Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    18
Ben üç hafta önce gittim en son devletteki randevuma daha bir hafta var özeldeki doktoruma biraz nazlandım yarına randevu aldım daha 11+4deyiz bu böyle nasıl geçicek merak ediyorum insan özlüyor merak da ediyor

Ben ilk doktoruma bebek kontrolleri için 4+1 de başladım
O zaten bebekten önce de gittiğim doktorum
İkinci doktoruma 6+2 de başladım
O zamandan beri de ikisiyle devam ediyorum
Bugün 15+1 olduk
Dediğiniz gibi insan merak ediyor
Ultrasonda kalbini hareketlerini görünce iyi hissediyor

Çok fazla usg nin zararlı olduğunu da söylüyorlar. Haftada 1 gitmekte getçekten çok sık

Her hafta gitmekte bir sıkıntı yok diyor doktorlar
Doktorumun biri 44 yıldır bu işi yapıyor, çok eski doktorlardan
Öyle bir durum olsa asla çağırmaz
Pimpirikli, detaycı bir kadın
Diğer doktora gittiğimi biliyor yani her hafta girdiğimi biliyor
Aynı hafta içinde girme diyor en az bir hafta geçsin diyor

Bende öyle duydum zaten bilimsel olarak bilmiyorum ama gerçekten haftada 1 gitmekte çok tatlısınız sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizde

Bende öyle duydum zaten bilimsel olarak bilmiyorum ama gerçekten haftada 1 gitmekte çok tatlısınız sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizde

Bir sıkıntısı yok canım
Sıkıntı olur mu diye de sordum zaten iki doktora da
Sıkıntı olsa gitmem
Düzenli olarak iki kişiye gittiğim için de aslında bu kadar sık oluyor
Bu sabah o yaşça büyük doktoruma gittim mesela iki hafta sonra gel dedi haftaya da diğer doktorumda randevum var o da iki hafta sonra kontrole çağırdığında her hafta gidiyor oluyorum
Sabit iki doktorum olmasa aynı doktora her hafta gidilmez herhalde
Amin inşallah

afitap06 ne yaptınız ben az önce çıktım bir sorun yok herşey normal çok şükür akıntının sarı olması hormonlarla ilgiliymiş renk değiştiriyormuş bide hamilelikte yoğun akıntı olurmuş. Kasık ağrım için de kanama vs olmadığı sürece normal dedi rahim büyüyormuş. Genel olarak herşeyine baktı

Tahmini olan varmı ? Banada bi yorum yapsanız doktor yüzde 70 erkek dedi ama chatGBT kız diyor nub teorisine göre. 2 tane oğlum var Buda kız olsun çok istedik. Yüzde 70 dedi içimde hâlâ bi umut var sanki

Eklentiler

• C05942FF-137E-43CF-BE8C-3B4CD554D2C8.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 15
Çok şükür sevindim Benden idrar testi aldılar sonucu akşam çıkınca doktorumla görüşeceğim. Bebeğin gelişimi haftasından biraz gerideymiş onu da ikili taramada konuşuruz dedi. Alttan muayene oldum kanamam oldu biraz inşallah artmaz

Tahmini olan varmı ? Banada bi yorum yapsanız doktor yüzde 70 erkek dedi ama chatGBT kız diyor nub teorisine göre. 2 tane oğlum var Buda kız olsun çok istedik. Yüzde 70 dedi içimde hâlâ bi umut var sanki
Allah bağışlasın ama sanki erkek gibi,erkekse kızı bulana kadar devam mı yoksa adaya veda eder misinizbir de ben bir yazı okumuştum,kimi çiftler kız bebege kimi de erkek bebeğe genetik olarak daha yatkın oluyormuş,ondan mütevellit 6-7-8-9...kız bir oğlan ya da tam tersi oluyormuş ,hakikaten de öyle bir çiftin 6 erkekse ya da ne bileyim 6 erkek bir kızsa.ancak genetik yatkınlık la açıklanabilir

kızlaar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda, fetal için kan verdik 1 haftaya çıkacakmış sonuç. Doktorum cinsiyette bi tahmini olduğunu söyledi ama organizasyon yapmak istediğimizi söyleyince fetali bekleyelim net olsun dedi. Ama eğlence olsun ultrason fotoğrafından tahmin eder misiniz sizce kız mı erkek mii

Eklentiler

• IMG_4552.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_4551.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_4547.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…