Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Alttan bakılcak dedi hep o yuzden itira iz edemedim ama bu sefer üstten yapın dicem eşimde girsin istiyorum

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum size son zamanlarda cinsiyeti değişen çok arkadaşımız oldu Burda, kız diyipdemi erkek çıktı sonradan yoksa önce erkek denilip ilerleyen haftalarda kızmı olduğunu öğrendiniz ve net kaçıncı haftada öğrendiniz

bunu ben de merak ediyorum. Kizima da 12-13. haftalarda erkek denmisti sonra 18.haftada kiz oldugunu ögrendik. Simdiki gebeligimde ise 12+4 de yine erkek dendi. Simdi ne zaman kiza döner diye bekliyorum :) Sanirim kordon bacak arasina geldiginde karisikliga sebep oluyor.

Doktoruma sormadım henüz ama senin doktorun önermemiş nedenini söyledi mi. Bende emin olamadım.

Son düzenleme:

Banada bugün doktorum çok ısrarım üzere tahminde bulundu net değil asla ama erkeğe benziyor dedi 2 tane oğlum var en başından beri kız hissediyordum doktorda net değil deyince erkenmi acaba diye düşünmeye başladım. Tabiki başda sağlıklı ve hayırlı olmaları için duacıyız hepimiz ama ınsanın gönlünden hep bi istek geçer ya rabbim çok şükür 2 tane erkek evlat verdi tattık bu sefer insan elinde olmayanı arzuluyor.

Alttan bakılcak dedi hep o yuzden itira iz edemedim ama bu sefer üstten yapın dicem eşimde girsin istiyorum
Bizim doktor alttan bakarken de aldı eşimi içeri.zaten bacaklarına örtü örtüyor eşim yanımda duruyor.doktorumuzda erkek bu arada.esin için mahsuru yoksa doktora şöyle girsin eşinde yazık adamcagiza kaç haftaya gelmiş gorememiş bebeğini canlı canli

Doktoruma sormadım henüz ama senin doktorun önermemiş nedenini söyledi mi. Bende emin olamadım.
Doktoruma her konuda çok güveniyorum.en son gittigimizde aklıma geldi sordum önermiyorum dedi araya başka konular girdi sebebini soramadım ama bir sonraki kontrolde detaylı konuşacağım.yakin arkadaşım ebe ona danıştım bı doz mutlaka öneriyorum boğmacalı olandan dedi.cunku son yıllarda boğmacadan Yenidoğan kaybı artmış

Evet ya sormayın göremedi hiç fotosuna baktı inşallah girmesini isteyexeğim özel hastane zaten sorun olacağıno sanmam

Çok haklısınız, gayet insani bir istek. İnşallah bebeğiniz size sürpriz yapar bizim gibi. Genital bölgesini net görmediyse bence hâlâ şansınız var. Benim kızımda yandan görmüştü doktor ve dediğim gibi kordonu yanlış anlamış. Sağlıklı olsunlar tabii öncelikle.

Bacak arasını görüp mu dedi ,sizde gördünüz mü kordonla karışmasını hiç anlamıyorum ben mesela ama demek oluyormuş bir yakın arkadaşım,da sizin gibiydi 2 erkek sonrası 3.ayni dedi erkeğe benziyor dedi sonra kontrole gitmedi uzunca dedi ki hala o kız olma ihtimali bile beni çok mutlu ediyor demişti,sizin de 3. De erkekse hiç üzülmeyin ,yengeminde 3.erkek oldu çok çok tatlılar

bu dönemler işin hep sıkıntılı kısmı oluyor bulantı riskler falan hadi biraz zevkli kısmını konuşalım daha erken olabilir ama kasım indiriminde bişey almayı düşünüyor musunuz ben ana kucağı alıcam kaliteli uygun öneriniz var mı bide park yatak düşünüyorum benim iki çocuğum var ama ana kucağını kırdılar beşiğimde ahşaptı özellikle ilk aylarda bebeği içinden çıkarıp emzirmek üşkence gibiydi o yüzden verdim onu şimdi ne alacağım bilmiyorum tavsiyeniz var mı ana kucağı modelini paylaşıcam o tarz arıyorum

Bana da en son gittiğimde 12+2 de gittim en son, eş aşağıda , zaman zaman lekelenme yaşayabilirsin dedi . Şimdi korkuyorum hiç bir şey yaşamadım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…