• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
alttan muayeneyi kamu hastanesinde kadın doğumcu yapmıştı. Bir hafta sonra da özel de perinotolog baktı.

erken dönemde rahimde sıvılaşma oluyor ama tabi bu sıvı tüplerden geliyorsa dış gebelik şüphesi olabilir ama gebelik olustuğu içinde sıvılaşma olabilir. Bghc artışı ile belli olur. en 689 cıvarı gelmesi lazım. bekle bakalım panik olma
Tamam canım değerim 13 Ekim 479.8 çıktı yarın yine gidicem

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 13 Eylül'deydi kan vermeye dün gittim pozitif çıktı degerim 479 çıktı bugün doktora gittim kese gözükmediğini söyledi ve dış gebelik riski olduğunu söyledi bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olun bana yine yarın kan testi vermemi söyledi
O beta ile kese gorunmezki . Dr niye öyle demiş anlamadım. Benim kese 3000 üstü beta ile göründü.

pardon 479 ise beta 794 gelecek aşağı yukarı. Benim sat 26 ağustos 8 ekimde gördük keseyi.
Canım son adet tarihim 13 eylül'deydi benim şimdi adet gecikmem bir gün gecikti doktoruma gittim dedi ki kese gözükmüyor işte yarın Kan testi falan var dış gebelik riski de olabilir bilmem rahimin içinde sıvı toplanmış kan falan gördüğünü de söyledi bilmiyorum kafam karmakarışık

Canım son adet tarihim 13 eylül'deydi benim şimdi adet gecikmem bir gün gecikti doktoruma gittim dedi ki kese gözükmüyor işte yarın Kan testi falan var dış gebelik riski de olabilir bilmem rahimin içinde sıvı toplanmış kan falan gördüğünü de söyledi bilmiyorum kafam karmakarışık
sakin olmakta fayda var zaten sağlıksız bir gebelikse baştan olmasın daha iyi. Dua edelim sağlıka ilerlesin.

Sizinle aynı sayılırız benimde 31 ağustos sat 6+1 de kalp atışı duyuldu. Ama ultrasona göre 6+6 dedi doktorum. Size de öyle bişey dedi mi
Yok aslında tam 6+1 dedi ama sizinki iyi birşey demekki ileride gelişim gösteriyor önden gidiyor maşallah

Ben de burada yerimi almak için sabırsızlıkla bekliyorum. 2-3 güne belli olacaak ☺️

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 13 Eylül'deydi kan vermeye dün gittim pozitif çıktı degerim 479 çıktı bugün doktora gittim kese gözükmediğini söyledi ve dış gebelik riski olduğunu söyledi bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olun bana yine yarın kan testi vermemi söyledi

Evet Altan muyane etti bide rahiminde sıvı uluşmus dedi
Merhaba beta 1500 lerde ancak vajinal görünür suan görünmesi mumkun degl. Artışa bakılır düzensizse ve sıvı toplanmıssa ancak ozaman dıs gebelikten süphelenilir suan cok erken. İçiniz ferah tutun
En erken 17 ekim gibi görünür kese bence

Merhaba beta 1500 lerde ancak vajinal görünür suan görünmesi mumkun degl. Artışa bakılır düzensizse ve sıvı toplanmıssa ancak ozaman dıs gebelikten süphelenilir suan cok erken. İçiniz ferah tutun
En erken 17 ekim gibi görünür kese bence
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattın bilmiyorum doktorum bana öyle diyince

Birebir aynısını yaşadım, tabi bu bir ihtimal oladabilir olmayadabilir kendinizi hemen üzmeyin, beta 1500 uzerine çıkınca kese vajinal muayenede gozukmesini bekliyorlarmis doktorlar benim 1778 idi gözükmüyordu progestoron seviyesi icin tekrar kan verdim o seviyeyi de gorunce tamam rahim duvari kalın en yakin zamanda tekrar gelin dedi gittim, gördük. Ayni sekilde solda bir sıvı birikmesi gibi bir sey gordu endiselendik ama o da gecti onun icin sabırla beklemek lazim doktor her ihtimali söylüyor sonradan bir problem çıkarsa neden soylemediniz denmesin diye endişelenmeyin

Merhaba arkadaşlar bende suan 4+6 dayım henüz doktora gitmedim sizce ne zaman gitmeliyim ben en azından 2 hafta kadar beklesem mi diye düsünüyorum alttan muayene olmak beni biraz korkutuyor acıkcası bugün ilk kanımı verdim sonuc bekliyorum 4+6 olduğumuda uygulama yönlendirmesiyle öğrendim

Merhaba arkadaşlar bende suan 4+6 dayım henüz doktora gitmedim sizce ne zaman gitmeliyim ben en azından 2 hafta kadar beklesem mi diye düsünüyorum alttan muayene olmak beni biraz korkutuyor acıkcası bugün ilk kanımı verdim sonuc bekliyorum 4+6 olduğumuda uygulama yönlendirmesiyle öğrendim
Merhaba bence beta takibine göre git haftaya göre değil. Benim haftama göre kesenin görünmesi gerekiyordu ama betam düşük olduğu için vajinalde bile görünmedi. Beta 1500üzerine çıkınca vajinadan 5 binin üzerine çıkınca da karından bakılıyor. Zaten 1500den 5 bine çıkması da çok sürmüyor ikiye katlandığı için. Doktorun birisi bana vajinal bakmaya gerek yok betan 5 bini geçince gel karından bakarız demişti keşke dinleseydim:110: Vajinalin bebeğe bir zararı yok öyle ağrısı da yok ama korkutucu ve rahatsız hissediyorum

hayırlı olsun benimde bugun 4+6 gösteriyor uygulamaya göre. Beta en son pazar günü 950 cıkmıstı yarın doktora gidecegm bakalım

Back
X