- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.481
Alttan bakılcak dedi hep o yuzden itira iz edemedim ama bu sefer üstten yapın dicem eşimde girsin istiyorumİlk gebeliğimde doktorum ilk başlarda alttan ultrasonla bakıyordu. 12. Ya da 14. Haftada bırakmıştı. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Bu gebeliğimde ilk başlarda devlet hastanesine gittim. Karından baktılar hep. Tercih meselesi herhalde
Kacıncı haftanız maşallah anlamam ama hayırlısı olsun sağlıkla inşalaah
Brndr karından isticem artık istemiyorum eşimde gelsinBana en başından beri hrp karından yapıldı muayene
11.hafta :)Kacıncı haftanız maşallah anlamam ama hayırlısı olsun sağlıkla inşalaah
Allahım bende 11 deyim cuma göreceğim insallah herşsey iyidir cinsiyet için erken geldi ama bana ☺11.hafta :)
bunu ben de merak ediyorum. Kizima da 12-13. haftalarda erkek denmisti sonra 18.haftada kiz oldugunu ögrendik. Simdiki gebeligimde ise 12+4 de yine erkek dendi. Simdi ne zaman kiza döner diye bekliyorum :) Sanirim kordon bacak arasina geldiginde karisikliga sebep oluyor.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum size son zamanlarda cinsiyeti değişen çok arkadaşımız oldu Burda, kız diyipdemi erkek çıktı sonradan yoksa önce erkek denilip ilerleyen haftalarda kızmı olduğunu öğrendiniz ve net kaçıncı haftada öğrendiniz
Doktoruma sormadım henüz ama senin doktorun önermemiş nedenini söyledi mi. Bende emin olamadım.Kızlar size bir şey soracağım hamilelikte yapılan iki doz tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız.ebem kesinlikle yaptır diyor ama doktorum önermiyorum dedi kafam çok karışık bir de 2 yıl önce elim kesilmişti acilde bir doz tetanoz aşım var hiç yaptırmasam ya da bir doz hatırlatma aşısı yaptırayım diye düşünüyorum ama kararsız kaldım.sizlerin fikri ne
Brndr karından isticem artık istemiyorum eşimde ge bu 3.gebeligim,hepsinde de hep üstten muayene etti doktorlarım,bir kere yakın arkadasimla gittik 6.haftadaydi,dedi kalp sesini vajinal ulstrason ile görürüz ,o şekilde baktı bir daha asla ona da öyle bakılmadi,görülüyor ki ne gerek var vajinal bende hiç sevmiyorum o şekil istemezdim sanırım doktorunuz özelde mi devlette mi doktor gebe diyaloğu en önemli şey gebelikte
Banada bugün doktorum çok ısrarım üzere tahminde bulundu net değil asla ama erkeğe benziyor dedi 2 tane oğlum var en başından beri kız hissediyordum doktorda net değil deyince erkenmi acaba diye düşünmeye başladım. Tabiki başda sağlıklı ve hayırlı olmaları için duacıyız hepimiz ama ınsanın gönlünden hep bi istek geçer ya rabbim çok şükür 2 tane erkek evlat verdi tattık bu sefer insan elinde olmayanı arzuluyor.bunu ben de merak ediyorum. Kizima da 12-13. haftalarda erkek denmisti sonra 18.haftada kiz oldugunu ögrendik. Simdiki gebeligimde ise 12+4 de yine erkek dendi. Simdi ne zaman kiza döner diye bekliyorum :) Sanirim kordon bacak arasina geldiginde karisikliga sebep oluyor.
Bizim doktor alttan bakarken de aldı eşimi içeri.zaten bacaklarına örtü örtüyor eşim yanımda duruyor.doktorumuzda erkek bu arada.esin için mahsuru yoksa doktora şöyle girsin eşinde yazık adamcagiza kaç haftaya gelmiş gorememiş bebeğini canlı canliAlttan bakılcak dedi hep o yuzden itira iz edemedim ama bu sefer üstten yapın dicem eşimde girsin istiyorum
Doktoruma her konuda çok güveniyorum.en son gittigimizde aklıma geldi sordum önermiyorum dedi araya başka konular girdi sebebini soramadım ama bir sonraki kontrolde detaylı konuşacağım.yakin arkadaşım ebe ona danıştım bı doz mutlaka öneriyorum boğmacalı olandan dedi.cunku son yıllarda boğmacadan Yenidoğan kaybı artmışDoktoruma sormadım henüz ama senin doktorun önermemiş nedenini söyledi mi. Bende emin olamadım.
Evet ya sormayın göremedi hiç fotosuna baktı inşallah girmesini isteyexeğim özel hastane zaten sorun olacağıno sanmamBizim doktor alttan bakarken de aldı eşimi içeri.zaten bacaklarına örtü örtüyor eşim yanımda duruyor.doktorumuzda erkek bu arada.esin için mahsuru yoksa doktora şöyle girsin eşinde yazık adamcagiza kaç haftaya gelmiş gorememiş bebeğini canlı canli
Çok haklısınız, gayet insani bir istek. İnşallah bebeğiniz size sürpriz yapar bizim gibi. Genital bölgesini net görmediyse bence hâlâ şansınız var. Benim kızımda yandan görmüştü doktor ve dediğim gibi kordonu yanlış anlamış. Sağlıklı olsunlar tabii öncelikle.Banada bugün doktorum çok ısrarım üzere tahminde bulundu net değil asla ama erkeğe benziyor dedi 2 tane oğlum var en başından beri kız hissediyordum doktorda net değil deyince erkenmi acaba diye düşünmeye başladım. Tabiki başda sağlıklı ve hayırlı olmaları için duacıyız hepimiz ama ınsanın gönlünden hep bi istek geçer ya rabbim çok şükür 2 tane erkek evlat verdi tattık bu sefer insan elinde olmayanı arzuluyor.
Evet doktorda erken dedi ama burdaki arkadaşlar yorum yapıyor ya merak ettğm :)Allahım bende 11 deyim cuma göreceğim insallah herşsey iyidir cinsiyet için erken geldi ama bana ☺
Bacak arasını görüp mu dedi ,sizde gördünüz mü kordonla karışmasını hiç anlamıyorum ben mesela ama demek oluyormuş bir yakın arkadaşım,da sizin gibiydi 2 erkek sonrası 3.ayni dedi erkeğe benziyor dedi sonra kontrole gitmedi uzunca dedi ki hala o kız olma ihtimali bile beni çok mutlu ediyor demişti,sizin de 3. De erkekse hiç üzülmeyin ,yengeminde 3.erkek oldu çok çok tatlılarBanada bugün doktorum çok ısrarım üzere tahminde bulundu net değil asla ama erkeğe benziyor dedi 2 tane oğlum var en başından beri kız hissediyordum doktorda net değil deyince erkenmi acaba diye düşünmeye başladım. Tabiki başda sağlıklı ve hayırlı olmaları için duacıyız hepimiz ama ınsanın gönlünden hep bi istek geçer ya rabbim çok şükür 2 tane erkek evlat verdi tattık bu sefer insan elinde olmayanı arzuluyor.
Bana da en son gittiğimde 12+2 de gittim en son, eş aşağıda , zaman zaman lekelenme yaşayabilirsin dedi . Şimdi korkuyorum hiç bir şey yaşamadım ama.11+1 de kanama yaşadım eş kaynaklı dendi eşin bir kısmı iyi yerdeymiş diğer tarafından olmuş kanama kanama alanı boşalmış bebek iyi doktor bi problem yok şuan dedi prog iğne başladık 2 günde bir yaşayan var mı böyle bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?