekilde gelsinlerSağlıkla doğrusunlar inşallah. Sizin konunuza tüp bebek başlığında denk gelmiştim. Uzun süren emekleriniz boşa gitmedi şükür.
Ben de hep ikiz tutsun istedim ama kimse ikinci bir bebekten bahsetmedi ultrasonda tek tuttu![]()
Bence çok normal stres yapmayın :)Bende bişey çıkmadı bulantı kusmam da yok. Göğüs ağrım da yok. Sadece dolgunlar ve uçları kırmızı kırmızı . 1 kez kusma yaşadım başka olmadı bu sabah karın ağrısı olunca endişe ettim. Bir yandan dedim rahim büyüyor normal iki bebek var. Bir yandan da 1 haftadır ağrım sızım yoktu bu sabah olunca stres yaptım.
Aaa siz söyleyince baktım gerçekten belli belirsiz bir çizgi oluşmuş bende de, yoktu sanırım bu hiç hatırlamıyorum önceden![]()
Bence de tekrar sorun çok uçuk geldi aynı hastane şubeler arası bu kadar değişmesi tuhaf. Ama bende fiyat alırken anlatan kız çok karışık konuştu kafamızı öyle karıştırdıki. İlk doğum fiyat artıyor falan dediHayır hiç ikiz yada tekli gebelik diye bahsetmediler
Direk o fiyatları söylediler. Ama 17 sinde kontrolüm var gidince detaylı sorayım
Olmadı sizin hastaneyle konuşurum doğum için.çünkü bu fiyat çok yüksek geldi bana![]()
Susuzluk baş ağrısımı artıyoe. Ama bulantı da su içirtmiyor. Kötü bir döngü malesefKızlar çok fena halde dünden beri baş ağrısı çekiyorum. Kafamı kaldıracak halim yok resmen. Kızımla ilgilenmek zorundayım ama başımın ağrısında çocukla da ilgilenemiyorum.
Eşim de yurtdışına gitti iş için çok kötüyüm. Mide bulantılarımdan bıkmıştım üstüne baş ağrısı eklendi.
Benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer bu baş ağrısı?
baş ağrısından ölüyorum ben de kimsede yok mu diyordum , tansiyonum düşük sürekli ondan ağrıyor 8 e 5 9 a 5 tansiyonum her akşam fiks 8 de bir ağırmaya başlıyor gecelere kadar , bol su magnezyum da verdi doktor ama yok geçmediKızlar çok fena halde dünden beri baş ağrısı çekiyorum. Kafamı kaldıracak halim yok resmen. Kızımla ilgilenmek zorundayım ama başımın ağrısında çocukla da ilgilenemiyorum.
Eşim de yurtdışına gitti iş için çok kötüyüm. Mide bulantılarımdan bıkmıştım üstüne baş ağrısı eklendi.
Benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer bu baş ağrısı?
Merhaba bende aynı durumdayım hiç sivilce sorunum olmadı ama şuan sivilcelendim aynı şeyi düşünüyorum kız mı acaba diyeBende sivilce kolay kolay çıkmaz ergenlikte bile yoktu ama bu ara arttı acaba kız mı benimde![]()
Allah yardımcınız olsun bende sağlıklı tencere yemeği yiyemiyorum midemi mahvediyor ne yapacağımı bilmiyorum tost makarna vs yiyebiliyorum biraz midemi tutsun diye :/Ben de 7+5’ten bildiriyorum. Mide bulantılarım çok arttı, başetmeye çalışıyorum. Domatesli salçalı sulu yemek yiyemiyorum ilginç şekilde, çok sevmeme rağmen tiksinti geldi. Nadir de olsa bazen kusma da oluyor. Halsizlik ve uyku hali de arttı ama yönetmeye çalışıyorum. Bir de sabrım ve tahammülüm düştü gibi işyerindekimseyle uğraşmadan sadece uyumak istiyorum ama mümkün değil ne yazık ki
![]()