- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.501
Bende dün 2li için kan verdim usg de sıkıntı çıkmadı. Ama yğne de fetal öneriyorum dedi. Ama ben yaptırmak istemedimKızlar ben bugün ikili taramaya girdim. Doktor ölçümlerde bir sıkıntı görmedi. Ondan dolayı fetal DNA yaptırmayacağım. 20. Hafta için detaylı ultrason randevusu oluşturduk.
Kan da önemliymiş yarın alacaklar bizden ama en önemlisi ense kalınlığı dedi dr.Bende dün 2li için kan verdim usg de sıkıntı çıkmadı. Ama yğne de fetal öneriyorum dedi. Ama ben yaptırmak istemedim
Usg de sıkıntı olmayıp kanda olabiliyor mu acaba
Anladım inşallah hiç kimsede bir sıkıntı çıkmazKan da önemliymiş yarın alacaklar bizden ama en önemlisi ense kalınlığı dedi dr.
Bana yıllar önce doktorum ameliyatların eskisi gibi olmadığını, daha steril ve güvenli olduğunu o yüzden artık tetanoz aşısına ihtiyaç duyulmadığını söylemişti. Benim doktorum hem özeldeydi hem de sezeryan olacağım kesindi.Doktoruma sormadım henüz ama senin doktorun önermemiş nedenini söyledi mi. Bende emin olamadım.
Bana yıllar önce doktorum ameliyatların eskisi gibi olmadığını, daha steril ve güvenli olduğunu o yüzden artık tetanoz aşısına ihtiyaç duyulmadığını söylemişti. Benim doktorum hem özeldeydi hem de sezeryan olacağım kesindi.
Ben de henüz sormadım ama ben daha önce işim sebebiyle iki kere olmuştum tam yıllarını hatırlamıyorum. Ama o kadar ağır geçirdim ki ikisinde de, 10 gün kolumu kıpırtadamadım boynuma kadar ağrısı vardı. 2 gün ateş yaptı. Bunları sağlık ocağındaki ebeye söyleyince, mutlaka doktorunuza bunu söyleyin belki yaptırmayın ya da sadece tek doz olsun der dedi. Ben de böyle bir bilgi paylaşmış olayım.Doktoruma sormadım henüz ama senin doktorun önermemiş nedenini söyledi mi. Bende emin olamadım.
Benim eski doktorum 10. Haftaya kadar alttan muayene etti ve rica etmemize rağmen eşimi içeri almadı, özel hastane bizimki de. Normali bu sanmıştım. Sonra içime sinmediği için doktor değiştirdim, yeni doktor karından baktı direkt ve daha ben içeri geçerken eşimi davet etti buyrun diye. Bence de tamamen doktor tercihi bu. Ama doktorlar da bizim tercihimiz, ben buna da takıldım değiştirdim kendimi rahat hissedemedim o doktorun yanında.Kızlar selam 11 haftads artık alttan değil üstten muayene yapılır değil mi. Rahatsız oluyorum çok
Kızlar selam 11 haftads artık alttan değil üstten muayene yapılır değil mi. Rahatsız oluyorum çok
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum size son zamanlarda cinsiyeti değişen çok arkadaşımız oldu Burda, kız diyipdemi erkek çıktı sonradan yoksa önce erkek denilip ilerleyen haftalarda kızmı olduğunu öğrendiniz ve net kaçıncı haftada öğrendiniz
bu dönemler işin hep sıkıntılı kısmı oluyor bulantı riskler falan hadi biraz zevkli kısmını konuşalım daha erken olabilir ama kasım indiriminde bişey almayı düşünüyor musunuz ben ana kucağı alıcam kaliteli uygun öneriniz var mı bide park yatak düşünüyorum benim iki çocuğum var ama ana kucağını kırdılar beşiğimde ahşaptı özellikle ilk aylarda bebeği içinden çıkarıp emzirmek üşkence gibiydi o yüzden verdim onu şimdi ne alacağım bilmiyorum tavsiyeniz var mı ana kucağı modelini paylaşıcam o tarz arıyorum
Eki Görüntüle 3670222
Cinsiyeti belli olan anneler bebeğinizin kesesinin içerisinde bebeğiniz hangi yönde idi ve cinsiyetiniz ne söyleyebilir misiniz acaba
Bende dün 2li için kan verdim usg de sıkıntı çıkmadı. Ama yğne de fetal öneriyorum dedi. Ama ben yaptırmak istemedim
Usg de sıkıntı olmayıp kanda olabiliyor mu acaba
Merak etmeyin,o tekrar çıkabiliyor ,bana da ılık nde öyle dediler sonralarda geri dediler düzelmiş eşi ,hiç morelinizi bozmayın insanı inceleye inceleye de paronaya ediyorlar ,sanırım bu yuzde Avrupa 3 den fazla ultrason almiyorBana da en son gittiğimde 12+2 de gittim en son, eş aşağıda , zaman zaman lekelenme yaşayabilirsin dedi . Şimdi korkuyorum hiç bir şey yaşamadım ama.
Bakalım kanda 2 haftaya çıkarmışUltrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği düzgün olsa da kandan bakıldığında hastalık çıkabiliyormuş
Sadece ultrasonla belli olmuyor demişti doktorum
Bakalım kanda 2 haftaya çıkarmış
Her kontrolde değişti bu zamana kadar 2 haftada bir gittim ,asla da inanmıyorum kese şekli kalp atışı,Çin takvimi ,yüzük testiCinsiyeti belli olan anneler bebeğinizin kesesinin içerisinde bebeğiniz hangi yönde idi ve cinsiyetiniz ne söyleyebilir misiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?