• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sat'a göre 11+3teyim. Bebek 10+5te görünüyor. Mide ağrıları, sürekli kusma, uykudan gözünü açamama, yemek yiyememe, su içememe şikayetlerim saymakla bitmiyor. Ama ben bittim. Gücüm kuvvetim kalmadı 😔
Canm geçmiş olsun. Mide ağrısı kusmaktan oluyor bence zorluyoruz ya kasılır gibi olup kalıyor mide. Doktorum prilam verdi ben biraZ rahatladım hâlâ bulaniyo ama çıkarmiyorum en azindan.Suyu ben de çok zor içiyorum maden suyuyla falan karıştırıyorum
Bulantı azaldığında da durup durup su içiyorum

Merhabalar,
Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere geçmiş olsun demek istiyorum :(. Ben şuan 10.haftadayım ve içimi sürekli bir korku kaplıyor acaba bir şey olacak mı kalbi duracak mı diye. İnanın bazen hamile olduğuma sevinemiyorum bile psikolojim iyice bozuldu ( belki hormon etkisidir :)). Bazen burayı okumasam daha mı iyi olur diye bile düşünüyorum. Bakalım nasıl geçecek bu süreç :) Doktorum 4 hafta sonra gel dedi 2 hafta önce ama sanıyorum korkularımdan dolayı pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizinle de paylaşmak istedim aynı korkuları yaşayan, hamilelikten mutluluktan çok kaygı hisseden var mıdır benim gibi ? :(
[/QUOTE]
Canm o durum bende de var ama zaten normalde kaygılı bir yapım var kendi kendimi sakinleştiriyorum. Zaten kaygı bozukluğu var çünkü o yüzden pek oralı olammaya çalışıyorum. Kaygı geldiği zaman pek kulak vermeyince o da gelip geçici bir duygu oluyor. Zor ama başaracağız inşallah 💪

Merhabalar,
Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere geçmiş olsun demek istiyorum :(. Ben şuan 10.haftadayım ve içimi sürekli bir korku kaplıyor acaba bir şey olacak mı kalbi duracak mı diye. İnanın bazen hamile olduğuma sevinemiyorum bile psikolojim iyice bozuldu ( belki hormon etkisidir :)). Bazen burayı okumasam daha mı iyi olur diye bile düşünüyorum. Bakalım nasıl geçecek bu süreç :) Doktorum 4 hafta sonra gel dedi 2 hafta önce ama sanıyorum korkularımdan dolayı pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizinle de paylaşmak istedim aynı korkuları yaşayan, hamilelikten mutluluktan çok kaygı hisseden var mıdır benim gibi ? :(
Ben de acaba kalbi durdu mu yoksa hâlâ benimle mi endişesi yaşıyorum. Arada hafif kanamalarım da olduğu için endisem had safhada. Doktorum 3 hafta sonra gel dedi ve şuan sadece 1 hafta geçti, iki hafta daha nasıl sabrederim hiç bilmiyorum.
Aklımdan sürekli belki de kalbi çoktan durdu, doktora gittiğimde kötü haberi alacağım diye geçiyor.
12. Haftadan sonra eşiği geçmiş oluyor muyuz ondan da emin değilim. Daha doğuma 30 koca hafta var inşallah sağlıkla ilerlerse 😢

Arkadaşlar gruptan ayrılmayın lütfen burda birbirimize destek oluyoruz olumsuz düşünmeyin gün gelecek bebeklerimizin gazını mamasını konuşacağız inşallah burda😍 kaygilanmamiz çok normal anne oluyoruz. Kaç yaşında annelerimiz de bizim için kaygilaniyor hâlâ.

Ben de sık sık acaba bebeğim yaşıyor mu kaygısını hissediyorum ama şunu zihnime büyük ölçüde yerleştirdiğimden beri kaygimi daha iyi kontrol ediyorum. Ben bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğması için her şeyi yapabilirim evet ama ona can veremem. Canını verecek olan Allah. Rabbim ömür verdiyse hiçbir şey onun yaşamasına engel olamaz, ömür vermediyse de ne yapsam yaşatamam.

Kaygilanmanin da belli seviyede normal olduğunu kabul edip yola devam edeceğiz biz anne oluyoruz güçlü olmak zorundayız. Bebişlerimiz de bize güçlü bir şekilde sıkı sıkı tutunuyorlar inşallah burda onlara kavuştuğumuz günleri de kutlayacağiz 🌸💕

Güçlü olmalıyız annelik zaten hep kaygı bi şey yedi mi okuluna gitti mi diye düşünerek ömrümüz boyunca kaygı bizle olacak o yüzden çocuğa karşı kaygı Anneliğin alın yazısı kaçamayız😊

Back
X