- 9 Nisan 2025
- 693
- 464
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.981
Ana kucağı alacak mısınız ben elektriklisini almayı düşünüyorum
Benim bir akraba bebeğine almıştı çocuk Ana kucağına oturunca sakinleşiyorduBen kasım başında manuel ana kucağı aldım
Bebekler 3- 4 aydan sonra kendini sallıyormuş bu da gelişimleri için faydalıymış
Manuel ana kucağını taşıması da kolay
Bir yere giderken ana kucağını da götürüyoruz çok faydalı oluyor diyor kullananlar
Arıza riski de yok
Bir de bazı bebekler elektrikli ana kucağı aynı ritimde sallandığı için sevmiyormuş
Aldık ama hiç oturmadı, sevmedi diyen kişiler var çevremde
Tüm bu sebeplerden manuel aldım
Manuelde de iyi marka almak lazım
Birçok marka sallanırken kayıyormuş
Benim bir akraba bebeğine almıştı çocuk Ana kucağına oturunca sakinleşiyorduyenidoğan zamanı kurtarıcı olur diye düşündüm
Evet kesinlikle ona bırakıp yemek yapabiliyoruz tuvalete gidebiliyorız dedi arkadaşlarım hep ve çoğunlukla elektrikli olanı sevmiyorlarmışAna kucağı bence de kesin alınmalı
Çok işe yaradığını söylüyorlar hep
Evet gerçekten çok yıpratıcı bir süreç oluyorBu haberleri duydukça sonuç olarak çok seviniyorum,ben de fetal verdim 2 hafta sonra dediler DNA az ben sorunca sonucu sormadan artık ne zaman donerlerdi Allah bilir,tekrar verdim cumartesi zaman da vakitte geçmiyor gebelik dönemi stres ile geçiyor bin bir pişman oldum yaptırdığıma da hayırlısı olsun artik
Bebek bezi alerji falan yaparsa diye güvenip alamıyorum ben yaBebek bezinden başlayabilirsin ben öyle yaptım bebek arabasınıda aldım bezler pahalı daha da artmadan almak gerekiyor bence
Ben genelde manuel önerildiğini gördüm manuel alırım diye düşünüyorumAna kucağı alacak mısınız ben elektriklisini almayı düşünüyorum
Bebekken benim de bir çok bebek bezine alerjim varmış annem bir tek marka kullanabilmiş. Benim yavru da bana çeker kesin, ben de stoktan korkuyorum ondanYalnız bebek bezi, ıslak mendil gibi popoya değecek şeyleri ve formül mamayı stok yapmamanızı tavsiye ediyorum. İsterseniz pamuklu silme bezi stok yapılabilir. Bebekler tahmin ettiğinizden çok hızlı büyüyorlar. Bedenleri birden değişiyor. Elinizde kalır sonra. Islak mendil içeriği yüzünden pişik alerji yapabilir. Özellikle kokulu, aromalı olanlara dikkat edin. Formül mamayı da bebek beğenmeyebilir reddedebilir.
Ben de aynı korkularlayım çünkü ergenlikte çatlamıştınBenim vücudum çatlamaya müsait o yüzden ben çatlayacak diye düşünüyorum
İlk hamileliğim bakalım
İnşallah minik çatlaklarla atlatırız
Aa aynı benEheh ya inan bende öyleyim ve ilk gebeliğimbazen diyorum inşallah bebek vardır diye şaka yapıyorum eşime aslında aşırı yemek yemiyorum fakat daha önce bu kadar düzenli kahvaltı yapmıyordum ve 2 ögün yiyordum şimdi dolu dolu öğünlerimi yiyorum. Bir de ah o hurma yok mu hurma acayip kilo yapan birşey
Bu gece ben de diş ağrisiyla cebelleşiyorum kızlarkaranfil koydum geçmedi uyuyamiyorum
Ben de aynı korkularlayım çünkü ergenlikte çatlamıştındün dermatolog muslera ve kayısı yağı-badem yağı önerdi. Ama sanırım lierac alacağım
Günaydın hanımlar
Lierac ilk hamileligimde gün be gün düzenli kullandım ama sadece son iki aya kadar karnım gayet iyiydi sonra birden çatlaklar görünmeye başladı. Yani diyeceğim o ki, eğer cilt yapınız neye yatkınsa sonuç ona göre şekilleniyor.
Bir de hala regl ağrısı gibi ağrı yaşayan var mı 12 hafta sonrası? Ben şu an 13. haftayı bitirdim ama hala ağrım var.
Hepsini yaptım en son buz tuttuktan sonra biraz hafiflemiş olsa gerek uuyakalmışım ama şimdi yine ağrıyla uyandımIlık suyla tuzlu gargara yapmak, ağrıyan bölgeyi yavaş yavaş fırçalamak ve ağrıyan yanağına buz tutmak işe yarıyor canım
Buzu biraz koyup çekme ama
Yanağın soğuyunca çek, ısınmaya başlayınca yine koy, ağrı geçene kadar devam et
Ben belli aralıklarla diş ağrısı yaşıyorum maalesef
Ağrı şiddeti de çok
Bu yöntemlerle geçiyor
Bazen neredeyse gün boyu buz koyuyorum anca tamamen geçiyor ağrı
Hepsini yaptım en son buz tuttuktan sonra biraz hafiflemiş olsa gerek uuyakalmışım ama şimdi yine ağrıyla uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?